Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם שמעתי כדרך אגב שבעיתן DE MARKER הייתה כתבה שבא נאמר כי יצרנית הרכב ניסאן עומדת לבטל את השוק בישראל בגלל חוסר רווחיות האם משהו יודע אם יש אמת בדבר וכמדומני הדבר יקרה בשנתיים הבאות כי יש לכך השלכות בתור אחד שאולי ירכוש בעתיד רכב מסוג ניסאן

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כאילו עד היום בישראל מכרו יותר ניסאן מבכל מדינה אחרת. בקיצור, לא נראה לי אמין.

פורסם

נשמע כמו קשקוש מוחלט שמצוץ מהאצבע.

חוץ מזה- הקשר שקיים בין בטר פלייס לרנו-ניסאן ימנע כל מצב דמיוני כזה שיפסיקו לשווק ניסאן בישראל.

פורסם

ישראל אינה שוק, ישראל נתמכת על השוק האירופאי , זה לא שיש פה מטה של חברת ניסאן או משהו בסגנון, פה יש יבואן.

אני מאמין שמדובר על דייהטסו.

haters will hate

פורסם

אכן מדובר בדייהטסו. אלה שקשורים בדבר מסבירים שמכוניות דהייטסו עדיין מיוצרות ביפן בניגוד לחלק מיצרני הרכב האחרים. לפיכך עלות ייצור המכונית והבאתה לארץ לא ריווחי לקונצרן. לפיכך הייבוא הסדיר יופסק בעתיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה יכול להיות לא רווחי? הם מוכרים רכבים ליבואן. זה לא שהם הקימו כאן סניף.

עבור דייהטסו ישראל היא חלק מהשוק האירופאי, ולא מדובר רק על ישראל.

דייהטסו מפסיקה את הפעילות באירופה כולה כי לא משתלם להם לייצר בתקינה מיוחדת לאירופה.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

יום אבל למוטוריקה הישראית?! איך נחיה כאן בלי דיאטסו?

בלי הטיריוס המדהימה והסריון הכיפית והזריזה .. מרכינים ראש :lol:

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• תוכן חדש...