Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי המלצות מחברי הפורום בעלי ניסיון במסחריות כגון ברלינגו, דובלו, קונקט.

התקציב שלי הוא 30,000 ש"ח.

אני מחפש רכב שישמש אותי גם כרכב בעל יכולת העמסה ( לא משקל רב ) וגם משפחתי.

מבין הרכבים הללו ( ואם יש אחרים אז אני אשמח להמלצות ) מה עדיף מבין הרכבים שציינתי מבחינת:

אמינות.

ביטוחים.

עלויות אחזקה - טסט, טיפולים.

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

תודה על התגובה.

האם מנוע 1.9 רגיל עדיף מהטורבו 2 ליטר?

הבנתי שהמנועים 1.9 הם "עצלניים" ( כלומר נסיעה מחוץ לעיר במהירות 110 היא מאומצת מאד- בלי לדבר על עקיפות )

פורסם

הברלינגו הרגיל פשוט יוציא לך את הנשמה בפינצטה , כל כך איטי פשוט לא להאמין.

בעליות גורם לך למשוך עד 80 קמ"ש , בהילוך 3 בלבד , אם תעביר לרביעי תגיע תוך שניה ל50 קמ"ש.

הטורבו מהיר כאיילה , פשוט לא להאמין נראה שהמנוע הזה חזק מהרכב ולפעמים יש הרגשה של נעילה בהגה מתי שנותנים גז.

ממליץ בחום על הברלינגו הטורבו כמובן , עדיף למשפחה מכל מסחרית-משפחתית אחרת.

בגרסת המולטיספייס יכול להויות תחליף לרכב משפחתי.

היה לי את שנהם כך שאני יוכל להשוואת.

פורסם

תשמע, יש לי נסיון נהיגה רב בדובלו טורבו, ברלינגו רגיל ממגוון שנות יצור ומצבי תחזוקה ועוד כל מיני נבלות מסחריות.

הרכב היומיומי שלי עכשיו הוא מאזדה 6, ואני ממש לא חושב שהברלינגו איטי בצורה מזעזעת, הוא בטח לא טורף רמזורים אבל אפשר לנסוע בכיף על 110 ואפילו יותר בלי דוושה ברצפה.

נכון, בעליות תלולות מרגישים שקשה לו, אבל מבחינת תחזוקה הברלינגו הרגיל יותר פשוט בהרבה ופחות רגיש לבעיות בסלור ובאחזקה. פותח השרשור לא ציין רצון לביצועים גבוהים אלא אמינות ועלויות אחזקה ושם הגרסה נטולת הטורבו לוקחת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היי avin1975

מניסיוננו, הברלינגו נוח יותר להעמסה קלה יותר , הקונקט והדובלו הם יותר לעבודה "כבדה וקשה".

הפורד קונקט יחסית מעט יקרה לאחזקה אבל אמינה מאוד.

הברלינגו אמינה, זולה לאחזקה וגם די סחירה

מבחינת צריכת דלק וטסט כולן פחות או יותר באותה רמה

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

שלום

ברלינגו - נוחה מרווחת חלפים בשפע אמינה שים לב טוב למשאבת סולר וטורבו (יקר מאוד) סטרטר (אחרי 200K יכול לעשות בעיות) חפש בסבלנות ותוכל למצוא אחת פרטית שלא עבדה קשה.

דובלו - המרווחת פחות נוחה אבל גם סוס עבודה, קלאצ' טורבו ומשאבה יקרים להחלפה, יותר קשה למצוא רכב ששימש כמשפחתית וק"מ סביר.

קונקט - יותר קשוחה סוחבת חזק, בכי בזבזנית בסולר (מהותי יותר מהאחרות) חלפים יקרים (מזרקים לב יכולים להגיע ל6K ש"ח) אמנם אמינה אבל הרבה יותר יקרה בתחזוקה.

קנגו - דומה לברלינגו עם שינויים מינורים יותר צפופה יש כאלה שיותר אוהבים את הדש של הקנגו.

תצליח

• תוכן חדש...