Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהורים טובים,

היום נסעתי למוסך רציתי שיבדקו אצלי את המצב של המשולשים ותושבת מנוע והמצב הכללי פחות או יותר.

אז היום המוסכניק בדק ראה שהמשולשים כבר חצי גמורים וצריך להחליף וגם התושבת מנוע כבר הלכה, ובנוסף להכל שאלתי למה האוטו רועש לי יותר מדי אז הוא אמר שבטח המיסבים לא בסדר ואז הפעיל את המזגן שמע ואמר שזה מיסב של מהדחס או שהמדחס עצמו, וככה המזגן עובד אצלי מצוין השאלה עם זה לא יגרום לי לנזק כולשהו.

ובקשר למשולשים ותושבת מנוע קיבלתי הצעת מחיר של 500 שקל על שני משולשים, 150שקל על תושבת מנוע, 350 שקל על עבודה ועוד מע''מ אז זה יצא לי בסביבות 1200שקל.

מה אתם אומרים המחיר הגיוני? וחודש הבא יש לי לעשות טסט לאוטו אז על מה כדאי לשים עוד דגש.

תודה והמשך שבוע מצוין שיהיה!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

נשמע מחיר סביר בהחלט, טסט אם אין בעיות מיוחדות כמו: צמיגים בלויים, אוטו מעשן וכו' אין צורך, לפי דעתי, להכנס לטיפולים כלשהם. תבדוק אורות, צמיגים, נורות אזהרה בלוח מכוונים ולך לטסט.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

בהחלט מחיר סביר,

אני הייתי בודק כבר את שאר התושבות מנוע על הדרך [הם עשויים גומי ונוטים עם הזמן להתייבש] אז אם כבר מחליפים אחד והשאר לא במצב מי יודע מה אז כדאי להחליף.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

המחיר בסדר. לגבי הטסט, תעבור על גומיות לציריות שאינן קרועות, גומיות מסרק הגה שאינן קרועות, ברקסים, צמיגים, בלם יד מתוח כמו שצריך, חופש בהגה. אם קיימות הזעות למיניהם של שמן בתחתית הרכב בחלק הקידמי נקה אותם. מומלץ בנוסף לשים תוסף למערכת הדלק שיקטין את הסיכון לא לעבור בדיקת זיהום אויר.

:)
פורסם

טוב בשעה טובה חזרתי מהמוסך החליף לי את התושבת מנוע תחתונה, שני משולשים, שם לי גם שמן למנוע שעמד על אמצע, עשה לי כיוון לגלגלים ועכשיו האוטו הרבה יותר יציב בסיבובים אני מרגיש אותו יש הבדל מאוד משמעותי גם בסחיבה וגם ביציבות.

בכללי אני מאוד מבסוט מהעבודה שהם עשו לי והמחיר בסוף יצא עם הכל 1200שקל.

והאוטו מוכן לטסט מבחינה מכנית, הוא גם הביא לי תוסף כזה מיוחד לדלק שאני ישים שבוע לפני הטסט מתנה.

ובקשר למדחס הוא אמר לי שזה המייסב של המדחס משהו ולא יודע עד כמה זה קשור לרצועה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• תוכן חדש...