Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתב חגי פראן:

היום הזה היה מאוד אמוציונלי,

אמוציונלי לקהילת הדו-גלגלי,

אמוציונלי לקהילת הספורט המוטורי,

אמוציונלי לי באופן אישית עוד אני עומד מעל קברו הטרי של טל שביט שהלך טרם עת.

קרוע מבפנים האם נכון לקיים פעילות הדרכת נהיגה למעודון STI ביום שכזה או לא?

מצד אחד המועדון מרכין ראש ומהצד השני הרי בדיוק על כך טל שביט נלחם - אימון ועוד אימון, תכנון, הוצאה לפועל, לא לוותר על נהיגה/רכיבה בעיקר מול הקשיים במדינה - לא לוותר על בטיחות, לשאוף להשתפר ולדחוף כל הזמן קדימה.

בשנה החולפת בה הספורט המוטורי בכלל והספורט המוטורי העממי בפרט כמעט ונכחדו - הייתה שנה של תסכול, חוסר ודאות ותחושה של רדיפה בלתי מוצדקת כנגד הדבר אותו כולנו נהנים לעשות - נהיגה.

ההחלטה התקבלה פה אחד - לא מבטלים את אימון הנהיגה אלא להפך, מוציאים אותו לפועל והופכים אותו ליום בו משקיעים מאמץ להשתפר - מעבר לרצונות האישיים במיוחד היום - עבור טל שביט.

מקץ הלוויה שמים פעמינו למתחם ההדרכה בראש העין ומתחילים את תידרוך הבטיחות לא לפני שמרכינים ראש ביום כל כך עצוב לזכרו של טל שביט.

אומנם הוא ידוע יותר בכובעו הדו-גלגלי אך מעטים יודעים את ההשפעה הרבה שהייתה לו על הספורט הארבע גלגלי, מקורסים מתקדמים דרך ייסוד הדריפטים במדינתנו הקטנה, כתבות, מבחנים, פרשנויות, מוטוריטה.

עצוב לנו לכולם שהלכת - הג'ימקאנה הזאת בשבילך.

לא היה נהג אחד היום שהסתפק בבינוניות ולא בגלל השעון - היום היה מיוחד, כולם ניסו להשתדל קצת יותר, להשתפר, לדייק, לקזז, לדחוף קדימה.

עוד חידוד של הקווים, עוד נקודת כניסה - ממקדים את מרחק הבלימה ומנתחים כל פנייה.

באופן אישי - לא נחתי לרגע היום ונתתי את כל כולי - הרגשתי אנרגיה אדירה ושלווה מפתיעה מתנחם בעובדה כי 25 מחברי הטובים חולקים את אותה התחושה - כי מותך טל אינו לשווא - המורשת שלך חייה ובועטת ומדרשתך איתנה, לא נפסיק - מתגעגעים.

מועדון STI

(תודה לכל חברי המועדון על אימון נהיגה מדהים)

במהלך היום ומחר אעלה תמונות מהאימון, ולמי שמעוניין לראות הכל :

http://www.sti-club.org/stiforum/viewtopic.php?f=4&t=2832&sid=577faf5363884ab1eea7e8af447f2cf3

2cy009.jpg

21jdvn9.jpg

fwkhf9.jpg

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

באמת מצער מקרה טל שביט, אני אישית הכרתי אותו מתחום הדו''ג לא מזמן עברתי ל4 גלגלים ספורטיביות ביגלל הסכנות האלה שהוא נהרג ביגללן כי אני עברי תאונה קשה ולמזלי יצאתי ממנה .

עכשיו תורנו להראות שמותו לא היה לשווא ולקדם ולידחוף את הספורט המוטורי עוד צעד שניים שלושה קדימה .

• תוכן חדש...