Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

יוצא שצריכת השמן אצלך היא כ 1 קג ל5 אלף קמ

שזה לגמרי סביר לרכב הזה ,שהוא כבר לא צעיר .

צריכת שמן שכזאת לא מצריכה תיקון כל שהוא במנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

חברה הרבה תודות על התגובה כולם עזרתם לי מאד,

ובמיוחד אתה רון,אתה תמיד נותן תשובה מסכמת שאין לי שום ויכוח, אז הרבה תודות

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברצוני לשאול עוד שאלה קטנה,

אני כל פעם מוסיף שמן סנטטי, האם כדי להחליף לחצי סינטטי כי עלותו של סנטטי גבוהה כ-250 ש"ח?

ואם אני יחליט לפתור את בעיית השמן, כמה זה בערך יכול לעלות לסדר את הבעייה?

תודה רבה מראש על התגובה

פורסם

חפש גם רטיבות מהאטם שבין הקרטר לבלוק. (להיכנס מתחת לרכב)

עדיף תמיד שמן סינטטי מחצי סינטטי, זו דעתי. יש שמנים טובים בזול מהמחיר שציינת. חפש מבצעים או בחנויות קטנות ליד אזור של מוסכים

פורסם

תודה רבה על התגובה,

במחינה חיצונית המנוע יבש, רק יש קצת הדים בצד האחורי של מכסה השסטומים, אבל זה ממש זניח וטבעי למנוע שהוא לא חדש.

רון אמר שלאוטו כזה זו צריכת שמן סבירה לגברי.

לחבר שלי יש אותו רכב רק עבר כ-20 אלף יותר ואין לו כמעט בכלל צריכת שמן,ומבחינת נסיעה המנועים עובדים מאד דומה ללא שוני בכוח או משהו כזה.לפני כ-שבועיים עברתי טסט ורמת הגזים הייתה 0.000 שזה מעיד כבר על משהו טוב.

חשוב לציין כי הרכב שלי מאד שמור וכמו כן אין לו שום בעיות חוץ מהבעייה הלא ברורה הזאת.

אבל אני עדיין אשמח עם משהו יענה לי בהקשר להודעה הקודמת.

בהקשר עלויות אפשריות לתיקון או החלפה לשמן אחר?

בתודה רבה מראש

פורסם

לדעתי "תעזוב" את המנוע בשקט :lol:, אל תיגע (אם צריך להוסיף מעט שמן - תוסיף כשצריך).

ייתכן שיש מנועים דומים שלא צורכים כמעט שמן, או שצורכים יותר מהצריכה שאצלך. זה תלוי ב"איך שהמנוע יצא מהמפעל", באופי הנהיגה והתחזוקה של הרכב וכו'.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...