Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט הזוי, בעוד שערוץ 1 ו 10 רואים לנכון להפסיק את השידורים ולתת תמונת מצב לאירוע שקרה, ערוץ 2 ממשיך לשדר את הזבל הזה.

מהדורת חדשות מהירה ונכונה חוסכת נפילות רשת הסלולאר, מה שאכן קרה גם הפעם.

פורסם

מה אתם רוצים?! שייפתחו משדר של שעתיים, יישלחו כתבים לשטח ויראיינו את כ-ל השכנים מסביב, שכל אחד יספר איזו עוצמת "בום" הוא שמע, והאם היה במקלחת או בסלון, ובין לבין יריצו את אותן 30 שניות של צילום של מקום הנפילה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה יש למשוך משדרים מיוחדים על זה?

נפל טיל, לא קרה כלום וחזרו לשגרה. זה לא מצדיק יותר מדיווח קצר.

מעניין איפה היית כשבשדרות והקיבוצים כל יום נפלו עשרות טילים ואף אחד לא הזכיר את זה אפילו במהדורות החדשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא אומר לעשת משדר של שעתיים אבל שהקווים נופלים ואתה לא יודע מה קורה עם המכרים שלך והמשפחה זה בעייתי, אני לא אגיד על גבי הפורום איפה נפל ומה הנזק אבל נזק לא קטן היה אומנם לרכוש ולא בנפש וטוב שכך.

מגעיל להגיד את זה אבל עד שהגראדים לא יגיעו למרכז כנראה שהממשלה תמשיך לישון עם הסיפור הזה, זה כמו שהיה רק בשדרות ואת אף אחד זה לא עניין עד שזה הגיע גם לבאר שבע בקיצור זה יעניין אותכם שזה יגיע גם אליכם, בתקווה שזה לא יקרה.

פורסם

ברוך השם שלא הפסיקו את האח הגדול!

מה שהמחבלים רוצים לעשות זה לשבש את שגרת חיינו. אם היתה מתקבלת החלטה להפסיק את שידור האח הגדול ולעבור לשידור ישיר מהשטח, זה היה האמא של שיבוש שגרת החיים. ועל שום מה? מישהו נפגע? מישהו באמת מתעניין במשדרים האינסופיים שבהם מראיינים את הכלב-של-הדודה-של-האמא-של-הסבתא שברח כי נבהל מקולות הנפץ?

העבירו ידיעה על אירוע שקרה והסתיים, נתנו מבזק נוסף כעבור כשעה וחצי (בחצות) שבמהלכן ממילא לא התרחש דבר נוסף - מספיק והותר.

גם ככה הטלויזיה לא משהו וכוכב נולד אוטוטו חוזר (קיבינימאט), אל תגעו לי באח הגדול!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני יכול להבין את הפאניקה של אביתר.

יושב לו בן אדם בכוך (סליחה, דירת) הסטודנטים שלו, עושה מה שעושה. פתאום שומע אזעקה, אחר כך שני פיצוצים. מת לדעת אם לחתוך חזרה למרכז כי הנה מתחילה מלחמה או שאפשר להישאר בבניין חסר המקלט בו הוא מתגורר. מעביר לערוץ 22 - שני לצים מדברים על האח הגדול. מעביר לערוץ 10 - פרסומות. מעביר לערוץ 11 - חדשות של אתמול. פותח את ערוץ החדשות באינטרנט - שידור חוזר של מהדורת החדשות של 8. פותח Ynet - פרסומות, אבל גם ידיעה קטנה בכתוביות.

בסוף הוא פותח עוד בקבוק של גולדסטאר והולך לישון עם נעליים. אם כבר כוננות, אז עד הסוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא אומר לעשת משדר של שעתיים אבל שהקווים נופלים ואתה לא יודע מה קורה עם המכרים שלך והמשפחה זה בעייתי, אני לא אגיד על גבי הפורום איפה נפל ומה הנזק אבל נזק לא קטן היה אומנם לרכוש ולא בנפש וטוב שכך.

מגעיל להגיד את זה אבל עד שהגראדים לא יגיעו למרכז כנראה שהממשלה תמשיך לישון עם הסיפור הזה, זה כמו שהיה רק בשדרות ואת אף אחד זה לא עניין עד שזה הגיע גם לבאר שבע בקיצור זה יעניין אותכם שזה יגיע גם אליכם, בתקווה שזה לא יקרה.

אביתר סלח לי שאני מתקן אותך, קודם נפלו רקטות בגוש קטיף, לאחר מכן בשדרות, לצערי באר שבע הולכת להפוך לשדרות 2 כשגם תל אביב בתמונה.

קובי

פורסם

זה מה שקורה כשלא גומרים את העבודה.

אם על כל גראד נמחוק שם שכונה בעזה, הם יחשבו פעמיים. זו הדרך היחידה להעביר מסר לאספסוף כזה.

לדעתי כל ידיעה מצדיקה את הפסקת שידור הפח הגדול, אני לא מאמין שאנשים משכילים או סתם כאלה שיודעים קרוא וכתוב,

צופים באשפה הזאת (ואני עדין)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ברוך השם שלא הפסיקו את האח הגדול!

מה שהמחבלים רוצים לעשות זה לשבש את שגרת חיינו. אם היתה מתקבלת החלטה להפסיק את שידור האח הגדול ולעבור לשידור ישיר מהשטח, זה היה האמא של שיבוש שגרת החיים. ועל שום מה? מישהו נפגע? מישהו באמת מתעניין במשדרים האינסופיים שבהם מראיינים את הכלב-של-הדודה-של-האמא-של-הסבתא שברח כי נבהל מקולות הנפץ?

העבירו ידיעה על אירוע שקרה והסתיים, נתנו מבזק נוסף כעבור כשעה וחצי (בחצות) שבמהלכן ממילא לא התרחש דבר נוסף - מספיק והותר.

גם ככה הטלויזיה לא משהו וכוכב נולד אוטוטו חוזר (קיבינימאט), אל תגעו לי באח הגדול!

הפסקת שידור של תוכנית, כל תוכנית זה לא שיבוש שגרה.

מצד שני כמו שציינת שידור של שעה במתכונת מבזק חירום ודיון על הנפילה כאשר אין נפגעי גוף מיותר בהחלט.

אבל כמו שציינתי מקודם וכמו שאביתר ציין, במקרים כאלו (פיגוע/פצמרים/גראדים/סתם פיצוצים חזקים) יש מקום להודיעה על כך בתקשורת לתת את מרב הפרטים האפשריים בנוגע לאזור הפגיעה והאם יש נפגעים כדי למנוע נפילת רשתות הסלולאר.

דיווח תכליתי לא יותר מרבע שעה כדי לטחון את הנושא ולאחר מכן להמשיך לשדר את הזבל הזה.

פורסם
זה מה שקורה כשלא גומרים את העבודה.

אם על כל גראד נמחוק שם שכונה בעזה, הם יחשבו פעמיים. זו הדרך היחידה להעביר מסר לאספסוף כזה.

לדעתי כל ידיעה מצדיקה את הפסקת שידור הפח הגדול, אני לא מאמין שאנשים משכילים או סתם כאלה שיודעים קרוא וכתוב,

צופים באשפה הזאת (ואני עדין)

נו, ובשיטה הזאת מה נקבל? מחר בבוקר ניתוק קשרי מסחר עם מדינות אירופה ומחרתיים קיצוץ של הסיוע הבטחוני מארה"ב.

חוץ מזה, השיטה הזאת של הרג נרחב באוכלוסיה שמחבלים נלחמים מתוכה כבר נוסתה ב2 מלחמות שונות (אפגניסטן,ויאטנם) ע"י 2 מדינות שבניגוד לישראל לא היו צריכות לתת דין וחשבון לאף אחד. השיטה לא ממש הוכיחה את עצמה.

V5

פורסם

בשביל מה לומר את מיקום הנפילה? כדי שלהבא הפגיעה תהיה מדויקת יותר?

בשידור עצמו של ערוץ 2 נאמר שהנזק הוא לרכוש בלבד, ולמעשה נתנו את כל המידע שהיה חיוני להעביר לציבור.

אייל, לגבי האח הגדול: אני לא משלה את עצמי שזאת פסגת האיכות הטלוויזיונית, אבל המצב הוא כזה שאין מה לראות, חוץ מזה ומארץ נהדרת. בכל שאר ימות השבוע אני כמעט ולא צופה בטלויזיה לאחר החדשות, ואולי רק לפני השינה רואה קצת NG או דיסקברי, במידה ויש משהו מעניין (וגם הם, לצערי, נחלשו קצת לאחרונה).

אני מעדיף את האח הגדול ANY DAY על פני הפארסה שמשודרת בימי ראשון, העונה לשם "אלון גל". זאת אשכרה דוגמה לאדם שעושה כסף מכלום, ואני עוד לא מדבר על זה שהוא זולג במהלך התוכנית שלו למשבצת של יועץ זוגי, כאשר אין לו כל הכשרה פורמלית בנושא והוא עצמו גם גרוש מאשתו (זמן קצת לאחר שערך איתה טקס חידוש נדרים). הסנדלר הולך יחף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני יכול להבין את הפאניקה של אביתר.

יושב לו בן אדם בכוך (סליחה, דירת) הסטודנטים שלו, עושה מה שעושה. פתאום שומע אזעקה, אחר כך שני פיצוצים. מת לדעת אם לחתוך חזרה למרכז כי הנה מתחילה מלחמה או שאפשר להישאר בבניין חסר המקלט בו הוא מתגורר. מעביר לערוץ 22 - שני לצים מדברים על האח הגדול. מעביר לערוץ 10 - פרסומות. מעביר לערוץ 11 - חדשות של אתמול. פותח את ערוץ החדשות באינטרנט - שידור חוזר של מהדורת החדשות של 8. פותח Ynet - פרסומות, אבל גם ידיעה קטנה בכתוביות.

בסוף הוא פותח עוד בקבוק של גולדסטאר והולך לישון עם נעליים. אם כבר כוננות, אז עד הסוף.

קלעת בול רק שאני לא סטודנט.

נו ברצינות לא נמאס לך מהציניות?

עד שהמצב יגיע גם לאזור שלך תתחיל להבין שלא אכפת למדינה תספוג בשקט כמו כל דבר שנותנים לך, העלאת מחירים בכל דבר וכו.. אני לא צריך להסביר לך או לכל אחד אחר איפה אנחנו חיים, ופה בדיוק הנקודה שלי.

במחשבה שנייה שהמצב יגיע למרכז אולי זה ינער כמה אנשים שם

• תוכן חדש...