Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכאל, אתה צודק חלקית.

אם היו מיישמים את השיטה הזו מזמן, לא היינו אוכלים מסע פרופגנדה מCNN.

היום, כשהבאנו על עצמנו את הטירוף של בטחון עצמי נמוך, כל העולם גם מצפה מאיתנו לנהוג כמו ילדי כאפות, כאלו שאוכלים רקטה אחרי רקטה וממשיכים לשלוח אוכל למסכני עזה.

בכל אופן, בלי קשר למסחר וכלכלה, יש לנו פה מצב שהוא בלתי קליט - במיוחד לחבר'ה שלא גרים שם.

תוציאו רגע מהראש את המילים קסאם, גראד, באר שבע והדרום, וכל הדברים שדחפו לנו בטלוויזיה.

תדמיינו שאתם יושבים בבית, אחרי יום עבודה ארוך. רואים טלוויזיה עם הילדים.

פתאום אתם שומעים פיצוץ אדיר, כל הבית רועד, החלונות התנפצו, הדלת עפה פנימה.

הילדים בהיסטריה, אתם מגששים את דרככם באפלה (שבאה הרבה פעמים אחרי טיל) ובודקים כל סנטימטר של עור על הילדים לראות אם לא נפצעו מרסיסים, אתם מחפשים דם.

התקשורת והממשלה גרמה לנו, הישראלים, ל-ה-ת-ר-ג-ל למצב הזה.

אני לא יודע אם אתם מפנימים, אבל אנשים רגילים לחיות במצב הזה.

אם הגראד היה נופל בתל אביב, כנראה עזה כבר הייתה מגרש חניה. זו הצביעות הממשלתית המגעילה שלנו. פשוט להקיא.

בגלל הסלחנות שלנו, ובגלל החקירה העצמית שאנחנו מבצעים בלחץ ארגוני "זכויות אדם" למיניהם התקשורת העולמית כבר מצפה מאיתנו להעלות איזה שגריר מול המצלמה ולהגיד שביצענו "חמאס ירה עלינו טיל, פגע בגן ילדים, כתגובה ביצענו פעילות כירורגית ומדויקת ללא פגיעות בחפים מפשע".

החמאס, כל עזה, יודעים את זה מ-צ-ו-י-ן. בגלל זה יש להם ביצים לירות עלינו מה שהם רוצים ומתי שהם רוצים.

פורסם
אני לא אומר לעשת משדר של שעתיים אבל שהקווים נופלים ואתה לא יודע מה קורה עם המכרים שלך והמשפחה זה בעייתי, אני לא אגיד על גבי הפורום איפה נפל ומה הנזק אבל נזק לא קטן היה אומנם לרכוש ולא בנפש וטוב שכך.

מגעיל להגיד את זה אבל עד שהגראדים לא יגיעו למרכז כנראה שהממשלה תמשיך לישון עם הסיפור הזה, זה כמו שהיה רק בשדרות ואת אף אחד זה לא עניין עד שזה הגיע גם לבאר שבע בקיצור זה יעניין אותכם שזה יגיע גם אליכם, בתקווה שזה לא יקרה.

אליי זה הגיע הרבה לפני שזה הגיע לב"ש (אני גר באשקלון. בטיל הראשון נפל לי 50 מ' מהבית עוד לפני עופרת יצוקה ובזמן המלחמה נפל לי אחד בכניסה לבית) אז אל תבלבל את המוח עם לא אכפת לכם כי זה לא אצלכם.

אין סיבה לשבש את כל העולם ולעורר פאניקה בגלל אירוע חד פעמי שנגמר בנזק קל יחסית לרכוש. מיידעים, מציינים שאין נפגעים וממשיכים בשגרת החיים (וזה נכון גם לאלה שהטיל נופל לידם). אם היה מדובר במתקפה מתמשכת זה כבר סיפור אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה צודק תמשיך להתרגל למצב שהממשלה ובעצם כל העולם עם הלחץ שלו כופה עליך, שנופלים לך טילים בחצר הבית.

ולא רק טילים, כל גזרה שיפילו עלייך תסתובב תתכופף ואל תשכח להגיד גם תודה.

פורסם
קלעת בול רק שאני לא סטודנט.

נו ברצינות לא נמאס לך מהציניות?

עד שהמצב יגיע גם לאזור שלך תתחיל להבין שלא אכפת למדינה תספוג בשקט כמו כל דבר שנותנים לך, העלאת מחירים בכל דבר וכו.. אני לא צריך להסביר לך או לכל אחד אחר איפה אנחנו חיים, ופה בדיוק הנקודה שלי.

במחשבה שנייה שהמצב יגיע למרכז אולי זה ינער כמה אנשים שם

איש יקר, המצב כבר הגיע לאזור שלי. אני גר בבאר-שבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ברוך השם שלא הפסיקו את האח הגדול!

מה שהמחבלים רוצים לעשות זה לשבש את שגרת חיינו.

אני חושב שלאביתר מפריעה העובדה (ובצדק), כי התקשורת מתייחסת לגראד בב"ש כאל אירוע סביר,

שאינו מצדיק הפסקה של משדר נחות.

-

פורסם

לא אמרתי שנפילת גראד בב"ש זה אירוע סביר, והתחשב בעובדה שניתן מבזק חדשות נראה שגם התקשורת (או לפחות ערוץ 2) לא חושבת ככה. בסה"כ מה שאני ביקשתי זה להיכנס קצת לפרופורציות.

צר לי על כך ששוגר טיל ואני שמח על כך שזה הסתיים ללא נפגעים בנפש. לפי דו"צ, צה"ל תקף אמש את החוליה ששיגרה את הטיל וחיסלהּ.

האם הסיפור הזה מצדיק לדעתך את עצירת לוח השידורים המתוכנן ושידור אולפן חדשות פתוח? לדעתי לא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נו, ובשיטה הזאת מה נקבל? מחר בבוקר ניתוק קשרי מסחר עם מדינות אירופה ומחרתיים קיצוץ של הסיוע הבטחוני מארה"ב.

חוץ מזה, השיטה הזאת של הרג נרחב באוכלוסיה שמחבלים נלחמים מתוכה כבר נוסתה ב2 מלחמות שונות (אפגניסטן,ויאטנם) ע"י 2 מדינות שבניגוד לישראל לא היו צריכות לתת דין וחשבון לאף אחד. השיטה לא ממש הוכיחה את עצמה.

יש גבול לרמת הרפיסות שאפשר להפגין מול העולם. אי אפשר יהיה לרצות את יפי הנפש האלה לכן ראשית צריך להתרכז

במהלכים שישרתו את האינטרסים שלנו ורק אחר כך לחשוב על העולם הצבוע ומה הם יגידו.

ראבק - יש טפטוף של טילים ברמה יום יומית ובתקשורת כמעט לא מדברים על זה.

אלעד, לא חייבים לראות טלויזיה אם אין מה לראות. אני מעדיף לבהות בקיר לבן מאשר לראות את הזבל הזה בערוץ 2.

אישית ראיתי אתמול ליגת האלופות אבל אם לא היה משחק אני מניח שהייתי מעדיף לגלוש באינטרנט או לראות משהו שהקלטתי במקס שכן שווה את הזמן.

מסכים איתך שהתוכניות המעניינות ביותר הן בדיסקאברי (גם הרבה תוכניות רכב) וNG. (ארץ נהדרת נהיו על הפנים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האם הסיפור הזה מצדיק לדעתך את עצירת לוח השידורים המתוכנן ושידור אולפן חדשות פתוח? לדעתי לא.

עצם העובדה שהשידור המשיך, מראה כי אנו התרגלנו לגראדים בב"ש.

אם חלילה, אותו אירוע בדיוק, היה מתרחש במקום אחר (גוש-דן), היו עוצרים את השידורים?

כן, היו עוצרים בוודאות.

לעומת זאת, אתמול לא הפסיקו משדר נחות.

-

פורסם

מה שמעציב ומעבן אותי זה שהכל הופך להיות לשגרת יום, לא שדרות לא נדיבות ולא אשקלון ובאר שבע צריכים לסבול את הדבר הזה בשקט, כמו שאמרו לפניי אם זה היה קורה במקום אחר התגובה הייתה שונה.

מעניין אותי לדעת מתי לאנשים יהיה אכפת אחד מהשני כל עוד שלא מגיע אלינו אז הכל בסדר, ועד שיגיע נספוג את זה בשקט..

מה אנחנו מדינות שונות? סה״כ מדינה אחת פצפונת בגודל 6 שעות לכל כיוון ראבק

פורסם

אביתר אתה צודק, אבל לצערי זאת המציאות.

ומה שיקרה זה דבר כזה, יזרקו טיל אחד לטווח יותר רחוק מבאר שבע, למשל רחובות, אז יסקרו את זה ויעשו רעש.

לאחר כמה ימים יזרקו אחד בתל אביב, מה שיקרה זה שהסיקור יהיה מטורף.

כמובן שלאחר מכן, לא משנה כמה יזרקו על רחובות לא יתייחסו לזה.

המדינה צריכה להבין:

"דין רקטה בשדרות כדין אטום בתל אביב"

קובי

פורסם
אלעד, לא חייבים לראות טלויזיה אם אין מה לראות. אני מעדיף לבהות בקיר לבן מאשר לראות את הזבל הזה בערוץ 2.

:mm_yeah:

לא מבין איך אנשים בעלי רמת משכל מינימלית רואים את הזבל הזה ועוד למחרת בעבודה חצי יום הם מתדיניים על מה היה ואיך הוא אמר לה והיא אמרה לו - פשוט גועל נפש.

הבעייה היא שהתת רמה הזה מחלחל לילדים ולנוער שבונים את מערכת הערכים שלהם על מה שהם רואים שם.

תעודת עניות למדינה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...