Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום.

אז אחרי חפירות שהפכו ארכיאולוגיות, חיפשתי שוב ושוב, ובעזרת חברים מסוימים, שיניתי את הכוון לרכב יותר חדש טיפה (למי שעקב).

נתונים יבשים: אני נוסעת בין 10,000 ל-15,000 ק'מ בשנה, 2/3 מהנסיעות בינעירוניות. נוסעת רגוע ושומרת על הרכבים שלי - למרות שזו טעות כלכלית, אני מטפלת במוסכים מרכזיים. ההתנהגות הזו מאפשרת לי גם לחסוך כסף (האוטו שמור) וגם לקבל יותר במכירה של הרכב (נחשו מה - האוטו שמור).

בכל אופן, כרגע אני מתלבטת מאד בין סיריון, להודנה ג'אז לטויוטה יאריס. אם יש לכם ממש הרבה כח, אפשר לדבר גם על הפונטו גרנדה.

אשמח מאד לשמוע את מחשבותיכם בעניין.

תודה שוב

הילה.

פורסם

אגב, ההשוואה המתבקשת היא בעיקרה כלכלית, שכן כל המכוניות מתאימות לתקציב שלי (60K, פלוס מינוס, עדיף מינוס), וכולן בערך עם אותו שנתון ואותו קילומטרז'.

אבקש להשוות בין:

1. אמינות.

2. עלות טיפולים ממוצעת.

3. עלות ביטוח.

4. צריכת דלק.

רב תודות שוב,

הילה.

פורסם

האם את מחפשת מכונית אוטומטית בלבד? כי הגרנדה פונטו היא או ידנית או רובוטית, וזה לא ממש עובד כמו אוטומטי רגיל.

מלבד התיבה, הפונטו עדיפה על היתר בהכל. יותר מודרנית, מרווחת, נוחה ובטוחה. מנגד, היא תאבד יותר ערך מהן

(במיוחד מהיאריס והג'אז, אם לא מדובר ברובוטיות גם שם).

הסיריון היא המכונית הפחות טובה במשוואה, ובין היאריס לג'אז השיקול הוא בין עלות אחזקה נמוכה (יאריס) למרווח (ג'אז).

פורסם

הייתי מחפש סיריון 2006+.

יאריס או ג'אז בתקציב הנתון יהיו יותר ישנות (בשנתיים בערך).

הטיפולים והביטוחים של ג'אז יותר יקרים (במיוחד כאשר מטפלים במורשה היבואן).

סיריון ויאריס חולקות מכלולים משותפים - פשוט סיריון תהיה יותר חדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה.

החלטתי לקחת את הג'אז לבדיקה מחר בבוקר, הצלחתי למצוא מישהו שמוכר יחסית נמוך מהמחירון.

באם הבדיקה לא תעבור כראוי, אחפס כנראה סיריון, למרות שפתאום האלטו מתחילה לבצבץ למוחי שוב.

המחשבות וההחלטות האלה מחסלות לי את כל המחשבות על בגדים וגלידה.

אדווח מהשטח.

הילה.

פורסם

ג'אז רכב מבוקש יחסית ולומרות שהמחירון גבוה הן בדרך כלל נמכרות במחירון הייתי בודק את הרכב ואת הפשר להתפשרותו של המוכר ב 7 עיניים.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...