Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שהגיע זמנו להחליף את הרכב שלו דרך החברה והוא מתלבט בין מאזדה 3 שברולט קרוז2011 וטויוטה קורולה שהכוונת שלו על שברולט קרוז 2011 והוא ממש נעול על שברולט קרוז 2011 אשמח לעצתכם .

אני אישית ממש נגד מכוניות קוריאניות ואמרתי לו שלא יגע בקרוז אבל הוא דיי נעול ושמע דברים טובים וששיפרו את הרכב ושהעלו את הכוחות סוס וכו וכו.. .

תודהרבה לעוזרים

פורסם

שמע ,יכול להיות שלא הבנתי נכון ממה שכתבת, אבל אף מכונית ממה שהזכרת אינה קוראנית.

בכל מקרה יצא לי לנהוג על הקורולה לתקופה ארוכה, רכב מצויין, אין הרבה ממה לצפות ממנו אבל עושה את העבודה.

מאזדה זו מאזדה כל פינה שתסתכל תראה אותה.

פורסם

יפה זה מה שהתכוונתי שהשברולט מיוצרת בקוראה .

השאלה שלי היא כמו שציינתי :

שהאם מישהו יצא לו לנהוג ב3 המכוניות שציינתי הקרוז 2011 המשופרת יותר זא מנוע 124 כוח ,מאזדה3 והקורולה. חבר שלי ממש נעול על הקרוז אבל אני אמרתי לו שהמכוניות של שברולט לא מגיעות לרמה של היפניות.

אשמח לחוות דעת מכם

פורסם

שלוש המכוניות האלה פחות או יותר דומות בהיצע שלהן אישית היה לי גם את המאזדה וגם את הטויוטה מבחינת נהיגה אהבתי יותר את הטויוטה מבחינת אבזור את המאזדה את השברולט אני פחות מכיר למרות שהבנתי שדגמי 2011 מוצלחים ומרגישים טוב על הכביש אבל עדיף שתחכה לתגובה של מישהו שיש לו נסיון אישי עם הרכב.

פורסם
יפה זה מה שהתכוונתי שהשברולט מיוצרת בקוראה .

השאלה שלי היא כמו שציינתי :

שהאם מישהו יצא לו לנהוג ב3 המכוניות שציינתי הקרוז 2011 המשופרת יותר זא מנוע 124 כוח ,מאזדה3 והקורולה. חבר שלי ממש נעול על הקרוז אבל אני אמרתי לו שהמכוניות של שברולט לא מגיעות לרמה של היפניות.

אשמח לחוות דעת מכם

חשוב לציין שהקרוז נראית טוב יותר לעין מהמאזדה השכיחה ומהטויוטה אז יכול להיות שזה גם אחד השיקולים של חבר שלך .אין ספק שהטויוטה והמאזדה "אמינות" אבל אל תספיד את הקרוז זאת סך הכול מכונית שאט אט עושה דרכה לתוך המיינסטרים הישראלי דרך השוק הפרטי ודרך חברות הליסינג ולא שמעתי עד היום על איזשהן בעיות מיוחדות איתה.

פורסם

חס וחלילה לא מספיד וכן הוא אמר שלדעתי היא הכי יפה (הקרוז) וגם אני לא שמעתי בעיות מיוחדות אבל השאלה מבין ה3 מי הכי נוחה מי הכי מתנהגת טוב על הכביש מבחינת סיבובים מי הכי לא זורקת זנב+הנדסת אנוש+איכות החומרים ואיכות ההרכבה

כי הרי הקוראנים ידועים בשל איכות החומרים וההרכבה הגרועה שלה.

,אני יודע שמבחינת אבזור הקרוז הכי מאובזרת ויש בה בקרת שיוט שלדעתי אין לאף אחד מהיפניות שנמצאות בליסינג קבוצה2.

אבל השאלה שלי היא כזאת בואו נגיד ככה רכב יפני מאזדה\טויוטה או קוראני-שברולט קרוז2011 לצורך העניין

פורסם

קוריאני, יפני, תאילנדי כל עוד זה רכב חברה האמינות אינה פקטור כלכך. בכל מקרה זה שהיא יוצרה בקוריאה לא הופך אותה ללא אמינה- הקוראיניות עכשיו רק תופסות תאוצה ראה קיה ויונדאי.

אני נהגתי על שלושתם בהחלט הייתי לוקח את הקרוז מבינהם. בגלל יופי חיצוני ופנימי , איבזור מועשר יותר, מנוע חזק יותר מהמזדה גיר שישה הילוכים. מה עוד שהמזדה נראית בכל מקום ודיי נמאסה כבר.

אישית בקרוז יש הרגשה של רכב יותר גדול, יותר יושב על הכביש, יותר אוחז ועוד.

פורסם

זה ליסינג אז כמובן 1500.

בכל מקרה השאלה העיקרית היא האם לקחת כל רכב יפני או שברולט קרוז-קוראני(דאייהו)

פורסם

אני אישית מעדיף יפניות ,למרות שגם הקוריאניות היום נהיו אמינות ולא נופלות הרבה מהיפניות.

לדעתי תיקח את הקורולה ,אוטו חזק ואמין.

החסירונות שלו הם שהואל א כל כך מאובזר ,והוא מבחינת מראה משעמם קצת לדעתי.

פורסם

לטעמי המאזדה 3 בגרסת הליסינג מאוד לא נוחה, ויש בעיה בנהיגה בעליות (תיבת ההילוכים שוכחת לעלות משני לשלישי), אם הרכב ישמש יותר משני נוסעים יש גם בעיה שלצפיפות במושב האחורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני אישית לא אוהב את המאזדה היא גרוטאה לדעתי-קרטון עם גלגלים

ואני עדיין חושב שכל רכב יפני הוא הרבה יותר טוב מכל רכב קוראני אם זה סוזוקי,הונדה,טויוטה(לגבי מאזדה יש לי קצת פקפוק) ואם זה סוברו(למרות שאיתה אני קצת בפקפוק) ואם זה מיצובישי... וכו' רק שחבל שחבר שלי "נדלק" על הקרוז כי יש ככ הרבה מכוניות טובות שזה בזבוז לדעתי.

• תוכן חדש...