Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה להגביר בHU?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קארס-פורום, אני עומד בימים הקרובים להתקין את המערכת שלי

מגבר של אוריון WCC-6004

וסאב P1 (בהתחלה היה הייפוניקס אבל הוא חירחר בצרה לא הגיונית אז החלפתי אותו.)

הבאתי שבזמן הכיוונין צריך להגביר בHU כ 4\3 (אצלי יש עד 80 אז זה אומר 60)

אבל הבנתי ממה שקראתי כאן בפורום שצריך לעשות "הרצה" לאלמנטים? :idea::?:?:

אם זה כן ככה אז עד כמה להגביר אם העוצמת שמע שלי היא עד 80?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

רדיו דיסק הוא מגבר לכל דבר ועניין, גם ביציאות ה HI POWER שלו וגם ביציאות ה RCA. כל מגבר שמאמצים אותו מתקרב לנקודה בה הוא חורג מגבולות העיוות הסביר, עיוות שהופך להיות שמיע. ביוק בגלל הסיבה הזו ממליצים לשמור על "מרווח בטחון" של 3/4 ווליום כדי להימנע ממצב של עיוות.

לגבי הרצה, רמקולים הם רכיב מכני. כל רכיב מכני חייב קצת חופש כדי לתפקד בצורה המיטבית. אחרי כמה שעות עבודה של רמקול הוא משתחרר ומשפר את הביצועים. יש כאלה שירגישו את זה ויש כאלה וודוואיסטים שמשוכנעים שרק אחרי כמה מאות שעות עבודה הרמקול "נפתח".

באופן אישי מעולם לא שמעתי הבדל של יום וליל בין רמקול בתול לרמקול שעבר כמה שעות עבודה. בד"כ זה פשוט האוזן שמתרגלת לגוון הצליל ומתרגמת את זה ל"פתיחה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז מה אתה אומר בעצם שאין צורך בהרצה הזאתי או שבכל זאת לתת למערכת לעבוד בווליום שהוא יחסית סביר?

פורסם

אתה יכול לשמוע באיזה ווליום שאתה רוצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...