Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הגטס שלי עתידה להגיע ל70 אלף ק"מ לקראת סיום האחריות ולקראת הטסט,

ואני מעוניין לקחת אותה בתקופה הקרובה (עוד כשלושה שבועות בערך) לטיפול.

לרכב יש כרגע קצת פחות מ70 אלף ק"מ, למה אני צריך לצפות בטיפול? מה צריכים להחליף? כמה אמור לעלות? (ואני חייב לבצע את הטיפול במורשה, כי הרכב עדיין באחריות)

יש לציין שהרכב יהיה באחריות של עוד 3 חודשים לאחר מכן על ידי החברה ממנה הוא נרכש ושהוא עבר בדיקה בסוף דצמבר שהראתה שהרכב תקין בהחלט, ולאחר תיקון הליקויים נלקח הרכב למכון ואותר כרכב שטופלו בו כל התקלות המדוברות.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עד מתי היבואנים יפחידו ?

גם בזמן האחריות - מותר (ולדעתי גם רצוי) לטפל בכל מוסך שתרצה כל עוד הוא מוסך מורשה של משרד התחבורה

פורסם

אני לא מבין איך זה ענה על השאלה שלי,

לא משנה היכן אטפל ברכב,

אני עדיין צריך לעשות טיפול ולדאוג לו על מנת שייסע כראוי ויעבור את הטסט בהצלחה.

בהנחה שלא משנה באיזה מוסך אני מטפל, מה אני אמור להחליף בטיפול כזה? כמה הסכום שעליי להוציא?

העדיפות ללכת למורשה היא בגלל חלקים מקוריים, בגלל שבנאדם שבבוא היום יקנה את הרכב יוכל לראות היסטוריית טיפולים מסודרת ובגלל שיש לי שובר הנחה למוסך של כלמוביל, ככה שייצא לי מחיר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני צריך לצפות למשהו כזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=330446

פורסם

...?? תשובה בבקשה. :)

פורסם

שלום רב

יש לבצע ביונדאי טיפול כל 15 אלף קמ או טיפול תקופתי כל שנה . כלומר טיפול 60 או 75

מוסכי יונדאי משתמשים בשמנים מינרלים ועל כך הם מבקשים לבצע טיפול כל חצי שנה ( אני ממליץ להשתמש בשמנים איכותיים שישמרו על הרכב ואז אין צורך להחליפם כל חצי שנה )

מתי בוצע הטיפול האחרון וכמה קמ היה לרכב

בברכה זיסו יוסי

פורסם

בגדול מה שאתה צריך זה:

1. שמן מנוע - כמו שיוסי מזיסו כתב, אל תתפשר על שמן איכותי.

2. מסנן שמן - מקורי בלבד.

3. מסנן אויר - מקורי או קוריאני תואם מקורי.

4. מסנן מזגן - מגיע בשני חלקים. מומלץ חליפי - גם יותר זול וגם איכותי לא פחות מהמקורי.

5. רצועות מנוע - צריך לבדוק מצבם.

6. פלגים - מומלץ מקורי.

פורסם
שלום רב

יש לבצע ביונדאי טיפול כל 15 אלף קמ או טיפול תקופתי כל שנה . כלומר טיפול 60 או 75

מוסכי יונדאי משתמשים בשמנים מינרלים ועל כך הם מבקשים לבצע טיפול כל חצי שנה ( אני ממליץ להשתמש בשמנים איכותיים שישמרו על הרכב ואז אין צורך להחליפם כל חצי שנה )

מתי בוצע הטיפול האחרון וכמה קמ היה לרכב

בברכה זיסו יוסי

הטיפול האחרון היה במאי 2010, כשלרכב היו 60 אלף ק"מ,

הוחלפה רצועת הגה, רצועת מזגן + טיפול 60 אלף ק"מ סטנדרטי. זה מה שמופיע אצלי.

האם בנושא של השמנים אני אשאל במה אני מעוניין או שהמוסך יעשה כרצונו? מה עליי לבקש?

אני לא מבין כלום בנושא של טיפולי רכב, זו פעם ראשונה שיש לי רכב ופעם ראשונה שאני בכלל נכנס איתו למוסך...

מן הסתם אני אלך עם אדם מבוגר שמבין כדי ללמוד קצת, אבל בכל זאת, רוצה לדעת לאיזו הוצאה להתכונן...

יונדאי שופ - מהי רצועת מנוע? הכוונה לטיימינג?

פורסם

לא. רצועת טיימינג (תזמון) מחליפים ב 90,000

התכוונתי לרצועות מנוע:

1. רצועת משאבת מים (נקראת גם רצועת מנוע)

2. רצועת הגה כח

3. רצועת מזגן

עכשיו שמתי לב לקילומטראז.

בעקרון אתה צריך לעשות ב 75,000 טיפול "קטן".

שמן מנוע, מסנן שמן ומסנן מזגן.

ב 90,000 זה טיפול "גדול" שכולל גם טיימינג, החלפת שמן גיר, החלפת נוזל קירור וטיפול בסיסי.

אם אתה מאיזור המרכז, אני מציע לך לגשת ליוסי מזיסו שהגיב פה גם.

תקבל טיפול מעולה.

פורסם
לא. רצועת טיימינג (תזמון) מחליפים ב 90,000

התכוונתי לרצועות מנוע:

1. רצועת משאבת מים (נקראת גם רצועת מנוע)

2. רצועת הגה כח

3. רצועת מזגן

עכשיו שמתי לב לקילומטראז.

בעקרון אתה צריך לעשות ב 75,000 טיפול "קטן".

שמן מנוע, מסנן שמן ומסנן מזגן.

ב 90,000 זה טיפול "גדול" שכולל גם טיימינג, החלפת שמן גיר, החלפת נוזל קירור וטיפול בסיסי.

כפי שרשום לי בהיסטוריית הרכב, הוחלפו ברכב רצועת ההגה והמזגן ב60 אלף ק"מ, ככה שאני מאמין שב8 אלף ק"מ זה לא התקלקל, או שאולי אני קצת אופטימי מדי?

כמה עולה רצועת משאבת מים אם אצטרך להחליף?

• תוכן חדש...