Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החניתי ברמת גן, על פאנגו, ולידי עמד פקח. שאל אם הפעלתי ואז לבקשתי הוא הראה לי איך הוא מכניס את מספר הרכב למכשיר שלו ומקבל הודעה על הצג שהרכב חונה כחוק... וגם אלי לסלולרי... נחמד. אגב יש לי גם סלופארק עבור תל אביב. מקצר את תהליך הרישום.

פורסם

אני משתמש בפאנגו. אפשר להפעיל אותו דרך שיחה סלולארית או SMS או דרך האתר (אם אתה מחובר קבוע לאינטרנט גם בסלולארי) - ואין שום תשלום חודשי קבוע או דמי שימוש כלשהם.

אם אתה משתמש בשירות של התראה בהודעת-SMS לפני סיום החניה, זה עולה לך כסף (יש תשלום קבוע של כמה שקלים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

srami - מה ז"א מקצר את תהליך הרישום? למה להירשם ל2 מערכות?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפני כמה ימים החניתי ברמת גן, על פאנגו, ולידי עמד פקח. שאל אם הפעלתי ואז לבקשתי הוא הראה לי איך הוא מכניס את מספר הרכב למכשיר שלו ומקבל הודעה על הצג שהרכב חונה כחוק... וגם אלי לסלולרי... נחמד. אגב יש לי גם סלופארק עבור תל אביב. מקצר את תהליך הרישום.

קיבלת SMS שהפקח בדק את הרכב ? שווה רק בשביל החיוך , כי אתה יודע שהם התאמצו ולא הצליחו לתת דו"ח

פורסם

הכוונה שבסלופארק ברירת המחדל אצלי היא תל אביב ובפאנגו רמת גן (אלה המקומות שאני מסתובב...) ואז זה חוסך כמה שניות של הגדרת מיקום החניה... לגבי הסמס - ההודעה שהרכב נבדק אינה בתשלום.

פורסם
אני משתמש בפאנגו. אפשר להפעיל אותו דרך שיחה סלולארית או SMS או דרך האתר (אם אתה מחובר קבוע לאינטרנט גם בסלולארי) - ואין שום תשלום חודשי קבוע או דמי שימוש כלשהם.

אם אתה משתמש בשירות של התראה בהודעת-SMS לפני סיום החניה, זה עולה לך כסף (יש תשלום קבוע של כמה שקלים).

איציק

אין יותר אפשרות של הפעלת חניה דרך האתר, זאת הייתה האפשרות המועדפת עלי. להערכתי יש להם עמלה בזכות שימוש בשיחות הטלפון ו/או המיסרונים.

פורסם

למה לדעתך? הביזנס מודל שלהם מבוסס על timesharing. למה לכל תחנות רדיו וכדומה יש מספר סלולרי, כאשר תכלס מתקשרים לקוי? כי הם מתחלקים עם המפעיל בעלות השיחה.

• תוכן חדש...