Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

במקום עבודתי זורקים כ500 כוסות חד"פ ביום לפח, יש מקום אולי בחיפה שממחזר את אותם הכוסות תמורת תשלום כמו בקבוקים? אחרי הכל הפלסטיק אותו פלסטיק.

תודה,

אוהד.

פורסם

לא ממחזרים תמורת תשלום.

על כול בקבוק יש פיקדון של 25 אגורות שאותו אתה משלם בזמן הקניה, ברגע שאתה מחזיר את הבקבוק אתה מקבל חזרה את הפקדון.

לא זכור לי שיש פקדון על כוסות ולכן מן הסתם אף אחד לא הולך לשלם לך.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם נושא המיחזור קרוב לליבך, ניתן למחזר מוצרי פלסטיק שמסומנים בסמל המיחזור ( שלושה חיצים בצורה של משולש) ושבתווך מופיע אחד מהמספרים הבאים 1, 2, 4, 5.

אסוף את הכוסות וזרוק אותם באחד מכלובי הבקבוקים.

פורסם

איזה כוסות ? קרטון או לבנות (פוליסטירן) ?

500 כוסות שוקלות בלחץ אולי 2 קילו. קילו פוליסטירן גרוס נקי ממוחזר עולה אולי חצי שקל לקילו, אף אחד לא יתעסק בלמחזר את זה אם אין לך כמה טונות לפחות.

למרבה הצער אין בארץ מספיק תשתית למחזור של פלסטיק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא ממחזרים תמורת תשלום.

על כול בקבוק יש פיקדון של 25 אגורות שאותו אתה משלם בזמן הקניה, ברגע שאתה מחזיר את הבקבוק אתה מקבל חזרה את הפקדון.

לא זכור לי שיש פקדון על כוסות ולכן מן הסתם אף אחד לא הולך לשלם לך.

פקדון כיום הוא 30 אג'

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

elibaba - כוסות חד פעמיות שקופות.

אין לי בעיה לאסוף כמות (פשוט להשאיר את זה בעבודה) ולהביא ממש כמות של 10K במכה אחת פעם בחודש לאותו מקום.

השאלה אם שוב יש מקום שמוכן להתעסק עם זה תמורת תשלום?

*בקבוקים ריקים גם שוקלים שום דבר ועדיין יש להם החזר, מבחינת כמות אני יכול לארגן כמות שוות משקל לX בקבוקים אז זה לא בעיה, ואני מאמין שהפלסטיק הוא אותו הפלסטיק.

אוהד.

פורסם

אם תשאל את יצרני המשקאות, הם יוותרו בחפץ לב על כל עניין מיחזור הבקבוקים.

הסיבה שממחזרים בקבוקים, היא כי היצרניים מחוייבים על-פי חוק להגיע לאחוז מסויים של מיחזור. אם לא יעמדו ביעד, יאלצו לשלם קנס. הקנסות יכולים להגיע למאות אלפי שקלים.

איך מתמרצים למחזר ? נותנים תמורה כספית.

אין חוק לגבי מיחזור מוצרי פלסטיק אחרים, ולכן גם אין תמריץ כספי לכך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שקופות זה פוליפרופילן בד"כ (צ"ל מספר 5 בתוך המשולש של המחזור). כאמור טון גרוס נקי (כוסות זה לא גרוס ולא נקי) זה בהגזמה 1000 שקל, שווה לך בשביל המחיר הזה ההתעסקות ?

אם כן, אני מוכר פסולת למחזור לממשל חומרים, תבדוק איתם

http://www.mimshal.com/content.asp?l=he&p=4

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האפשרות היחידה שלך לדעתי היא מקום שמייצר פלסטיק.

אני אישית מביא את השאריות של שקיות הניילון שלי לספק ממנו אני קונה, בזמן ההכנה של שקיות הניילון יש הרבה פסולת פלסטיק שהם מעבירים הלאה למקומות שממחזרים את זה.

קובי

• תוכן חדש...