Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הזמנתי דגם של מכונית מאיביי לפני כשבועיים .

היום קיבלתי בדואר את הפתק הבא:

img2011020800192.jpg

Uploaded with ImageShack.us

בדרך כלל אני מקבל פתק לתיבת דואר ואיתו הולך לסניף דואר ומושך את החבילה.מישהו מוכן להסביר לי מה הפתק הזה? ומה עליי לעשות איתו ?

תודה רבה:)

פורסם

בדוק באתר הדואר, במעקב משלוחים, מה הסטטוס של המשלוח לפי המספר המופיע למעלה CQ011279983US.

פורסם

האם קבלת את זה לתיבת המכתבים בבית או למייל במחשב?

זה פתק סטנדרטי של המשלוח בחו"ל. יש חותמת מישראל של פטור ממס.

אתה אמור לקבל פתק אדום-ורוד של חבילה אותה תאסף בסניף הדואר. לא כזה.

אולי הקשקוש בטוש הוא סימן של תאריך או מיקום שיעזר לפקיד/ה בסניף לאתר את החבילה אם תלך בלי פתק "רישמי" ותבקש יפה שיסייעו לך ומולך יהיה איש עם תודעת שרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 07/02/2011 ליחידת הדואר המרכזית אשר בגבעתיים לשם מסירתו לנמען.

אם אתה אמור לקבל את החבילה בסניף הראשי, היא שם!

אם אתה מקבל חבילות בסניף דואר קרוב יותר לביתך (סניף שכונתי), החבילה תגיע לשם תוך יום יומיים. תמשיך לעקוב אחר החבילה באתר הדואר: http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?OpenForm

פורסם

קיבלתי את הפתק לתיבת דואר בבית.

זאת אומרת כל מה שעליי לעשות זה לגשת לסניף דואר בגבעתיים (זה שאני כל הזמן מושך דברים) עם הפתק ולקבל את החבילה ללא תשלום מכס?

תודה.

פורסם

שום דבר מוזר ושום עובד חדש. הרבה פעמים מגיע פתק כזה במקום הפתק הרשמי של דואר.

עם זה אתה הולך לסניף גבעתיים ומקבל את החבילה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...