Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

..שירשור נפרד

וזה בהמשך לשרשור בן שלושה עמודים, שם למטה.

אז הרכב הראשון בו נהגתי, בשנת 1967 היה טנק סנטוריון, לא משופר (שוט קל) אלא המקורי, כפי שהגיע מאנגליה (נדמה לי שזה היה סנטוריון מרק 3). מנוע רולס רויס בנזין, 12 צילינדרים, חמישה הילוכים קדימה, שניים אחורה, גיר קלטש משנות השלושים, שני מוטות היגוי כמו בטרקטור קטרפילר ו..מטען עזר בצורת מנוע של מכונית מוריס 8 משנות הארבעים שהנענו אותו בחבל, כמו מכסחת דשא...

עכשיו תארו לכם איך העלנו את הטנק הזה למוביל דיימונט T ממלחמת העולם השנייה, כשהזחלים של הסנטוריון בולטים בחלקם מהצדדים של העגלה..

הטנק שבו למדתי נהיגה, היה הטנק בו לחמתי בששת הימים. הוא נפגע ונשרף (אבל אני יצאתי בלי פגע) והיום עומד כאנדרטה בכניסה לביסל"ש בסיירים.

המכונית הראשונה בה נהגתי היתה פיאט 600 חדשה של אימי (לפיאט 124 של אבי ניתן לי לנהוג רק אחרי תקופת חניכות...).

המכונית הראשונה שלי היתה ענתיקה (כבר אז), פיאט בלילה קבריולט משנת 1935 שקניתי בכסף של מענקי השחרור שלי ושל אשתי לעתיד....

כיום היא בבעלות חבר מועדון החמש, משופצת למשעי ואני נוסע בחלום הילדות שלי, המוסטנג.

מעניין שהרכב הראשון בו נהגתי (הטנק) והמכונית הראשונה בבעלותי (הבלילה) קיימים עד היום, האחד כאנדרטה והשני לאספנות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני???

בזמן האחרון אנחנו מגלים עליך דברים שלא ידענו -

כבר בנעוריך נהגת בפורשה... (טרקטור)

ואחרי זה ברכב בריטי גדול עם מנוע 12 צילינדרים... (טנק)

איזה ילד עשיר ומפונק היית... :wink:

בנוגע ליומולדת -

מזל טוב!! :bday::multi::bday::multi::bday::multi::bday::multi:

עוד שאלה - בנוגע לפיאט שלך - לא עליה כתב מאיר אריאל את יצירת המופת "בלילה על הדשא"?

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מזל טוב בני!

Your'e never too old to rock'n'roll when you're too young to die

אמרו ג'טרו טל בערך כשהשתחררת מהצבא, וצדקו!

וסחתיין על הרכב הראשון המקורי! לפחות זה לא היה טירן!

ושוב פעם מזל טוב! :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday:

פורסם

מזל טוב קשישא.

מאחל לך עוד הרבה שנים של אהבה והנאה מוטורית.

עד 156 כמו שאומרים (או לפחות 289 ידני- אבל זה כבר משהו אחר...)

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי שרירותית שיש לך יומולדת ובאמת יש לך יומולדת....

ענק!

**הבהרה..אנחנו לא מכירים, אולי רק בפרצוף מהמפגשים.........!!** :roll:8):shock:

פורסם

מזל טוב ליום הולדת. :bday::angel:,ואני לא אוהב להקציב שנות מחייה.

ואגב אבא שלי קרא את מה שרשמת ורק נהנה אז הבטחתי לו בפעם הבאה שתרשום משהו דומה, אני אתן לו לראות או ביכלל ילמד אותו קצת על מחשבים. :wink:

• תוכן חדש...