Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר הרבה זמן עוקב אחרי הפורום, והנה אני רושם את ההודעה הראשונה שלי. ePxYmLCACBojRtAQUcEACR8YDfwAwHBhQAA7

בכל מקרה, אני מחפש 206XS לקניה. מצאתי אחת שנראית טוב, במקום שנקרא buy&drive בנתניה. הרכב הוא שנת 2003, יד שנייה, עם 166,000 ק"מ.

מכיוון שמעבר לנהיגה עליו, והתרשמות חיצונית, אני לא באמת מבין הרבה, אני מבין שאני חייב לקחת אותו לבדיקה. הבעיה היא שמעולם לא קניתי רכב קודם, ולכן אני גם לא יודע איפה לעשות את הבדיקה...

לכן אני פונה אליכם, ורציתי לדעת מה לדעתכם המקום המומלץ ביותר לעשות בדיקה לרכב, באיזור השרון? (ואם אין - אז נגיד באיזור ת"א). לא אכפת לי לשלם על בדיקה, אפילו מחיר גבוה, בתנאי שזה יקנה לי את השקט והביטחון ברכב שאני קונה. אני לא מבין האם עדיף מוסך שמתמחה בפיג'ו, או מכון בדיקות רגיל, או מין שילוב שלהם, או משהו אחר. אשמח לעזרה בבלבול.

תודה לכם מראש. ZuxoE37CccPIBADRk5aN5wrSAhcRnzWhSDCZvmDRl4l66LsXD4bjs0Cg0gKGsXc5lQ87Vs3SqfLJ+rCO5podDcgNkh4QVVo2WnRBAAOw==

פורסם
בכל מקרה, אני מחפש 206XS לקניה. מצאתי אחת שנראית טוב, במקום שנקרא buy&drive בנתניה. הרכב הוא שנת 2003, יד שנייה, עם 166,000 ק"מ.

כלל מס' 1 של פורום ייעוץ ברכישה: לא רוכשים רכב מסוכנויות בנתניה.

ואם למרות זאת אתה מתעקש, בדוק אותה ב 70 עיניים; רשיונות, ידיים, קילומטרז', תאונות - הכל. אם אתה לא מבין בתחום הרכב ואין לך מישהו למוד-נסיון - ותר, הנפילה תהיה כואבת.

ה 206XS היא רכב מבוקש וטוב, כל זמן שיודעים מה המגבלות שלו ומבינים שאין מדובר במפלצת חורכת אספלט. יש המון מידע על הרכב הזה, אתה מוזמן לערוך חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1. כמו שידידי כבר כתב לא רוכשים רכב מסוכנות ומסוחרים, לא חסרים אנשים פרטיים שמוכרים רכבים, ו 206 היא אינה רכבנדיר בארצנו.

2. ספר טיפולים- מקשים את הספר ובודקים את הסטוריית הטיפולים בו, היכן טופל, האם טופל בזמן מה הוחלף ומתי.

3. מבט כללי על הרכב, לפני שלוקחים רכב לבדיקה במכון טסטים, לבדוק באופן כללי מסביב לראות שאין שינויים בצבע בין החלקים השונים של הפח (יכל להעיד על תאונה שהרכב עבר), להרים מכסה מנוע ולהתרשם באופן כללי ממה שרואים, שמן מים (נוזלי קירור) ונראות כללית של המנוע.

4. להרים שטיחים וריפודים , לראות שהמושבים תקינים, ולא קרועים.

5. לבדוק מתחת לגומיות שחלודה לא מסתתרת.

כל זה תקין ונראה סביר?

אפשר לעבור לשלב הבא ולקחת את הרכב לבדיקה.

בהצלחה!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקומות לבדיקה לא חסרים בארץ.

צריך רק לדעת לא :ליפול" על סוחר, וכל מכון של בדיקה יבצע עבודה טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...