Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר יותר משבועיים שאני מנסה למצוא פיתרון לבעיה שיש לי ולעוד עשרות אנשים שרכשו את האיביזה במבצע וקיבלו מערכת NECVOX,

במארז של המערכת מגיעה אנטנת GPS אותו רדיו מילנו בוחרים להוציא ולגבות עבורה יותר מ1000 ש"ח אפילו ללא התוכנה. פשוט גניבה לאור היום.

היום ניסיתי לחבר אנטנה של מערכת של LEXUS שמתחברת טוב פיזית (גם 6 פין) אבל היא לא עבדה ולא הייתה קליטת GPS, מה שנותן לי את ההרגשה שאולי המערכת עובדת רק עם האנטנה המקורית - מישהו יודע אם זה ככה או לא ? או מה יכולה להיות הסיבה שזה לא עבד?

בקיצור אני מחפש מקום לקנות בו אנטנה מתאימה במחיר שפוי, אין שום בעיה להזמין גם מהאינטרנט.

מצורפת תמונה של החיבור, אם זה עוזר למישהו.

כל מידע לגבי המערכת הספציפית הזאת או האנטנה אותה אני צריך לחפש יתקבלו בברכה, הפכתי את האינטנט מכל כיוון כולל אימיילים לNECVOX בהונג קונג - וכלום. והאם לדעתכם יש לי בכלל מה לנסות לקפוץ למשרדים של ניפון (היבואן) ??

תודה רבה!!

IMG00111-20110203-1309.jpg

פורסם

במיילים שלך לייצרן סיפרת מה עשו החברים הנחמדים מרדיו מילאנו?

אני תוהה אם זה בכלל חוקי לגמרי.

הרי המכשיר שקיבלת הוא חדש ובאחריות וככזה לא נראה לי שמשנה אם ממש קנית אותו או שקיבלת אותו "במתנה" עם הרכב. הוא צריך להגיע עם כל מה שהייצרן שם בקופסה.

תחשוב לדוגמא על בנק שמפרסם שהוא מעניק מכונת קפה חינם למי שמעביר אליו חשבון.

אתה פותח חשבון והפקיד מביא לך מכונה לא ארוזה ומספר לך על הדרך שאם תרצה את הזרבובית שמקציפה חלב (זו שהגיע בנפרד בתוך הקופסה רק מכיוון שהיא מפריעה לאריזה קומפקטית) תאלץ לשלם לו 100 שקלים.

רק לי זה מריח מסריח? :bad-word:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לא כתבתי במייל לחברה את הסיפור הזה,

ניסיתי להתרכז בעיקר בניסיון להוציא מהם פרטים על האנטנה או לנסות לקנות אותה מהם

התשובה שלהם הייתה בעיקר הפנייה למקום שממנו קניתי את המערכת וזה מובן.. הם נתנו בטח בלעדיות בארץ לניפון(שהם כמובן מפנים אותי לרדיו מילנו (: )

מבחינה חוקית לא חושב שיש עם זה בעיה גם כי בחברה עוד לפני שאתה קונה את הרכב לא מסתירים ממך שאין בה GPS

פורסם

אני עם אותה הבעייה בדיוק,הפכתי עולמות בשביל למצוא את האנטנה ,תוכנה כבר יש והיא עובדת

רדיו מילאנו גנבים והקשר הזה עם סיאט לא מוסיף כבוד לצ'מפיון ,לבד המערכת שווה מקסימום 2000 ש"ח ,בלחץ

לדרוש 1600 ש"ח רק על הGPS פשוט בושה!!!

נשמח לעזרה או כל מידע רלוונטי,

נירו:)

פורסם

סתם מנסה לעזור:

החיבור לפי התמונה . הוא חיבור בתקן mini din רגיל.. אני לא חושב שמדובר בחיבור לאנטנה אני חושב שמדובר בחיבור לכל המקלט ומכאן המחיר המופקע שהם דורשים , קרי מקלט ה GPS אינו נמצא בתוך המכשיר.

נישאלת השאלה האם התוכנה מזהה שיש מקלט אך אין קליטה("אין קליטת לוויינים ) או שהתוכנה בכלל לא מזהה את המקלט והחיבור הסיריאלי שלו.

עריכה:

אני כמעט בטוח שזה המצב : זאת לא סתם אנטנה זה כל המקלט , חיפוש קל בEBAY העלה את זה

יש כאלו עם חיבור USB ויש כאלו עם חיבור טורי ישן יותר .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

גם בעקבות התגובה שלך וגם עוד כמה חוות דעת ששמעתי מאנשים שמבינים ככל הנראה רק החלק המקורי יעבוד טוב עם המערכת הזאת. אולי מהסיבה שבאמת יש בחלק קצת יותר מסתם אנטנה.

בכל מקרה, תודה רבה על העזרה.

למען הסר ספק, המחיר של רדיו מילנו הוא בכל מקרה גניבה לאור יום! כבר הציעו לי חלקים זהים ומקוריים בפחות מחצי!

פורסם

עריכה 2:

המקלט הזה עידן זה מה שחבר שלי קנה.

זה מראה קליטת בריסבר הזה אבל בתוכנה זה מראה כאילו זה לא מחובר למקלט.

ניסה לחפש יציאת COM ידני וניסה לעשות גילוי אוטומתי וזה לא עבד.

ניסה גם תוכנות IGO שונות

עריכה 3:

זה מזכיר לי את מה שקרה אצלי בריסבר במחשב, הקום האוטומתי שהמחשב הקצה היה 10 אבל הIGO הקום היה בין 0-9 אז כנראה שזה גם מה שקורה כאן.

המכשיר הוא החלק הנכון, הוא פועל ומוצא לווינים אבל אייגו לא מזהה כי הקום לא זהה

עצות?

פורסם

עוד רעיון :

החיבור הזה הוא חיבור טורי COM , כניראה (שוב בזהירות אני כותב את הדברים האלו ) ההגדרות שהמקלט (זה שאמור לעבוד / זה ש"רדיו מילאנו " מוכרים ) צריך הם טיפה שונות.

האם אפשר במכשיר לשנות את הגדרות הכניסה הטורית (baud rate /parity / ושאר ירקות ) לכל מקלט יש את ההגדרות שלו

אני מאמין שכל מקלט יעבוד רק אם נגדיר אותו נכון .

במקלט עצמו קרוב לוודאי שאין מה להגדיר ההגדרות הם דרך המכשיר..

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הי IDANY88 אני ינסה לעזור לך עם האנטנה של הGPS ,הבעל-בית של ניפון חבר טוב שלי אני יבדוק איתו ביום ראשון עלויות

בגלל שאני יודע שהוא לא מוכר לפרטיים, אני בדרך כלל לוקח ממנו ומשלם במזומן

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה

אם אני קונה את האנטנה המקורית יש משהו מסוים שאני צריך להגדיר בתוכנה Igo8 כדי שהיא תעבוד ? או שישר אני אראה קליטת לווינים ?

פורסם

עידן, יש עשרות רבות של איביזות חדשות והרבה מאוד אנשים שמנסים להגיע לפתרון.

לא הייתי ממהר לרכוש אנטנה ב1000+ שקל, חכה עם זה.

יבוא פתרון מתישהו, זה רק עניין של זמן.

האנטנה שהביאו כאן עובדת, השאלה היא איך מגדירים במכשיר שהיא תזהה את היציאת COM הזאת..

פורסם

ברור שאני לא אקנה ב1000 שקל, גם לא ב400

השאלה היא אם אני משיג אנטנה מקורית של המערכת האם יש סיבה שהתוכנה שיש לי על הכרטיס לא תעבוד? או שבטוח זה יעבוד..?

פורסם

שלום לכל בעלי האיביזות היום הייתי אצל היבואן שהוא חבר , הוא אמר לי שהאנטנה נותנת או מקבלת פקודה מהמכשיר

והיא באמת מתאימה רק לI03 ול-IO5 , האנטנה תעלה 450 כולל, והוא אמר לי שבאינטרנט בח"ול זה נמכר ב45 $

תוסיפו מס , משלוח , וכל מה שמסביב תחסכו 100 ש"ח . בהצלחה (מי שירצה עזרה יפנה אלי בפרטי)

• תוכן חדש...