Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

אני אשמח לקבל את דעתכם המלומדת ולקבל עצות איזה רכבים בשנים 2001-2003 עם נפח מנוע של עד 1400 ובמחירים של עד 40,000 שח הכי משתלם לרכוש מבחינת נוחות, תיקונים וחסכון בדלק.

מהסתכלות ראשונית שלי ביד 2 ראיתי שהרכבים המוצעים הם בעיקר :

פורד פיאסטה

פיאט פונטו ספייס

רנו קליאו B לסוגיו

אשמח לקבל את חוות דעתכם על שלוש המכוניות הללו ולקבל המלצות על מכוניות נוספות.

כמו כן, בתור בורה אמיתית, אשמח לדעת מה בממוצע הבדל הצריכה בדלק בין גיר רגיל לאוטומט.

תודה רבה

הדס

פורסם

את הפיאסטה אפשר לפסול, היא מיושנת ולא עומדת בקו אחד עם המתחרות שלה.

בתקציב כזה אפשר ורצוי להכניס פונטו משנים 05-06, הפונטו חסכונית מאוד ואמינה.

V5

פורסם

היי הדס,

קודם כל, אני משוחדת אבל יש לך שם מקסים.

בסכום הזה אפשר לקנות רכבים יותר חדשים ויותר מתקדמים מפורד פיאסטה, רנו קליאו ופיאט פונטו למשל. בכלל את גם יכולה להתקדם עוד קצת בשנתון ולעלות ממודל 2001. בתקציב הזה את יכולה גם לחפש יונדאי גטס, פיג'ו 206, סיטרואן C3 או טיוטה יאריס. כולן מכוניות נחמדות מאוד עם כמה יתרונות חשובים.

ההבדל בצריכת דלק זה משהו שמאוד משתנה מרכב לרכב, אבל בגדול מדובר במשהו כמו 10-15% יותר באוטומטי.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני חולק על המשיב הקודם שגטס וסי 3 נחשבות חסכוניות, מה עוד שהתיקונים של סי 3 יקרים להחריד מניסיון!

אישית ממליץ להשאר בכיוון היפניות אם חשקה נפשך לא לבקר תכופות במוסך (כמובן שזב תלוי במצבו הספציפי של הרכב שאת קונה ולא רק בדגם) והמלצתי היא דייהטסו סיריון משנת 2002-2004, רכב מצויין, אמין וחסכוני.

אם בכל זאת להתייחס לדגמים שאת רשמת אז הפונטו בלבד.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

צריכת דלק בגיר רגיל היא 8-10% פחות מול אוטומט כשהאוטו חדש.

ככל שהקילומטרז' שעבר האוטו עולה כך גדל הפער. במשומשות עם 100 אלף ק"מ ומעלה זה כבר יהיה יותר בסביבה של 15% ואפילו 20% פער.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

חברים תודה רבה! (ותודה מיוחדת לסמדר על המחמאה :-P)

אני שמעתי דווקא על יונדאי גטס שזו מכונית על הפנים עם צריכת דלק גבוהה מאוד.

שתי שאלות השאלה אחרונות:

1. לגבי הפונטו - שמעתי דברים טובים מאוד אולם שמעתי גם שיש בה המון בעיות חשמל, עד כמה השמועה מבוססת?

2. לגבי הסיריון - מחיפוש ביד 2 נראה שכל הסיריון שיש הן אוטומט. האם עדיף לרכוש סיריון אוטומט או פונטו גיר רגיל?

ושוב תודה

• תוכן חדש...