Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע "חבר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי לאחרונה מספר שרשורים בהם מככבת הנחת "חבר",ללא ההנחה הרכב לא משתלם,לאחר ההנחה הסיפור משתנה

לפני מס' דקות דברתי עם חבר(המשרת בקבע) והוא אמר שהוא יכל להשתמש במבצע לרכישת רכב

על שמו או קרוב משפחה מדרגה ראשונה בלבד.

מן הכתוב באותם שרשורים בפורום,אפשר לקנות רכב ,ולהעזר בחבר המשרת בקבע.

רציתי לשאול האם חל שינוי בתקנון וכעט אפשר להשתמש בהנחה לגוף שלישי ? (שהרכב יהיה על שמי )

תודה

פורסם

"חבר" הקשיחו מאוד את הנהלים שלהם בנושא בחודשים האחרונים.

בגדול הזכאים למבצע הם רק קירבה ראשונה לעמית "חבר".

אם אתה רוצה להנות מההנחה אפשר לרשום את הרכב עליך ועל חברך, חלק מהיבואנים יקפידו מי ראשון ומי שני וחלק לא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כפי ש-CASPER כתב, לא תהיה לך בעייה לרשום את הרכב גם על שם חבר שמוכן לעשות

את השירות עבורך.

למיקום הרישום בבעלות אין משמעות כי לאחר תקופה מסויימת אין בעייה להוציא מי מהבעלים מהרישום

ללא כל פגיעה ב"יד 1" של הרכב.

פורסם
מהי ההנחה של "חבר"?

לא בטוח לגבי שלל הרכבים.

אני יודע ש-I10 מקבלת הנחה של 5% + אביזרים כמו אזעקה + קודן + מרימי שמשות מתנה.

שם לב שאם תשתמש באחת מתוכניות המימון שלהם, הריבית על ההלוואה תישא את ריבית הפריים.

ראה הצעות חבר כאן - http://mcc.co.il/

פורסם
כפי ש-CASPER כתב, לא תהיה לך בעייה לרשום את הרכב גם על שם חבר שמוכן לעשות

את השירות עבורך.

למיקום הרישום בבעלות אין משמעות כי לאחר תקופה מסויימת אין בעייה להוציא מי מהבעלים מהרישום

ללא כל פגיעה ב"יד 1" של הרכב.

"בעלים נוספים" (רשומים למטה) אפשר להסיר ללא בעיה.

בעלים ראשונים (למעלה) אי אפשר להסיר ללא הוספת יד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כאיש קבע - "חבר" מפרסמת שהמבצע תקף רק לעמיתים ולבני משפחותיהם מדרגה ראשונה (הורים, אחים, אישה וילדים).

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

לפי הכתבה בכלכליסט מסתמן דווקא שכן ומתחת לפני השטח היחידות שלא משחררות איזשהן הטבות הן יוניון מוטורס (טויוטה - איך לא, כדי לשמור על ערך מכוניות הליסינג שהיא מוכרת בכמויות) והשותפה השניה שלה לפשע דלק מוטורס. שאר היבואניות עם קצת יכולת מיקוח אפשר להוציא הנחה של כמה אלפי שקלים בייחוד אצל סיאט.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מישהו יודע אם גם לקוחות "רגילים" שלוחצים מקבלים מחירים דומים?

ממה שאני מכיר לקוחות "רגילים" לא מקבלים הנחות דומות. תמיד יש בשוליים מחירים על רכבים ספיציפיים אבל לא מדובר במשהו גורף אלא משהו נקודתי של יחידות בודדות למכוניות וצבעים מסויימים.

פורסם
לפי הכתבה בכלכליסט מסתמן דווקא שכן ומתחת לפני השטח היחידות שלא משחררות איזשהן הטבות הן יוניון מוטורס (טויוטה - איך לא, כדי לשמור על ערך מכוניות הליסינג שהיא מוכרת בכמויות) והשותפה השניה שלה לפשע דלק מוטורס. שאר היבואניות עם קצת יכולת מיקוח אפשר להוציא הנחה של כמה אלפי שקלים בייחוד אצל סיאט.

דווקא מהסיבה הזאת הייתי קונה רכב רק בדלק מוטורס או ביוניון.

פורסם
היחידות שלא משחררות איזשהן הטבות הן יוניון מוטורס (טויוטה - איך לא, כדי לשמור על ערך מכוניות הליסינג שהיא מוכרת בכמויות) ..פשע....

ההפך. פשע זה למכור לך במחיר מלא, ולמכור לאחר במחיר מופחת באחוזים רבים. דווקא טויוטה ומזדה נותנות יחסית הנחות לא גדולות כמו אחרים (קוראנים) לליסינג, וכמעט וכלל לא לפרטיים.

מעבר לעינין מיקוח "שוק" השנוא על רבים, שמירת הערך על מכוניות שנקנו במחיר מלא טובה יותר.

דווקא יונדאי, שמוכרת הכי הרבה לליסינג בימים אלו, עושה הנחות ל"חבר" ודופקת את הפריירים המעטים שקנו יונדאי פרטית במחיר מלא.

פורסם

אני קניתי דרך המבצע יונדאי סנטה פה.

אמור לקבל בשבוע הבא.

יתרון- הנחה משמעותית מאד מאד מאד הכוללת אבזור בשפע ללא עלות (נכנס לעלות ההנחה מבחינתי כי גם ככה זה איבזור שהייתי מוסיף - איתוראן , מרימי שמשות, מסכים אחוריים)

חסרון- לא היה הצבע שרציתי ונאלצתי להתפשר על מה שהיה במלאי בלבד. חסרון מהסיבה שמי שקונה רכב חדש יש לו את היתרון של לבחור צבע כרצונו...

פורסם

שוב על זה אני מדבר, שחברות הליסינג קונות את הרכב בכ20~30 אחוז פחות ואת מתח הרווחים הם עושים על אדון ישראל ישראלי שרצה לקנות רכב מאזדה אבל הוא משלם יותר כי שלמה סיקסט/אוויס ושות' מקבלים הנחות מפליגות.

.

מעבר לעינין מיקוח "שוק" השנוא על רבים, שמירת הערך על מכוניות שנקנו במחיר מלא טובה יותר.

תריץ חיפוש בנושא היה בחור בעלים של מאזדה שניסה למכור, ניסה וניסה וניסה הוא הצליח אבל זה לקח זמן והרבה, הרבה זמן יחסית לבייבי של הרודן לוי יצחק, יתרה מזאת היתה כתבה בכלכליסט דווקא ספיציפית של מאזדה 3 במידה ואמצא אותה אעלה אותה לפה. אבל עיקר דבריו היה שהוא רכש רכב לפי העדר הישראלי כלומר מאזדה 3 מהסיבה שיש לה שוק ושקל למכור אותה, הוא נתקע איתה יותר מדי זמן עד שהצליח למכור ומסתבר שהכל היה בלוף אחד גדול והיא לא באמת שכירה יותר ממתחרותיה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

טוב אז אחרי ביקור באולם התצוגה אני יכול להכריז שלקוחות רגילים לא מקבלים את ההנחה, אפילו לא קרוב לזה וחבל. הסוכן עושה הנחה של 2000 שקלים אבל במקרה של הנחה אגרת הרישוי לא כלולה בתשלום וגם לא עמלת ההקמה של תוכנית המימון, בקיצור צחוק מעבודה, אפילו במאזדה קיבלתי הנחה אמיתית ולא עשו ממני צחוק.

אני חושב שבסוף אני אקנה בכלל קיה כי התנאים בסוכנות הרבה יותר טובים, אולי הרכב ישמור פחות על ערכו אבל אני אקבל רכב מאובזר יותר כמעט באותו הסכום.

• תוכן חדש...