Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם יודעים על פיאט קופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה פשוטה, האם צריך להיות מוסכניק כדי לטפל בכל הבעיות שאמרת לי? :roll: או שמספיק פשוט לקחת את האוטו לטיפול פעם בחודשיים נגיד לטיפול שותף?

האם מוסכניק ממוצע ידע לזהות את הבעיות שציינת?

ד"א הפיאט שלך פשוט מקסימה.. מוכר? :nono::cry:

!! there's no such thing as too much power

פורסם

לא צריך להיות מוסכניק אבל מכוון שאין עוד הרבה מכוניות עם בדיוק אותו מנוע ומכלולים ואין הרבה כאלו סה"כ בארץ כדאי להביא את האוטו לטיפול רק במוסך אצל אדם שמכיר היטב את המנוע ולצערי כוון שזה לא לוח מודעות אני לא יכול להמליץ לך על מכונאים ומוסכים אבל אין הרבה, בגדול יש כמה דברים שניתן לבצע רק במרכזי כמו דיאגנוזה למחשב(או אצל מר פרילינג) וכו .

אני כבר עם האוטו כשנה וחודשיים , 5 חודשים שאין לי אף תקלה משמעותית , מה שכן אני שומר על האוטו בצורה קיצונית ומכוון שאני בונה בו כמה שינויים משמעותיים אני שם עין מקרוב על כל פרט ופרט אם זה החלפת שמנים סדירה ניקוי מע', בדיקת לחצים וומעברי אויר וכו---> סה"כ אם הכסף לא גודל לך על העצים כדאי מאוד לדעת מה הולך שם מתחת למכסה ובין הגלגלים כי מי שמשלם בסוף זה לא המכונאי אלא בעל הרכב וזה תופס לגבי כל אוטו .

אם אתה מכיר מישהו שמתמצא שאפשר לסמוך עליו ולא יתחיל לעשות ניחושים לגבי סיבות לתקלה\תופעה מוזרה זה מצויין ,אם לא כדאי שתברר טוב טוב לפני שאתה מכניס את האוטו למוסך אם אתה שם את הידים על אחת כזאת!

הקופה שלי לא למכירה ולא תהיה למכירה ! , יש כרגע קופה של בחור בשם אורי מאיזור רחובות בצבע אדום(שנת96) עם חישוקים של קופה 5 צילנדר(98) למכירה (אם לא נמכרה כבר) מטופלת ושמורה , רכב שלא השתוללו איתו , לא עבר תאונות וללא שיפורים\שינויים+ סאן רוף מקורי , היא פורסמה באחד מהקטלוגי פרסום, (לא יודע בוודאות מה המצב המכאני אבל בודאות לא עברה תאונות או "שיפורים") - שווה בדיקה !

ל ZissoButts! - אתה זה שלא מתקשר ולא בא , מתי הפעם האחרונה שהראית את עצמך ואת המיאטה ...

שלכם לכביש

חן.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...