Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אתם משלמים לאיתוראן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עלה בראשי לעשות סקר שוק קטן.לראות כמה חברי הפורום, משלמים כול חודש לאיתורן.

אנא שתפו אותנו, במחיר+מידע קצר על "החבילה", שאתם מקבלים.

תודה על שיתוף הפעולה.:wink:

פורסם

אני משלם בפויינטר 51 שקלים בחודש

ביטלתי את יחידת הגיבוי שהביטוח הפסיק לדרוש מה שחסך לי איזה 10-15 בחודש.

לא התפתיתי לכל מיני שירותים נוספים שמציעים, אין לזה סוף. מקווה שבשנה הבאה חברת הביטוח תוריד זאת מהדרישות

ואוכל לעקור את הגידול הזה מהרכב

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא משלם שקל כי לא משתמש בהם, מעדיף לקבל את כספי הביטוח מאשר לקבל חזרה רכב שגנבו ואלוהים יודע מה הם עשו לו

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לא משלם שקל כי לא משתמש בהם, מעדיף לקבל את כספי הביטוח מאשר לקבל חזרה רכב שגנבו ואלוהים יודע מה הם עשו לו

מזכיר לי סיפור על רכב שנגנב משכן בישוב ונמצא לאחר שבוע.

מתברר שהובילו בו כבשים :shock:. ולא, זה לא היה רכב מסחרי, אלא משפחתית.

פורסם

הבעייה היא שרוב חברות הביטוח לא מוכנות לבטח רכב יקר ללא איתורן \ פויינטר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

41.76:

המחיר כולל מעקב דרך האינטרנט (ראה ערך צי רכב)

עלוקות וכל היוצא בזה

מקש חירום, לחיצה ארוכה מזמינה אותם להתקשר אליך, ולשאול האם אתה חי.

פורסם

מזל שאני נוסע על פיאט עם מחירון שצונח ללא מצנח:lol:

אתה צודק עקרונית בנקודה הראשונה אבל מה שאתה לא יודע זה שהביטוח מכריח אותך לעשות איתוראן/פויינטר כתנאי לזה שהם יבטחו אותך בכלל !

בקשר לנקודה השניה: אין קשר למצנח, גם המחירון שלי בצלילה.

בשורה התחתונה, כולם יודעים כולל חברות הביטוח - מי מספיק משוגע לגנוב פיאט פונטו?

כמה אנשים שברחו מאישפוז יהפכו לגנבי רכב?

סיכוי נמוך :D

אתה מזכיר לי את בן דוד שלי שנוסע כמעט 20 שנה בפיאט אונו 92 יד ראשונה ולא מוכן להחליף אותה בשום פנים ואופן.

למה? להתחיל עכשיו לשלם ביטוח יקר , טסט יקר ? טיפולים יקרים ? זה שהרכב עובר פעם בשנה ראש מנוע והכסף שהוא שילם על תיקונים בשנים האחרונות היה יכול לקנות לו פונטו חדשה , לא מצליח לבלבל אותו ולדבריו הוא נוסע ברכב זול לאחזקה שלא דורש ביטוח :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ומי בדיוק יגנוב פולקסווגן גולף (ועוד GTI) או MX-5? יש להן הרבה פחות שימוש לגנבים מפונטו גנובה. אבל האיתוראן

הפך מזמן למסחטת כספים של חברות הביטוח בשיתוף חברות האיתור, וכל קשר בינו לבין למניעת גניבות מקרי בהחלט.

פורסם

אייל, סוף סוף אתה מסכים איתי על משהו, זה הישג מבחינתי:-D

אני אמנם לא מכיר את בן דוד שלך, אבל ברגע שאני יוכל להחליף שזה יהיה בעוד שנתיים אחרי שאסיים את הלימודים אני יחליף.

אני לא רוצה להפוך את זה לשרשור אחזקה או משהו אבל כמעט שנה והיא אצלי ועדיין שום תקלה ושום ראש מנוע ושום כלום, עוד הישג.

ואני מודע לכך שחברות הביטוח מחייבות איתוראן, לאבא שלי עד לא מזמן הייתה מאזדה 6 פרימיום 2010, הוא חויב באיתוראן ובכל זאת הצליחו לגנוב את הג'אנטים מהרכב ולגרום לנזק רב לרכב.

הוא ניסה למכור אותה ללא הצלחה בגלל כל הנזק שנגרם אז בסוף החליף אותה בטרייד אין תמורת אקורד חדשה.

אז שאיתוראן וחברות הביטוח ילכו לחפש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ומי בדיוק יגנוב פולקסווגן גולף (ועוד GTI) או MX-5? יש להן הרבה פחות שימוש לגנבים מפונטו גנובה. אבל האיתוראן

הפך מזמן למסחטת כספים של חברות הביטוח בשיתוף חברות האיתור, וכל קשר בינו לבין למניעת גניבות מקרי בהחלט.

לא ראית את הכתבה על ספורט מוטורי אצל הפלסתינים ?

הנהגת הכוכבת שם משתמשת בגולף 1600 רגילה, הגיע הזמן שתשדרג כדי לשפר זמנים בג'ימיקנות :D

זו ללא ספק מסחטת כספים, מקווה שככל שהרכב יזדקן כך תרד החובה. הנה השנה ירדה החובה ליחידת גיבוי נוספת של פויינטר ואכן הרדמתי אותה, מקווה שבשנה הבאה גם היחידה הראשית תהפך למיותר, גם כך המחירון של הרכב הפך להיות דו ספרתי וממשיך לרדת.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי 4 שנים הפסקתי לשלם את דמי המנוי, אבל השארתי את האיתוראן בתור קודן עם עלוקה.

אני לא חייב לדעת איפה אשתי מסתובבת עם האוטו. שיהיה לה לבריאות.

• תוכן חדש...