Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לידי מגבר מתוצרת crunch שהוא 2 ערוצים הניתנים לגישור,

כרגע יש לי מגבר לסאב, והתחלתי להתעניין בהגברה אקטיבית לקומופננטים,

המצב הוא שיש לי מונו לא רע של קנווד שהוא מחובר לסאב,

נכון לעכשיו, קומפוננטים ו9*6 שמחוברים למגבר 4 ערוצים,

הגברה אקטיבית עדיפה על המצב הנ"ל?

3 מגברים על מצבר ואלטרנטור מקוריים יכולים לגרום לפריקה?

פורסם

אני לא בטוח לגביי קרוס במערכת, אבל חיתוכים יש בה,

היא מוציאה ל3 מגברים, קידמי אחורי וסאב,

השאלה שלי לגביי הגברה וחתיכת תדרים ע"י קרוס מהמגבר,

כלומר, שכל אלמנט של הקומפוננט יחובר ויחתך בצורה עצמאית ע"י המגבר,

4 יציאות במגבר = 2 טוויטרים ב2 יציאות, ו2 מיד באס ב2 יציאות כל אחד בנפרד,

והאם 3 מגברים לא יהיו "כבדים" למצבר והאלטרנטור המקוריים?

פורסם

כן אבל אתה לא יכול להגביר סתם ככה את הטוויטרים הם ישרפו לך, אתה צריך חיתוכים גבוהים מעל 3K.

תבדוק אולי יש לך באחד המגברים כפתור שנקרא 1X-10X.

פורסם

אני אדחף לשרשיר אם תרשו לי, יוני אחרי שהתעסקת לי קצת (הרבה) במערכת אני אשאל את השאלה הבאה, בגלל שהמפגש הבא הוא בעוד הרבה זמן ואני לא יכול לחכות כבר אני גם רוצה לבצע את השינוי לבי אמפינג כמו שהמלצת לי האם אני יכול לעשות את זה עם החיתוכים שיש כרגע במערכת (אתה כיוונת) או שאצטרך לבצע שינויים?

דרך אגב האיטומים גם בדרך, לגבי התיבות אני עדיין לא בטוח ובכלל לא מצאתי מידות שלהם.

פורסם

כן אם החיתוכים שהגדרתי אין בעיה לבטל את הקרוס, אבל אתה צריך לעשות כמה בדיקות לפני שאתה מחבר את הטוויטרים לאקטיבי מלא, כי יש לך לפי מה שראיתי RCA אחד שיוצא ממנו בכל צד 4 פינים זהים לכן אתה צריך לארוך בדיקה בחיבורים אם המיד באס.

אוקי איך אתה עושה את זה אתה פשוט מחבר את המידבאסים בלי הטוויטרים ליציאות שאתה חושב שהם אמורים להיות אחרי שחיברתי את המידים אתה משחק ב-X-OVER יש לך שם MID-LOW או MID HIGH לא משנה כנס לאחד מהם ותשחק ב-DB שלו מ-0 תרד ל -12 ותראה אם המידים יורדים בווליום ועולים כשאתה מחזיר ל-0 ותראה שהם מנגנים את טווח התדרים שהם אמורים לנגן בלי הטוויטרים.

אחרי שחיברתה אותם והכל טוב אתה יכול לחבר את הטוויטרים לשאר החוטים ותעשה את אותה בדיקה לפני שאתה מגביר חזק ב-X-OVER רק תכנס שם ל-HIGH .

ושאלה לי אליך אתה יודע איפה מוכרים דמוי עור בזול באזור הקריות או איזה מקום בחיפה? אני צריך לבניות שלי.8)

אני מכיר מקום בהדר אבל זה נראה לי קצת יקר.

פורסם

בקטגורית השאלה שנותרה ללא תשובה,

3 מגברים, (4 ערוצים, ו2 מונו)

יסיימו את חייו של המצבר לפני זמנו המיועד?

ולא מצאתי על המגברים את הכפתור שאמרת (1X - 10X)

פורסם

בעיקרון 3 מגברים זה גבולי לגבי המערכת חשמל (כמובן שתלוי בכל אחד כמה הוא צורך) אך אני מאמין שאם מערכת החשמל שלך תקינה שזה אלטרנטור\מצבר לא אמורה להיות בעיה במידה ואתה שומע כשהרכב מונע.

לגבי הכפולה של המגבר אם אין לך אתה תצטרך להביא קרוס אקטיבי חיצוני או HU בעל חיתוכים אקטיביים.

Scan Speak

פורסם

מה זאת אומרת חיתוכים אקטייבים במערכת?

יש במערכת אופציה של כיוון בhz לרמקולים (מ50 עד 200 ומשהו)

יכול להיות שהכוונה לזה?

פורסם

אני לא מכיר את הרדיו שלך לכן אני לא אוכל לעזור לך בזה..לגבי הכיוונים אקטיבים בכללי זה אכן צריך הגדרות של HZ.

תנסה לחפש בהגדרות אופציות FRONT\MID\SUB וכיוונים שלהם..(זה צריך להיות פחות מ 50HZ והרבה יותר מ 200 ומשהו HZ)

Scan Speak

פורסם

תהיה בטוח ש 3 מגברים יגרמו לבלאי מואץ במערכת חשמל ואולי אפילו לבעיות.

במצב הנוכחי 3 מגברים על מערכת חשמל ישנה שמתאימה למנוע 1400 לא נראה לי שכדאי לך.

אבל אם תחליף אלטרנטור, מצבר ותעשה את 3 הגדולים תוכל להוסיף מגבר בראש שקט.

אבל גם הוספת מגבר זה לא ענין פשוט מכיוון שתצטרך להשחיל חוט + חדש ולהוסיף חוט - מהשילדה למצבר ישירות

בקיצור המערכת חשמל שלך לא בנויה לזה וזה לא משתלם להשקיע ברכב ישן.

אבל אתה יכול למכור את 2 המגברים והביא במקומם מגבר 4 ערוצים שיעשה את אותה עבודה,

וזה יחסוך לך התקנת מגבר נוסף והרבה כאבי ראש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...