Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש לנסיעות קצרות בתוך העיר. (עד 20 ק"מ ליום)

אני ככל הנראה אסע לבד לרוב, ולכן אני מעוניין ברכב קטן ככל הניתן. (למטרת חסכון בדלק)

גיר - אוטומטי (אין לי רשיון לרכב ידני)

תקציב - עד 70,000

פורסם

ראיתי הצעה ליונדאי i10 inspire אוטומטית בנפח מנו 1.1 במחיר של 69,000. (חדשה)

בנוסף, אקבל עם הרכב מערכת מיגון (מה זה?), חיישני נסיעה לאחור ומרימי שמשות (מה זה?)

זה נכנס לי לתקציב, וזה רכב חדש וקטן. האם הוא מומלץ?

פורסם
ראיתי הצעה ליונדאי i10 inspire אוטומטית בנפח מנו 1.1 במחיר של 69,000. (חדשה)

בנוסף, אקבל עם הרכב מערכת מיגון (מה זה?), חיישני נסיעה לאחור ומרימי שמשות (מה זה?)

זה נכנס לי לתקציב, וזה רכב חדש וקטן. האם הוא מומלץ?

בהחלט מומלץ, בעיקר בהתחשב בעובדה שאתה מקבל רכב חדש מהניילונים, עם אחריות ל3 שנים וראש שקט.

מערכת מיגון זה ככל הנראה אזעקה או קודן (קודן משמע שתצטרך להקיש קוד לפניי הנעת הרכב כדי שתוכל להתניע אותו), חיישני נסיעה לאחור זו מערכת שמופעלת כאשר אתה משלב להילוך רוורס והיא מודדת את המרחק בין הפגוש האחורי לכל מיני דברים שמאחורייך - מכוניות, אנשים, מדרכות, קירות וכדומה. מרימי שמשות - במידה ואתה שוכח את אחד החלונות פתוחים (אפשר גם יותר מחלון אחד כמובן), ברגע סגירת הרכב, החלון הללו יסגרו מעצמם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על ההמלצה. :)

עם זאת, אשמח להערות מגולשים נוספים, כי אני חושד שאתה חובב יונדאי לפי המכוניות שברשותך.

פורסם

תראה, בתקציב הזה כאשר הדרישה היא לאוטומאטי בלבד, אין הרבה אפשרויות. אם אתה רוצה רק אוטומאטי "אמיתי" (כלומר לא רובוטי), אתה צריך לבחור בין היונדאי לסוזוקי אלטו, ואז לדעתי הבחירה הטובה ביותר היא ביונדאי - כרכב הוא טוב יותר, והפערים העצומים במחיר (שצומצמו לא מזמן) נוגעים לגרסה הידנית בלבד. הפערים הקטנים במחירי האוטומאטיות לדעתי גורמים להעדפה מוחלטת של היונדאיף פשוט כי היא טובה יותר בערך באותו מחיר.

אם אתה מוכן להתפשר גם על גיר רובוטי (זהו גיר שמחליף את ההילוכים "לבד" כמו אוטומאטי, אבל המנגנון הוא אחר - זה כמו ידני שבו ההילוכים מוחלפים ע" רובוט ולא תיבה אוטומאטית מלאה, שעובדת על עיקרון אחר לחלוטין מתיבה ידנית. בכל מקרה, מותר לך לנהוג על זה) אז אני ממליץ לך ללכת לבדוק גם את הסיטרואן C1/ פיג'ו 107 (אותה הגברת בשינוי אדרת). לדעתי מבחינת עיצוב ושיק אין עליהן, אבל אתה צריך לעשות נסיעת מבחן כדי לראות אם הגיר מתאים לך

בהצלחה

פורסם
תודה רבה על ההמלצה. :)

עם זאת, אשמח להערות מגולשים נוספים, כי אני חושד שאתה חובב יונדאי לפי המכוניות שברשותך.

לא, פשוט אלו שני הרכבים שאני נוהג עליהם. אם זה היה משהו אחר זה גם היה מופיע כאן :)

תראה, בתקציב הזה כאשר הדרישה היא לאוטומאטי בלבד, אין הרבה אפשרויות. אם אתה רוצה רק אוטומאטי "אמיתי" (כלומר לא רובוטי), אתה צריך לבחור בין היונדאי לסוזוקי אלטו, ואז לדעתי הבחירה הטובה ביותר היא ביונדאי - כרכב הוא טוב יותר, והפערים העצומים במחיר (שצומצמו לא מזמן) נוגעים לגרסה הידנית בלבד. הפערים הקטנים במחירי האוטומאטיות לדעתי גורמים להעדפה מוחלטת של היונדאיף פשוט כי היא טובה יותר בערך באותו מחיר.

אם אתה מוכן להתפשר גם על גיר רובוטי (זהו גיר שמחליף את ההילוכים "לבד" כמו אוטומאטי, אבל המנגנון הוא אחר - זה כמו ידני שבו ההילוכים מוחלפים ע" רובוט ולא תיבה אוטומאטית מלאה, שעובדת על עיקרון אחר לחלוטין מתיבה ידנית. בכל מקרה, מותר לך לנהוג על זה) אז אני ממליץ לך ללכת לבדוק גם את הסיטרואן C1/ פיג'ו 107 (אותה הגברת בשינוי אדרת). לדעתי מבחינת עיצוב ושיק אין עליהן, אבל אתה צריך לעשות נסיעת מבחן כדי לראות אם הגיר מתאים לך

בהצלחה

אתה צודק לגביי הרובוטי, אבל אני באופן אישי, לאחר נהיגה רצופה על רובוטי, הגעתי למסקנה שאם אין לך את הטאצ' הזה של לדעת מתי להתערב לגיר בהעברות ההילוכים, אז אל תתעסק איתו אפילו.

כלומר, עבור מישהו שלמד על אוטומט בגלל שהסתבך עם העברות ההילוכים בידני, לא הייתי ממליץ (אין לי מושג למה הוא עשה רישיון לאוטומט).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...