Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעות בעיקר עירוניות.

לאדם אחד בדר"כ ולעיתים 2 אנשים (כולל נהג).

אהבתי את הגולף 2005 עם הסנרוף והמגנזיום אך היא יקרה יותר, הגולף הקודמת גם יפה אך עדיין מעל התקציב..

יש מכוניות מיני אחרות שהייתם ממליצים לי לבדוק מבחינת הצורה והמראה וגם מהצד הטכני על הביצועים והאמינות?

תודה.

פורסם

עדיף כבר לא לקנות .

אין משהו קצת יותר פוזה? הייתי הולך על ה-206 אבל ה-205 שהייתה לי בעבר עשתה לי סיוטים ומאז אני לא מתקרב.

פורסם
עדיף כבר לא לקנות .

אין משהו קצת יותר פוזה? הייתי הולך על ה-206 אבל ה-205 שהייתה לי בעבר עשתה לי סיוטים ומאז אני לא מתקרב.

אחרי תגובה כזאת צריך לקפל את השרשור הזה ולזרוק אותו לפח האשפה של הפורום.

אתה רציני ? אתה נכנס לפורום עם בקשה להמלצה לרכב עם "פוזה" בתקציב מסויים, חבר מהפורום מייעץ לך בנדיבות רבה על רכב פוטנציאלי מתאים, והתגובה שלך היא "עדיף כבר לא לקנות" ?

איפה יחסי האנוש ? איפה כבוד הדדי ? איפה נימוסים ?

חביבי, אף אחד לא חייב לך שום דבר. לא מתאים לך? חפש מקום אחר לקבל בו עזרה. :evil:

נ.ב

איך 205 קשורה, באיזה שהוא קשר, אפילו הקטן ביותר ל 206 ? (אהה.. אתה צודק, שתיהן הרי מאותו יצר, אז לבטח מדובר באותה הטכנולוגיה, באותו יצור, באותו שנתון.. הגיוני. :shock:)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

יונדאי קופה הישנות, רנו מגאן קופה הישנות, סיויק קופה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

Avinusha,

מה נעלבת? בצחוק אחי בצחוק, כולנו חובבי רכב ולכולנו יש העדפות מסויימות מהרכב שלנו, אני אמרתי שהאיביזה מכוערת אז אמרתי בצחוק עדיף כבר לא לקנות מה הסיפור? זה לא אומר שאני לא מעריך את הבחור שהגיב לי וניסה לעזור .

כמובן מראה זה עניין דיי סובייקטיבי ובגלל זה ציינתי את הרכבים שכן אהבתי את המראה שלהם על מנת לתת לםכ כיוון מסויים למה שאני מחפש, אני לא מחפש רכבים ישנים שנראים טוב ואני לא צריך קופות, אני צריך בסה"כ רכב בסגנון הגולף עם שנתון כמה שיותר גבוה ונראה טוב.

ט'כלס יש הרבה רכבים קטנים בשוק שהם פשוט מכוערים ולא שווים את ההשקעה של ה-40K, אני יכול להביא 206 CC עם גג נפתח ב-45K אז אי אפשר למצוא רכב קטן חמוד ומודרני ב-40K ?

מקסימום אני מוכן לעלות עד 45K.

אני אבדוק את ההצעות האחרות של חברי הפורום ואשמח להצעות נוספות,

תודה רבה.

• תוכן חדש...