Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב ליאור!

עשית הרבה כבוד לכל חובבי המוטוריקה בארץ... :D

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הסיבובים, הקמארו מתנהגת מטורף, דבוקה כמו שאף אמריקאית שנהגתי עליה לא דבוקה (ותאמינו לי, נהגתי על אחת או שתיים)

ליאור

אתה רוצה להגיד שהיא אוחזת יותר טוב מהוויפר שנהגת עליה??? :shock::shock:

פורסם
ליאור , אתה תעשה לקמארו מבחן דרך ותפרסם את זה אוטו ?

זה יכול להיות דיי נחמד .

אני מחכה לעוד כמה דברים שהזמנתי מחו"ל.... (אם כבר, אז כבר...) ואז אני מניח שמבחן הדרך יגיע בהקדם :)

לגבי הסיבובים, הקמארו מתנהגת מטורף, דבוקה כמו שאף אמריקאית שנהגתי עליה לא דבוקה (ותאמינו לי, נהגתי על אחת או שתיים)

ליאור

אם היית קורא את הכתבה על הוייפר, היית מבין שאפילו עגלה של סופר אוחזת יותר טוב מהוייפר, הוייפר לא אוחזת, היא נוסעת מהר, חזק וישר.....סיבוב? היגוי יתר....הרבה היגוי יתר...וזה לא נקרא אחיזה, מה היא...קמארו? :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מדהים

מהממם

אין מילים

אם הייתי הטסטר לא הייתי מעביר אותך רק כדי שהאוטו יתעכב עוד קצת מול העיניים שלי :wink:

יום שישי הקרוב, אחרי שנים שלא הייתי שם- אני מגיע לקניון :!::D

פורסם

סחטיייייין! אני חושב שמגיע לך המון המון כבוד על פרויקט כזה!

אגב, יש לי שכן בבניין ממול שיש לו גם קאמרו, בצבע שחור :D

פורסם

בתור אחד שחובב את האמריקאיות האלה...אמריקן מאסלס!!! חחח אחחחחחח רק לשמוע את האוטו בלי אגזוזוי אחרטה וכל זה.....

תעודת כבוד לך אחי!!! שיהיה לך בכיף ותהנה

:)
פורסם
עכשיו נשאר רק להחליף צבע...

יש לי בבית 4 מיכלים של צבע שהוזמן במיוחד מחו"ל שנקרא - Rosso Corsa שהוא הצבע האדום הקלאסי של פרארי ומופיע ברוב המכוניות שלהם, לרבות האנזו פרארי. אם אני אצבע אותה בסופו של דבר בצבע הזה? לא בטוח....גם ככה האוטו צועק, עם צבע אדום זו כבר תהיה צרחה....:) אז..עדיין חושב על זה וכן, גם צבע חדש יהיה לאוטו, בקרוב...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
עכשיו נשאר רק להחליף צבע...

יש לי בבית 4 מיכלים של צבע שהוזמן במיוחד מחו"ל שנקרא - Rosso Corsa שהוא הצבע האדום הקלאסי של פרארי ומופיע ברוב המכוניות שלהם, לרבות האנזו פרארי. אם אני אצבע אותה בסופו של דבר בצבע הזה? לא בטוח....גם ככה האוטו צועק, עם צבע אדום זו כבר תהיה צרחה....:) אז..עדיין חושב על זה וכן, גם צבע חדש יהיה לאוטו, בקרוב...

ליאור.

אדום פרארי נשמע :yum:

Rikshanoam-R

פורסם

ליאור

אם היית קורא את הכתבה על הוייפר, היית מבין שאפילו עגלה של סופר אוחזת יותר טוב מהוייפר, הוייפר לא אוחזת, היא נוסעת מהר, חזק וישר.....סיבוב? היגוי יתר....הרבה היגוי יתר...וזה לא נקרא אחיזה, מה היא...קמארו? :)

נו טוב..אם אתה אומר...

אני עדיין בעד הוויפר... :wink:

• תוכן חדש...