Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניסיתי לחבר מגבר, כך שאת את היציאות של המגבר, חיברתי במקביל אל חוטי הרמקולים שיוצאים מהHU אל הרמקולים.

וחיברתי נגן MP3 אל כניסתה ה RCAבמגבר, ביצעתי בדיקת שמיעה והכל עבד בסדר, כאשר לפתע הגרוע מכל קרה לי ,נחבאה התצוגה היפה שלהLCD (הכתומה) והתחיל לצאת עשן עם ריח של קצר שרוף!מיד כשהבחנתי בכך,כיביתי הכל והוצאתי את המפתח מהסוויץ.

בבדיקה שערכתי מצאתי שנשרף פיוז 15A והחלפתי אותו , אך כאשר חברתי שוב את הקונקטור של הHU , שוב התחיל לצאת מיד עשן.

בבקשה, המלצות מה ניתן לעשות בנידון?

האם יש איזו מעבדה מומלצת לתיקון הHU?

איך יוצאים מזה?:cry:

פורסם

לא הבנתי מה עשית. אתה מתבקש לרשום ביתר פירוט מה חיברת למה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום, מצ"ב הסבר ברור יותר למיקרה..

יש לי מגבר של חברת KICX 50rms*4,+120rms*1 ,רציתי לחבר אותו למאזדה 3 סיפריט מודל 04',אבל בגלל כל הסיבוך והמחיר היקר של הנושא(באמצעות כבל מיוחד לחיבור הAUX), החלטתי שאני אחבר את המגבר עםנגן MP3 ' באמצעות כבל PL2RCA הכי פשוט, ישר אל אחת מכניסות הRCA , המובנות במגבר.

משכתי 4זוגות חוטים מהיציאות במגבר אל כיוון הHU,(קידמיים ,ואחוריים), והתחברתי במקביל אל החווט המקורי בHU, שיוצא אל הרמקולים בכדי לא להתחיל להיתעסק בפירוק הדלתות.

כך התכוונתי לשמוע מוסיקה ממקור כגון : נגן MP3 , או מהGPS לא משנה...(יש לציין שבחיבור מהסוג הזה, אין יכולת שליטה מההגה ז"א כל העסק עובד חיצוני, בלי קשר אל הHU' , רק השמוש בחיווט של הרמקולים שלו, כאשר המערכת הHU במצב כבוי).

כניראה מה שקרה זה שהמגבר "דחף " זרם חזק אל הכניסות המקוריות של הרמקולים ב HU, אפילו שהHU היה הבמצב OFF, וגרם לו להוציא עשן ולהישרף.

האים ההסבר מובן?

בבקשה ,עזרה לחילוץ מהמצב.:cry:

פורסם

אלוהים יודע מה ניסית לעשות שם :shock:

מה עם חיבור מתח והארקה למגבר? איך הוא עבד לך? מאיפה הוא קיבל REMOTE?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בקיצור - הוא חיבר מגבר לרמקולים, בזמן שאותם רמקולים מחוברים ל-HU. לא רעיון טוב.

לגבי חילוץ - יש מצב שהפתרון הכי זול הוא להעיף את המערכת המקורית ולהתקין רדיו דיסק רגיל בתוך מסגרת יעודית.

תיקון עלול לעלות הרבה, מערכת מקורית מפירוק תעלה יותר ומערכת מקורית מהחברה בכלל תעשה לך חור בכיס.

את סקר השווקים אני משאיר לך, אבל יש לי תחושה שזה מה שתגלה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

איזה באסה, אני לא מאמין שזה קרה לי, כל כך אהבתי את התצוגה המקורית, בכלל אישתי תהרוג אותי ,

האם יש דרך לתקן את המערכת המקורית, איזה מעבדה שמתמחת ברדיו מובנה?

help me:cry:

נ.ב

את REMOTE לקתחי מהחוט הצהוב בHU, ומינוס מהגוף.

פורסם

בוקר טוב

להערכתי (על סמך הערכה גסה בלבד) הנזק במכשיר הוא קצת יותר מסובך מטיפול של מעבדה שכונתית

כי לפי ההסבר שלך יצא עשן מהמכשיר שזה אומר שזה בדרך כלל מעבר לבעיה של סתם פיוז (פיוז לא מוציא עשן כשהוא נשרף)

אני אומר זאת משום שבשנתון הזה של המזדות התצוגה הכתומה והיפה שלך קיבלה נתונים דרך מכשיר הרדיו וזה מסבך קצת את העיניין לכן יש בהחלט סיכוי שהמכשיר שלך לא שווה תיקון

אבל עדיין שווה לקבל הצעת מחיר ממעבדה על תיקון המכשיר לפני פסיקה סופית

בכל אופן והיה וזה באמת הסנריו אז המלצתו של Ctzvi בהחלט באה בחשבון מאוד ואני אישית בעדה

קיימת כמובן אופציית חיפוש מכשיר כזה בפירוקים אני מניח שניתן למצוא כזה כי מזדה 3 יש כמו גרעינים בארץ

יום טוב ובהצלחה

דרור

פורסם

מחזק את תגובתו של דרור.

בנוסף תפרק את כל החוטים שחיברת/ נגעת/ שינית את מיקומם.

לא הבנתי בדיוק מה עשית אבל חיברת את הכל בצורה לקויה ומסוכנת (למשל חיבורי מתח לא נכונים, לקחת רימוט מהפלוס הקבוע). בסופו של דבר עלולה להיגרם שריפה ברכב, מה שלא יהיה נעים בכלל.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני הייתי חוסך אפילו את השליחה למעבדה. בדיקה + תיקון יעלו לך כמו רדיו מפירוקייה.

כמו שדרור אמר, מאזדות 3 יש כמו זבל (וסליחה על הקללה בצרפתית) בפירוקיות ורדיו כזה יעלה לך כמה מאות שקלים. ואם כבר פירוק, לדעתי שווה לברר האם רדיו של מאזדה 3 משנת 2007 יתאים לדגם שלך, החל מהשנתון הזה הרדיו קורא גם MP3.

איתמר.

פורסם

איתמר להערכתי (ולא מתוך יידע ממשי אלא רק מהגיון פשוט) עלולה להיות לו בעיה

כמו שהסברתי בשנתון 04 עד 05 התצוגה קיבלה נתונים דרך מכשיר הרדיו

בשנתונים המתקדמים יותר התצוגה קיבלה נתונים מנקודה מסויימת דרך קונקטור מתוך הרכב ללא שום קשר לרדיו

לכן נראה לי שעלולה להיווצר בעיה עם הפעלת התצוגה ברכישת רדיו של שנתון מעל אמצע 05

בכל מקרה אם תחליט על בדיקת מעבדה אז אוכל לעזור לך בבדיקה והצעת מחיר ללא חיוב

דרור

פורסם

שלום ותודה לכל המגיבים,

מבירור שעשיתי באחד מהמקומות , באמת נאמר לי על הקטע שבמודלים המתקדמים יותר, התוצגה מופרדת ממערכת השמע , אם כך נראה כי לא אוכל להרכיב מערכת מהסוג החדיש .

אני אבצע חיפוש בפירוקיות ואקבל הצעות מחיר, מקווה שמדובר בכל זאת במחיר הוגן, האם ניתן לקבל מידע על פירוקיות באזור המרכז?

אבי.

• תוכן חדש...