Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להנחה בחברת פולקסווגן

כפר סבאית
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מתכוונת לרכוש גולף 1.6 בשבוע הקרוב

רציתי לדעת אם ניתן לבקש הנחה או הטבות ברכישת רכב חדש מהיבואן

מה נהוג לבקש הנחה כספית או תוספות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במפרט הפשוט שלה יחסית לדוגמה אפילו ידיות הרכב אינם צבועות

והמחיר המופקע

לא הייתי מבקש הנחה הייתי דורש :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בניגוד לחנויות בגדים כמו H&M או זארה שהן רשתות והמחירים שלהם הם קבועים

סוכנויות הרכב שאת קונה מהם את הרכבים זה סיפור אחר לגמרי - את לא קונה כאן חולצה ב200 שקלים, את קונה כאן רכב בכמה עשרות אלפי שקלים לא מבוטלים.

תמיד תמיד תמיד יש מקום להנחות.

ואם לא להנחות אז לתוספת אבזור.

אבל מהנסיון שלנו - לא רק שאת תקבלי הנחה, את גם תקבלי תוספת אבזור.

וטיפ נוסף - גם אם את רוצה לקנות את הגולף ואת סגורה על הרכב - לכי לסוכנויות רכב אחרות ותוציאי הצעות מחיר על רכבים מתחרים וכמובן - להתמקח להתמקח להתמקח! זה יותר פתוח משוק הכרמל לוויכוחים כשמדובר על רכב!

תביאי להם הצעות מחיר והנחות ותוספות אבזור של מתחרים ותשימי להם את זה על השולחן - הם בטוח יצטרכו לתת לך הנחה ואבזור כאלה או אחרים.

אני מציע לך גם לנסות סוכנויות כמו אוטודיל כי הם עובדים חזק עם רכבי VAG - שווה מאוד את הבדיקה.

אל תתקפלי לרגע - תגיעי למצב במיקוח על המחיר שבו את רואה שלא מוכנים לרדת בשבילך על 500 שקלים נוספים - שם את יודעת שזו נקודת המיקוח של מחיר העסקה.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מתי לאחרונה הבחור שקורא לעצמו על שם יצירת המופת של דייהו (לאנוס) ניסה לרכוש לאחרונה גולף, אבל המצב שונה בתכלית.

צ'מפיון הינה היבואן של VW (מה שרלבנטי מבחינתך), סיאט, אאודי, וסקודה. אצל שלושת האחרונים אפשר תמיד לקבל הנחות ויש מבצעים. אצל VW כמעט ולא. למה? ככה. כי גולף הם מוכרים בלי להתאמץ בכלל, וגם היתה עכשיו הפחתת מחיר.

אז להגיד שצריך ואפשר להתמקח זה נכון, אבל זה לא עוזר. אני קיבלתי כמה % בודדים בזכות קשרים בצמרת, וגם זה לא היה פשוט. יש להם גם "הנחת סלב" (אם את כזו ;-) ), של כ- 5%. זה המקסימום ששמעתי עליו למי שהוא לא הבן-של הבעלים וכו'. כן אפשר - וצריך - לנסות לבקש אבזור נוסף (דיבורית, חיישנים), מיגון (אימובילייזר) וכו'. ההימור שלי הוא שאם תנסי בסוכנות משנה יהיה לך קל יותר.

בהצלחה ותעדכני. אולי אני טועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שבVW הם יהיו קצת יותר נוקשים - בטח ובטח כשמדובר על רכב עם מנוע TSI אבל מדובר כאן על רכב עם מנוע מדגם יוצא ואני צופה שתהיה כאן התגמשות במחיר היות ויש הרבה מאוד מתחרים עם הצעות לא פחות טובות מהגולף הזו שהיא כבר מיושנת.

ולאחרונה במשפחה החלפנו כמה רכבים - תסמוך עליי כשאני אומר לך שאמנות המיקוח היא ידע מאוד חשוב.

וללא ספק דייהו לאנוס היא סוג של יצירת מופת - בעיקר כסיוט נוראי :) שעברתי עם הרכב ההוא ועל כן הכינוי שהוא בעצם בדיחה על חשבון הזוועה שעברתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון

גולף, פולו כמעט ואין הנחות ממש מתווכחים איתך שם על השקל

כמו שאמרו מעלי, האוטו מוכר את עצמו

אני גם לקראת קניית אוטו או פולקווסגן או יונדאי

תלוי מה יהיו התנאים , אביזרים , והנחות שיתנו בצמפיון

חבל שזה ככה באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שאתם צודקים - אני זוכר שאחד הרכבים שבדקנו היתה סקודה אוקטביה TSI - לא באו לקראתנו בכלום כמעט.

אבל לא זו היתה הסיבה שלא בחרנו ברכב... בכל מקרה כנראה שקונצרן VAG פחות מתפשרים.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רציתי לדעת אם ניתן לבקש הנחה או הטבות ברכישת רכב חדש מהיבואן

מה נהוג לבקש הנחה כספית או תוספות?

אפשר ונהוג להקש הן הנחה כספית והן תוספות איבזור.

אבל במקרה הזה רוב הסיכויים שלא תקבלי שום דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאיזה אולם תצוגה את נוסעת?

ג.ג.ג ברעננה או סיידון בהוד השרון?

לא משנה לי לאן העיקר שיהיה איזה שהיא הנחה

יש חברה שעדף לי ללכת אליה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ אם את יכולה להגיע ל"השחר מוטורס" בחולון יחס מכובד, ואפילו שחר הבעלים אפשר לדבר איתו על איזה הנחה אולי זה יעזור. אני עם כמה רכבים כולל טוארג וכמה רכבים שהיו בעבר במשפחה טופלו אצלו, ונקנו ממנו אחלה שירות ממליץ.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדר"כ vw והנחה זה 2 מילים שלא הולכות ביחד.. אבלללל רק בגלל שזה דגם יוצא עם המנוע הישן, אני חושב שאפשר להוציא כמה הטבות כדוגמת חיישני רוורס, דיבורית ומיגון ואולי אולי הנחה פיצפונת של איזה אלפיים ש"ח רק כדי שתרגישי טוב ושזה יראה שהם באו לקראתך כי גם ככה המחיר של הרכב הזה מופקע (לטעמי לפחות)

Polo 1.2 Tsi 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...