Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין אור על הידית הילוכים באלנו אוטומט 2000

spun24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא עובדת לי הנורה של הידית הילוכים שמראה באיזה הילוך אתה נמצא - וזה נורא מבאס כי ברכב הזה הלוח שעונים אתה לא רואה באיזה הילוך אתה נמצא. גם במקומות חשוכים קשה לראות, אם אתה שם ניוטרל לפני רכבת וכדומה. כמה עולה להחליף נורית או לסדר את זה אצל חשמלאי? או שיש איזה דרך שאני יכול לבד להרים את הפלסטיק הזה שמעל הידית ולהחליף לבד נורה?

אם ניגבתי עם מגבון לח שמחלקים במסעדות יכול להיות שזה הרס את המגעים?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל להחליף מנורה שם אתה צריך מברג פיליפס, מנורה של 5 W רגילה (כמו באורות חנייה או בתאורה של לוחית רישוי) ו 5 דקות. מפרק את הפלסטיק השמאלי של התא שנמצא מתחת לבקרה של המזגן, מכניס לשם יד ומוציא את בית מנורה עם מנורה. על המנורה מותקן מין קונדום ירוק, שהוא בעצם נותן צבע ירוק לאור, תוריד אותו בעדינות, ותלביש על מנורה חדשה, תכניס את הבית מנורה למקום, ותבריג את הברגים בחזרה. עניין של 5 דקות. שעשיתי אצלי באוטו תאורה בתא כפפות, משכתי משם חשמל, וזה ממש לא מסובח לפרק ולהרכיב את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל להחליף מנורה שם אתה צריך מברג פיליפס, מנורה של 5 W רגילה (כמו באורות חנייה או בתאורה של לוחית רישוי) ו 5 דקות. מפרק את הפלסטיק השמאלי של התא שנמצא מתחת לבקרה של המזגן, מכניס לשם יד ומוציא את בית מנורה עם מנורה. על המנורה מותקן מין קונדום ירוק, שהוא בעצם נותן צבע ירוק לאור, תוריד אותו בעדינות, ותלביש על מנורה חדשה, תכניס את הבית מנורה למקום, ותבריג את הברגים בחזרה. עניין של 5 דקות. שעשיתי אצלי באוטו תאורה בתא כפפות, משכתי משם חשמל, וזה ממש לא מסובח לפרק ולהרכיב את זה.

ואם יש לי2 ידיים שמאליות עדיף ללכת לחשמלאי כמה כסף הוא יקח על זה? או להפך אם אתה מאיזור ראשון בא לך לעזור לי עם זה תמורת תשלום סמלי? :)

אז צריך נורה רגילה? מה צריך לפרק את התא מתחת לבקרה של המזגן? מה זה התא הזה שמדליקים שם סיגריות?

או שצריך לפרק את הפלסיטק הזה שמעל האותיות D ו N? לא צריך לפרק את הידית הילוכים נכון?

אפשר אולי הסברים בשלבים? תודה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך בלפרק ידית הילוכים או הפלסטיק שלה. הפלסטיק הגדול שעליו נמצא הידית מחובר בעזרת שני ברגים לדשבורד מלמטה. הברגים נמצאים בדיוק ליד הגרב הימין שלך (ז.א. קצת מעל דוושת הגז) {בתנאי שאתה יושב בתוך האוטו}.

אתה מפרק את הברגים, מוצא את הפלסטיק מצד אחד ומחזיק אותו (כי הוא מחובר מצד שני) . תאיר לשם עם פנס ותרא 2 חוטים שחור ואדום שהולכים לבית מנורה. תמשוך את הבית מנורה, זה לא הברגה - מין קליפס כזה, אבל הוא אמור לצאת די בקלות, מוציא את המנורה ומחליף אותה. זה קצת לא נוח, צריך להכנס לאזור של הדוושות עם הראש אבל בהחלט אפשרי.

אני גר אזור כפר סבא - ואין לי כל כך אפשרות לעבור בראשון, אבל אם תהיה באזור אתה מוזמן, אעזור לך ברצון רב.

יש לי חבר שרכש בלנו לפני חודש וחצי מהתאורה בתוך האוטו לא עבדה לו, והחלפנו כל המנורות, כולל לוח שעונים ואפילו מנורה של המאפרה תוך 15 דקות. בבלנו גישה למנורות היא די נוחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך בלפרק ידית הילוכים או הפלסטיק שלה. הפלסטיק הגדול שעליו נמצא הידית מחובר בעזרת שני ברגים לדשבורד מלמטה. הברגים נמצאים בדיוק ליד הגרב הימין שלך (ז.א. קצת מעל דוושת הגז) {בתנאי שאתה יושב בתוך האוטו}.

אתה מפרק את הברגים, מוצא את הפלסטיק מצד אחד ומחזיק אותו (כי הוא מחובר מצד שני) . תאיר לשם עם פנס ותרא 2 חוטים שחור ואדום שהולכים לבית מנורה. תמשוך את הבית מנורה, זה לא הברגה - מין קליפס כזה, אבל הוא אמור לצאת די בקלות, מוציא את המנורה ומחליף אותה. זה קצת לא נוח, צריך להכנס לאזור של הדוושות עם הראש אבל בהחלט אפשרי.

אני גר אזור כפר סבא - ואין לי כל כך אפשרות לעבור בראשון, אבל אם תהיה באזור אתה מוזמן, אעזור לך ברצון רב.

יש לי חבר שרכש בלנו לפני חודש וחצי מהתאורה בתוך האוטו לא עבדה לו, והחלפנו כל המנורות, כולל לוח שעונים ואפילו מנורה של המאפרה תוך 15 דקות. בבלנו גישה למנורות היא די נוחה.

הבנתי אז אני אנסה לבד, עשית את זה רק עם פיליפס בלי פלייר שפיץ? תודה על ההצעה מקסימום אלך לחשמלאי אבל אני אנסה לראות אם אני מצליח לבד בעדינות כמובן. מקסימום אבקש מחבר או משהו. ואגב שמת נורת לד או נורה רגילה לגמריי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידית הילוכים עדיף לשים נורה רגילה, מכוון שאור לד נותן אור ממש מכוון, וזה לא נראה יפה - עוצמת האור לא שווא על כל המספרים

כמו כן את הגומי הירוק אי אפשר להלביש על הלד, ויוצא שתאורה בידית הילוכים היא לבנה או צהובה או כחולה (במקרה והלד כחול) וזה לא תואם לשאר המנורות בתוך הרכב - ולדעתי זה לא יפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

לא רכשתי עדיין.

עצם ההסבר עזר לי. מחר אני יעשה את זה.

הספקתי לשפר הרבה את הרכב מבחינה טכנית בזכות האתר הזה.

החלפתי היום שמן גיר, ושיפרתי צריכת דלק ועוד.

כל הכבוד לכל מי שמשתף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מנורה שמת ?

עדיף לקנות את האורגינלית בחברה היות ומנורה 5 וואט מסנוורת .

איילצבי-

רכשתי נורה, הרכבתי אותה.

המקורית הייתה 1.7 וואט אני קניתי 3 וואט.

ניראה טוב.

שירשור יעיל ביותר, תודה לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידית הילוכים עדיף לשים נורה רגילה, מכוון שאור לד נותן אור ממש מכוון, וזה לא נראה יפה - עוצמת האור לא שווא על כל המספרים

כמו כן את הגומי הירוק אי אפשר להלביש על הלד, ויוצא שתאורה בידית הילוכים היא לבנה או צהובה או כחולה (במקרה והלד כחול) וזה לא תואם לשאר המנורות בתוך הרכב - ולדעתי זה לא יפה

לפני 3 שנים החלפתי בעצמי לאור של לד, עדיף מאשר נורה רגילה, והגומי הירוק מתאים במידה גם לנורת הלד, אצלי זה מאיר את כל הספרות וכמעט באותו הצבע כמו קודם. מאיר נפלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...