Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם יש דרך לקבל את ההנחה בחידוש הרישיון רכב אם הוא על שם אבי? פשוט חבל לי להעביר בעלות על הרכב שאבא שלי נתן לי את הרכב הישן שלו כשהחליט לקנות חדש

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל לגשת למשרד תחבורה , ולהוסיף את שמך (בנוכחות אביך)

ככה שמך יופיע מבלי שייחשב "עוד יד"

ולגבי כל העניין הזה , אני מעדיף להמשיך לעשות 7 ימים מילואים או אפילו 5 בשנה ולא לקבל את ההטבה הזו ,

מאשר לטחון מילואים ולקבל הטבה ששוויה 1650 שקל אם מחשבים את זה לעשור שלם!

פורסם

האפשרות לקבל החזרי דלק במקום שוברי נסיעה נכנסה השנה (1/1/13).

אני לא בטוח שלהגיע לתרגיל ברכב זה רעיון כל כך מוצלח.

ועולות כל כך הרבה שאלות לגבי אופן היישום.

פורסם
האפשרות לקבל החזרי דלק במקום שוברי נסיעה נכנסה השנה (1/1/13).

אני לא בטוח שלהגיע לתרגיל ברכב זה רעיון כל כך מוצלח.

ועולות כל כך הרבה שאלות לגבי אופן היישום.

להגיע עם רכב למילואים זה אף פעם לא רעיון מוצלח.

עם זאת אני חושב שההחזרים בגין דלק גבוהים מהשווי של תלושי הנסיעה בתחב"צ, ולכן שווה לבקש החזרי דלק ולנסוע בתחב"צ או טרמפ עם חבר מהיחידה.

פורסם

שמע,

מה שאתה מציע זו גניבה!

לא אגיד לך שהמחשבה לא עברה בראשי, אבל בכוון של איך ימנעו מקרים כאלה.

עד היום המצב היה חלוקה די חפשית של שוברי נסיעה, עם אפשרות לקבל החזר על כרטיס נסיעה (אוטובוס או רכבת למקרה שנתקעת בלי שובר) כך שאם השתמשת בשובר נסיעות והצלחת לשים את היד על כרטיס מאותו תאריך איכשהו, אז "דפקת את המערכת".

אישית אני מאמין שרוב אוכלוסיית המילואים לא נוהגת כך!

טרמפ זה כן רעיון מוצלח, ואולי בגלל זה מחזירים רק 40%?

נ.ב.

השאלה שאותי מעניינת היא אם זה משנה אם המעסיק משלם את כל הוצאות הדלק שלך בלי הגבלה, האם ההחזר הולך למילואימניק או למעסיק, אם למילואימניק אז זו חתיכת קומבינה של בעלי הליסינג. המצב הוא שבפועל מי שליסינג גם ככה מגיע עם הרכב שלו (ומי שלא - לא) בלי להתחשב הרבה בשעות שינה המחייבות נהגים מקצועיים וכו'. ואז כל העניין הופך להטבה כספית משמעותית לבעלי הליסינג (בלבד).

פורסם

לפניי כשבועיים בערך, גם אליי התקשרו, ושאלו אם במילואים הקרובים אני מתכוון להגיע עם רכב או בתחב"צ, כמובן שאני יגיע בתחב"צ כי אני מרחובות והבסיס מילואים נמצא בחיפה:cry:

וזה עוד כשחשבתי שיש החזר מלא על הדלק!

40% החזר זה ממש בדיחה, ממש כמו הבדיחה של 50-150 ש"ח הנחה על רשיון רכב + בירוקרטיה לא פשוטה כדי לקבל את זה.

אני עושה מילואים כבר כ-10 שנים, ואני דיי גאה בזה, זה נותן לי הרגשה טובה של תרומה למדינה, אבל רבאק, אפשר היה לתת קצת יותר על התרומה הזאת בזמן שכחצי מהמדינה אינה עושה מילואים.

האם אני חושב שצריך להעניש את אלה שלא עושים מילואים? לא.

האם אני חושב שמגיע לאזרח פעיל מילואים יותר הנחות או תמריצים או עזרה כל שהיא מהמדינה, להבדיל מאזרח שלא פעיל מילואים? בהחלט כן, יכלו להתאמץ קצת יותר.

פורסם

אתה צודק בהחלט, אלה שהזכרת הם בדיחה!

אבל מענק לפי מספר הימים שבצעת בשנה: זו מגמה מבורכת, וממש לא בדיחה ואפס בירוקרטיה (רק לעדכן מספר חשבון בקישור). והלוואי שהמגמה הזאת תימשך. יש עתיד? ימים יגידו.

פורסם
תוכל לגשת למשרד תחבורה , ולהוסיף את שמך (בנוכחות אביך)

ככה שמך יופיע מבלי שייחשב "עוד יד"

ולגבי כל העניין הזה , אני מעדיף להמשיך לעשות 7 ימים מילואים או אפילו 5 בשנה ולא לקבל את ההטבה הזו ,

מאשר לטחון מילואים ולקבל הטבה ששוויה 1650 שקל אם מחשבים את זה לעשור שלם!

אתה יודע שזאת תוספת להטבה שכבר קיימת של 1300~ שח ל10 ימי מילואים בשנה עד ~5200 למעל חודש מילואים נכון?

אם אתה מעדיף לעשות 7 ימי מילואים במקום לעשות עוד 3 ימים ולקבל עוד 1300 שח לכיס אז שיהיה לך לבריאות.

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...