Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסימת כניסה לעסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב

אשמח לקבל עזרה בבעיה שנתקלתי בה לאחרונה

המון רכבים חונים וסוגרים לנו את הכניסה לעסק במהלך היום

בדרך כלל זה נגמר בכך שאני יוצא אליהם ומבקש מהם לפנות את הכניסה לעסק

לאחרונה היה מקרה דומה שכשניגשתי לנהג הוא יצא מהרכב ופשוט אמר לי "אתה יודע מה אני לא זז מה תעשה" ונעל את הרכב והלך

האמת שלא ידעתי מה לעשות (אלימות ממש לא עלתה ולא תעלה בשלב הזה של חיי על הפרק)

הוא חזר אחרי כ 20 דקות שבהם הוא חסם לי את הכניסה לעסק ופשוט נסע

אז השאלה היא איך ואם בכלל אפשר משפטית לטפל באנשים כאלו ?

בברכה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון, אפשר להזמין פקח אם מדובר בחנייה במקום אסור.

אם זו תופעה קבועה המתבצעת על ידי אותו אדם, אפשר לטפל בזה באופן משפטי.

האם המקום מוגדר אסור לחנייה?

האם יש לעסק שלך הקצאה של מקום חנייה ברחוב?

בעל עסק אינו יכול להגביל/ לתפוס חנייה באזור מותר על דעת עצמו.

רק לרשות המקומית יש סמכות להציב תמרורים האוסרים על חנייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילוי נאות- משרדי ממוקם בסמוך לבית העסק הנ"ל ואני אישית לקוח מאד מרוצה שלהם. התקינו ברכב השטח שלי מערכת אודיו, עבודה מקצועית, מוצרים איכותיים ויופי של סאונד. הם מבחינתי אכן ראויים לפירגון.

מהיכורתי עם המקום, המדובר במדרכה רחבה יחסית שדרכה נכנסים אל תוך חצר העסק. החניה בסמוך לשפת המדרכה במקום אסורה. לכן, לעיתים קרובות רכבים חונים שם על המדרכה.

כאשר מדובר בחניה בשטח ציבורי גם אם מדובר בהעמדת רכב במקום אסור ושגורם לחסימת כניסה, לך כאדם או עסק פרטי אסור לנקוט באמצעי גרירה של הרכב והפיתרון הוא כפי שהוצע לך כבר - פנייה לרשויות כלאמר שירותי הפיקוח והגרירה העירוניים או תלונה למשטרה. בסופו של דבר הם אכן יכולים להגיע ולדאוג לגרירת הרכב. פרק זמן של 20 דקות הוא קצר יחסית ולמרות העצבים והמיטרד שזה גורם עדיין לא תקבל שירות גרירה מהרשויות בפרק זמן כה קצר.

שוב פיתרון פרקטי מהיכרותי עם המקום - יש צמד פקחים קבועים שמסתובבים באיזור, בפעם הבאה שהם עוברים שם תסביר להם את הבעיה ותבקש מהם את מספר הטלפון הנייד שלהם - מי שהוא חונה וחוסם תתקשר אליהם והם יגיעו מייד וידאגו לרשום דו"ח או אפילו להזמין את הגרר העירוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לך שלמה על ההסבר

אני ממש שמח שאתה מבסוט מהסאונד ברכב

ברשותך אחזור לעיניין החניה ואם תרשה לי אז אשמח לעוד תשובה לשאלה הזו

האם אני יכול להגיש תביעה מול בעל הרכב על הפסד כספי עקב חסימתו את העסק ומניעת כניסת לקוחות אליי לחצר ?

כמובן אם תיעודים מצולמים של החסימה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון כן. למען האמת אפשר לתבוע על כל דבר והשאלה היא תמיד הכדאיות וההגיון הכלכלי שבהגשת התביעה.

מאחר ואהעסק שלכם הוא חברה בע"מ לא תוכלו להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

בנוסף, יש לי ספק רב עד כמה תוכלו להוכיח ולכמת (מהמילה כמות) את הפסדי ההכנסה שנגרמו לעסק כתוצאה מחסימת הכניסה לזמן קצר.

ניהול תביעה כרוך בעלויות כמו שכ"ט עו"ד, אגרת בית משפט וכדומה. ספק בעיני אם במקרה כזה שקשה להוכיח את הנזק ובכל מקרה הנזק אינו גדול שווה אכן להגיש תביעה נגד מי שחסם את הכניסה לעסק לזמן קצר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלמה שוב תודה על התשובה המפורטת

אני מבין שאין לי ממש הרבה אופציות להילחם בתופעה חוץ מלהמשיך ולהשגיח כל רגע נתון על הכניסה לרחבה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל שאין לך חניה שלך ובגלל שזה מדרכה ציבורית על פניו המנ**אק צודק.

מה שכן שלט קטן שתציב שם שאומר :

עסק פעיל

נא לא לחסום

רכב חוסם יינזק \ ייגרר

תודה אהובי שי

בדרך כלל זה עוזר.

כנגד חוצפנים תתקשר לפקח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי בתל אביב יש עיריה

למיטב ידיעתי אתה בתור בעל עסק גם משלם מיסים לעיריה

כל מוסך יש לו כניסה למוסך שלא ניתן לחסום אותה באישור העיריה

משהו דומה לכניסה לחניה בבית

אז למה לך לא מגיע??

דופקים את האשכנזים!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם הבאה תחסום אותו (תכין מצלמה כדי לתעד אם הוא יעשה נזקים לרכב שלך), תקרא למשטרה/לעיריה וכך תבטיח שעד שהם יגיעו הרכב ישאר במקומו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פטנט שעבד מעולה עבור חבר עם בעיה זהה:

קח שני ג'אנטים ישנים מברזל, לכל ג'אנט, רתך עמוד ברזל בגובה 1 מטר ועל העמוד שים שלט" נא לא לחנות, כניסה לעסק".

את העמודים מרח באיזה שמן מנוע ישן או גריז.

מקם אותם על שפת הכביש במרחק כזה שרכב סטנדרטי מסוגל לעבור בניהם אבל לא מסוגל לחנות בניהם.

מרבית הנהגים יבינו את המסר.

מרבית הנהגים שלא יבינו את המסר, לא יטריחו את עצמך לרדת מהרכב ולהזיז את העמודים.

מרבית הנהגים שיטריחו את עצמם לרדת מהרכב, לא יגעו בעמודים המלוכלכים והמגורזים וימשיכו הלאה.

תמיד יהיה איזה אחד שיזיז את העמודים ויחנה, אין מה לעשות נגדו רק שממצב של חניה תפוסה כמעט באופן קבוע, השיטה צמצמה את התופעה לנהגים בודדים בשבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגירה, הרגת אותי.

אבל מה שנכון נכון. רק צריך לדאוג לגירוז קבוע של העמודים :)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

elkmino זה לא שאין לי חניה משלי ההיפך הוא הנכון יש לנו מגרש של 300 מטר שלנו שמגודר וסגור ומסודר נקי ויפה

העיניין הוא שלהיכנס למגרש (מטבע הדברים) יש לעבור על המדרכה

וממש על המדרכה מול הכניסה למגרש ההתקנות מתבצעת החסימה

bagira פיתרון יצירתי אבל לא ריאלי

אני מזכיר לך שמדובר בעיריית תל אביב והכי קל לכל אוכפי החוק זה לאכוף את החוק על האזרחים הטובים הישרים התמימים (בדיוק אותו חתך ששומר על החוק) אני מתחייב לך שלא יותר מ 24 דקות נכנס פקח למגרש ההתקנות ורושם דו"ח על הצבת העמודים (ואם זה יגמר בזה אז זה עדיין בטוב)

ישה ידידי כן נכון אני משלם ארנונה והמון, עדיין זה לא פותר לי את הבעיה שחונים לי מול הפתח בחניות קצרות של דקות בודדות עד ל 15-20 דקות לכל היותר

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

אשמח לקבל עזרה בבעיה שנתקלתי בה לאחרונה

המון רכבים חונים וסוגרים לנו את הכניסה לעסק במהלך היום

בדרך כלל זה נגמר בכך שאני יוצא אליהם ומבקש מהם לפנות את הכניסה לעסק

לאחרונה היה מקרה דומה שכשניגשתי לנהג הוא יצא מהרכב ופשוט אמר לי "אתה יודע מה אני לא זז מה תעשה" ונעל את הרכב והלך

האמת שלא ידעתי מה לעשות (אלימות ממש לא עלתה ולא תעלה בשלב הזה של חיי על הפרק)

הוא חזר אחרי כ 20 דקות שבהם הוא חסם לי את הכניסה לעסק ופשוט נסע

אז השאלה היא איך ואם בכלל אפשר משפטית לטפל באנשים כאלו ?

בברכה

דרור

גילוי נאות- משרדי ממוקם בסמוך לבית העסק הנ"ל ואני אישית לקוח מאד מרוצה שלהם. התקינו ברכב השטח שלי מערכת אודיו, עבודה מקצועית, מוצרים איכותיים ויופי של סאונד. הם מבחינתי אכן ראויים לפירגון.

מהיכורתי עם המקום, המדובר במדרכה רחבה יחסית שדרכה נכנסים אל תוך חצר העסק. החניה בסמוך לשפת המדרכה במקום אסורה. לכן, לעיתים קרובות רכבים חונים שם על המדרכה.

כאשר מדובר בחניה בשטח ציבורי גם אם מדובר בהעמדת רכב במקום אסור ושגורם לחסימת כניסה, לך כאדם או עסק פרטי אסור לנקוט באמצעי גרירה של הרכב והפיתרון הוא כפי שהוצע לך כבר - פנייה לרשויות כלאמר שירותי הפיקוח והגרירה העירוניים או תלונה למשטרה. בסופו של דבר הם אכן יכולים להגיע ולדאוג לגרירת הרכב. פרק זמן של 20 דקות הוא קצר יחסית ולמרות העצבים והמיטרד שזה גורם עדיין לא תקבל שירות גרירה מהרשויות בפרק זמן כה קצר.

שוב פיתרון פרקטי מהיכרותי עם המקום - יש צמד פקחים קבועים שמסתובבים באיזור, בפעם הבאה שהם עוברים שם תסביר להם את הבעיה ותבקש מהם את מספר הטלפון הנייד שלהם - מי שהוא חונה וחוסם תתקשר אליהם והם יגיעו מייד וידאגו לרשום דו"ח או אפילו להזמין את הגרר העירוני.

למיטב ידיעתי בתל אביב יש עיריה

למיטב ידיעתי אתה בתור בעל עסק גם משלם מיסים לעיריה

כל מוסך יש לו כניסה למוסך שלא ניתן לחסום אותה באישור העיריה

משהו דומה לכניסה לחניה בבית

אז למה לך לא מגיע??

דופקים את האשכנזים!!

בוקר טוב

elkmino זה לא שאין לי חניה משלי ההיפך הוא הנכון יש לנו מגרש של 300 מטר שלנו שמגודר וסגור ומסודר נקי ויפה

העיניין הוא שלהיכנס למגרש (מטבע הדברים) יש לעבור על המדרכה

וממש על המדרכה מול הכניסה למגרש ההתקנות מתבצעת החסימה

bagira פיתרון יצירתי אבל לא ריאלי

אני מזכיר לך שמדובר בעיריית תל אביב והכי קל לכל אוכפי החוק זה לאכוף את החוק על האזרחים הטובים הישרים התמימים (בדיוק אותו חתך ששומר על החוק) אני מתחייב לך שלא יותר מ 24 דקות נכנס פקח למגרש ההתקנות ורושם דו"ח על הצבת העמודים (ואם זה יגמר בזה אז זה עדיין בטוב)

ישה ידידי כן נכון אני משלם ארנונה והמון, עדיין זה לא פותר לי את הבעיה שחונים לי מול הפתח בחניות קצרות של דקות בודדות עד ל 15-20 דקות לכל היותר

דרור

כמשלם מיסים כבד :-(אתה פונה לעיריה ומבקש /דורש שיסמנו את הכניסה לתוך עיסקך כשטח אסור בחניה , כולל המדרכה המובילה לתוך העסק.

אין סיבה שלא יאשרו לך , כמו שמאשרים זאת לכל מוסך אחר , ראה את הכניסה לרנו שנמצאים לא רחוק ממך כדוגמה .

וכאשר כך תסומן הכניסה , יהיה לך הצדקה "לאמץ" את הפקחים שמסתובים באיזורך , כדי להגדיל להם את מכסת הדוחות היומית בדו"ח עסיסי של 500 ש"ח ( חניה על מדרכה ) לנהג החברהמן..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרור שלום

אני מבין לליבך, כשהייתי אצלך לפני כמה ימים ( אני זה שלקחתי ממך את הקאפות של הdls ואתה זה שלא רצית להתעסק לי עם הולנטין ובצדק:-P ) ראיתי איך אנשים באים ומחנים לך בתוך העסק ועל המדרכה, וזה ממש עיצבן אותי.

אבל מה שכן אני גם ראיתי שאיזה רכב אירעי החנה לך בפנים ואתה די הסכמת לזה, לדעתי תהיה קצת יותר אגרסיבי בנושא.

גם לי היה מקרה דומה עם אחד שלא רצה לזוז מהכניסה ואמר לי ''יתפוצץ העולם אני לא זז מפה, כייףף''( מהמילה כאפה).

חייגתי 106 לעירייה, הם שלחו פקח מטעמם והוא הדביק לו דוח 500 ש''ח ולי הוא הדביק חיוך על הפנים.

כיום אותו ערס בעונדה סיויק שחורה חונה הרחק ממקום העבודה שלו והולך ברגל כל פעם, ולי עדיין נשאר החיוך על הפנים, משהו בסגנון הזה :lol: :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...