Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום נסיון איתך אך מהודעותיך בפורום אני מקבל את הרושם שאתה אדם ישר והוגן.

יתרה מזאת- אני בטוח שאתה מקצועי מאוד ודואג שהכל יבוצע כהלכה ובכל זאת, אתה לקחת אחריות על מקרים שלא היו באשמתך.

עם זאת, (ואני אומר את זה בחיוך, אל תקבל רושם לא נכון) המכתב כתוב בחלקו בצורה של שיחה, כאילו אתה מדבר עם העומד מולך. בנוסף אין סדר בדברים וישנה תחושה כללית של בלבול.

אני ממליץ לך להעזר באדם שיודע לנסח מכתבים, במיוחד לאור העובדה שניתן לעשות במסמך זה שימוש משפטי.

מקווה שלא תזדקק למכתבים כאלו יותר :)

בברכה, סימון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אני אסכם את הדברים כך

כפי שלא היית מצפה כי עו"ד יבדוק לך את הרכב בבדיקה לפני קנייה , כך לא היית מצפה ממוסכניק במובן הטוב של המילה לכתוב מכתב משפטי.

איש איש ומקצועו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שאני הייתי עושה, מתקשר לכמה מוסכים מורשים ולוקח הצעות מחיר להחלפת מותחן וככה מקבל הערכה כללית לסכום אותו ידרשו.

אם הסכומים שתקבל רחוקים מה 2600 הזה אז יש לך קייס ובמקרה הגרוע (הפסד במשפט) תשלם הרבה פחות מהמחיר הנקוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

חבריי היקרים תודה לכם על התגובות , אמת , כתבתי את המכתב ברגש וללא מחשבה תחילה , בער לי פנימה וכתבתי את מה שחשתי ללא עריכה , וכך שלחתי אותי בנוסח של דיבור פנים אל פנים (כמו שאחד מחבריי כתב)

תודה לכם על הביקורת הבונה .

סוג הרכב הוא פורד פוקוס , נפח 2000 סמ"ק , שנת יצור 2002. ביררתי ובאמת עלות המותח המקורי הוא 2600 ש"ח.

אני יודע שכאשר מותח שבור היינו צריכים לשמוע נקישות (כאשר המנוע פועל) ואנו שמענו רק רעשים בתיזמון שיכול להווצר ולהיות מכל דבר שמסתובב באיזור זה של המנוע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

המילה "שבור" היא מן פירצה קוראת לגנב, כל אחד יכול להבין אותה באופן אחר.

אולי המותחן היה סדוק או שחוק או באמת חתיכה קטנה ממנו נשברה וזה לא מחייב שתשמע נקישות אבל המוסכניק המלאך שלנו ימליץ להחליפה (אולי בצדק, לא רק כסף-בטיחות) ובעל הרכב אמר "זו הזדמנות לתקן ליקוי על חשבון מישהו אחר"(אולי בצדק?).

בכל מקרה, כשקניתי את הרכב שלי מרופא לב הוא אמר לי "מה שלא יקרה לך עם הרכב מעכשיו, אל תיקח ללב, זה בסך הכל חתיכת פח, שווה להרוס בגלל זה את החיים שלך??". עניתי לו "לא"..ובינתיים באמת לא קרה דבר :)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

דוד (נכון?),

אתה אדם ישר שאין כמותו (לא מהנראה לעין הקוראת לפחות).

דעתי היא שאתה לא חייב ללקוח דבר, היות ולא פנה אליך בטענה כי החמצת דבר בבדיקה אלא החליף על דעתו. אז שישלם על דעתו.

להבא, אל תכתוב מתוך רגש ולהט הרגע, ופנה אף לפורום לייעוץ, יש כאן מומחי התנסחות לא רעים.

משכנתא זה קל

פורסם
דוד (נכון?),

אתה אדם ישר שאין כמותו (לא מהנראה לעין הקוראת לפחות).

דעתי היא שאתה לא חייב ללקוח דבר, היות ולא פנה אליך בטענה כי החמצת דבר בבדיקה אלא החליף על דעתו. אז שישלם על דעתו.

להבא, אל תכתוב מתוך רגש ולהט הרגע, ופנה אף לפורום לייעוץ, יש כאן מומחי התנסחות לא רעים.

תודה רבה לך , דבריך מאוד שקולים ומקובלים.

פורסם

אני חושב שראוי שתחזיק עו"ד אשר יטפל בבעיות מסוג אילו אשר הצגת פה.

כל מסמך אשר יוצא ממך יכול לשמש כראיה נגדך בבית המשפט, אי לכך בכל מכתב אשר יוצא ממך או מטעמך חייב להיות מנוסח נכון גם מבחינה משפטית.

מה לעשות, ישראל הפכה לארה"ב בזער אנפין, תביעות ואיומים הפכו ללחם חוק, ולכן נדרש להיזהר , במיוחד בתחום של בדיקות רכבים אשר מלא "באנשים יצירתים" אשר ללא כחל וסרק מנסים לסחוט ככל הניתן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום, יש אח עורך דין ידוע בבאר שבע ואינני רוצה להטריד אותו.

להבא אבצע עריכה נכונה לכל מכתב לשישלח ללקוח.

היום , הגיע בעל הפוקוס עם בעיית המותחן למכון ובידו מותח קפיצי שבור של חגורת אביזרים , הבוחנים ראו את המותחן , קבעו ללא שום ספק שמותח זה שהוצג בפניהם פורק אולי לפני שנה ממנוע וכי לפי מצבו הוא לא יכול היה למתוח כלל את הרצועה , יצויין שרצועת האביזרים במנוע הרכב בזמן הבדיקה הייתה תקינה. (אנוכי בתאונת עבודה ולא נמצא פיזית במכון).

פורסם

רפי לין, ברזילי וכל אנשי הפורום.

טוב שהארת עיניים בעניין כנס והיכנס.

בעבר, בעקבות תלונתי על השירות (אני נזהר שלא להשתמש במילה נוקבת יותר) במכון רשוי באיזור נשר פרץ וויכוח ביני לבין מנהל המכון.

מנהל המכון למשמע טענותי הטיח בי :"מצידי אתה יכול להיכנס לי לתחת".

טוב לראות שיש מנהל מכון רשוי המשתמש בשפה נכונה וידיעתו את העברית טובה לא פחות מכישוריו האחרים.

• תוכן חדש...