Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל היה קטעים קצת יותר מדיי שמאלניים. אני לא חושב שהמטרה של תוכנית סאטירה זה לחנך את הצופים לאידאולוגיה מטופשת שאף אחד לא מעוניין בה.

חוץ מזה היה מצחיק מאוד :lol: אם כי גם השמאלניות עצמה מצחיקה :roll:

אתה קורא לזה שמאלניים, אני קורא לזה אנושיים.

הקטע הראשון, עם "לא רוצים עובדים זרים/ערבים/רוסים/חרדים..." שמאלני? לא, הוא אנושי. לדעתי, האמת, הם אפילו לא לקחו את זה רחוק מספיק.

הקטע עם ביבי במסוק שמאלני? לא יותר משקטע על ראש ממשלה שמאלני יהיה ימני.

הקטע עם דוברת מועצת יש"ע שמאלני? לא, סתם מצחיק.

הקטע עם עבודה ערבית שמאלני? אני מקווה שאתה לא חושב ככה. אחרת אתה הרבה יותר מדי מערבב חברה ומוסר עם פוליטיקה.

מצטער, אבל כל עוד אנשי הממשלה (שכרגע הם ימניים) ימשיכו לעשות צחוק מעצמם, זה לגיטימי לחלוטין לצחוק עליהם. אילו הייתה לנו ממשלה שמאלנית, תהיה בטוח, זה היה לא פחות מצחיק.

רוני

נ.ב. אולי בשבילך אידיאולוגיה מסוימת היא מטופשת, אבל זה ממש לא אומר שאף אחד לא מעוניין בה. בינתיים, מה שאני רואה זה שהם מנסים "להעיר" את הציבור ולגרום לו להביט על דברים מזוויות אחרות מאלו שאנחנו רגילים לראות. לפחות על זה מגיע להם צל"ש, כי בשנים האחרונות הם איבדו את זה לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בטוח שאם כל השכונה שלך היתה מאוכלסת ע"י אפריקאים כמו בדרום תל אביב אז לא היית מרוצה מזה.

ולמעשה זה מה שהראו בקטע על עבודה ערבית, שהשמאלנים מאוד הומניים עד שזה מגיע לבניין שלהם.

הפליטים זה בעיה רצינית, כמו שהאירופאים הנאורים לא בדיוק שמחים שמוסלמים מתרבים אצלהם, עם הסודנים זה אותה בעיה בדיוק וצריך להפסיק את זה מהר.

רוסים / חרדים זה כבר ענייני דת ואני לא מסכים עם זה, וזה גם סתם הגזמה של התוכנית בכל מקרה. מה שהם עשו בארץ נהדרת זה לקחת עניין מהותי כמו הסודנים ולגרום לו להראות מגוכך ע"י הקצנה. ממש פתיחת עניינים- אם כבר סגירת עניים חזק חזק.

הקטע עם המסוק היה בסדר :lol: במיוחד שאיזנו אותו עם הקטע על ציפי ליבני והגאונות שלה. (היו יכולים להמשיך עוד, מה זה "אבל אני מקווה שתעלב" מה היא ילדה בגן?) אבל בכל זאת זה נראה כאילו הם מחפשים בכוח איך לצחוק על ביבי, שעשה עבודה טובה. אם זו הייתה ציפי ליבני כראש ממשלה היא בטח לא היתה מבקשת עזרה ממדינות שכנות כל כך מהר. אי אפשר להגיד שהאסון לא טופל בצורה מעולה אחרי שהוא התחיל, למה הוא התחיל זה כבר בעייה אחרת. אז בתכנית הביאו בכוח טענה על זה שביבי לא עושה כלום חוץ מתקשורת. מה רצו שהוא יעשה? :-) זה התפקיד שלו, לנהל את המדינה.. אם הוא רוצה להראות שהוא עשה משהו אני לא רואה פסול בזה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

א. ברור שהייתה לי בעיה עם זה אם השכונה שלי הייתה מאוכלסת על ידי אפריקאים, או ערבים, או בכלל אנשים שהתרבות או החברה שלהם מאוד שונה ממני. ולמרות הדברים האלה, אני חושב שמאוד מאוד חשוב שמישהו ישים מראה מול הפנים שלי, שלך ושלנו בכלל בתור חברה.

ב. בקטע עם עבודה ערבית לא הראו רק ששמאלנים הם הומניים עד שזה מגיע לבניין שלהם, אלא שבני אדם הם הומניים עד שזה מגיע לבניין שלהם. יש הבדל. ובכל זאת - אתה זה שטענת שהתוכנית יותר מדי שמאלנית, כשבעצם פה אתה טוען לסאטירה ששמה מטרה דווקא על השמאלנים.

ג. הקטע עם הרוסים, חרדים וכולי - ממש לא הגזמה. הם פשוט מראים לך איפה זה מתחיל ולאן זה יכול להגיע. ואל תגיד "זה לא יגיע לזה", כי זה ועוד איך יכול להגיע, אם נמשיך לאבד את המוסריות החברתית שלנו בקצב הנוכחי.

ד. בנוגע לביבי - כאן אתה כבר נותן לדעה האישית שלך עליו (שאני מניח מדבריך שהיא מאוד חיובית) להשפיע על התגובה שלך. אז כן, הם צחקו עליו לא מעט. אבל זכור שמדובר בראש הממשלה - באופן טבעי הוא יהיה מה"נפגעים" העיקריים בתוכנית סאטירה פוליטית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לרכב החברה שיש לי היום אני מתייחס כאילו זה היה רכב שלי, וזה עצוב לראות שאני סוג של אאוטסיידר.

אם אני נוהג ברכב שהוא לא שלי, אני נזהר פי 10 כדי חס וחלילה לא לגרום לו נזק.

אבל המילים של השיר הזה מאוד נכונות. כל הבדיחות שרצות על רכבים האלו (איזה רכב הג'יפ הכי טוב וכד'), יש בכל זה אמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
השורה האחרונה - :lol:

כמה שזה מצחיק, ככה זה עצוב. לרכב החברה שיש לי היום אני מתייחס כאילו זה היה רכב שלי, וזה עצוב לראות שאני סוג של אאוטסיידר.

אני מניח שזה קשור באופן ישיר לכך שאין כאן תרבות מוטורית והס מלהזכיר מתן כבוד לרכוש, קל וחומר כאשר מדובר ברכושו של אחר.

כמה שאתה צודק ידידי...

לאחרונה קיבלתי ממקום עבודתי רכב חברה ולצערי ניראה שאני היחיד (במחלקה) שעדין שומר על הרכב כמו שקבלתי אותו

פשוט עצוב לראות איך אנשים נוהגים\חונים בגלל שכתוב על הרכב "XXXXX" (מלא את שם החברה בא לך...) אולי חברות צריך לעשות משהו יפה כגון : במידה ויש נזק מעל המקובל אתה צריך לשלם או משהו אנשים יתחילו להבין שזה רכב רגיל ולא "סופר Car"... :oops:

המשך יום נעים!

פורסם

אמנם אין ברשותי רכב חברה, אבל ככל הידוע לי במרבית המקומות העובד שקיבל את ההטבה משלם גם משלם אם יש צורך בתיקונים מעבר למקובל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...