Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד הוכחה מעולה לזה שאסי כהן ומאור כהן הם פשוט ת-ו-ת-ח-י ע-ל !!!

פשוט אלופים החבר'ה האלה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מאוד משעשע!

אבל נכון, פשוט גאונים :)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

השורה האחרונה - :lol:

כמה שזה מצחיק, ככה זה עצוב. לרכב החברה שיש לי היום אני מתייחס כאילו זה היה רכב שלי, וזה עצוב לראות שאני סוג של אאוטסיידר.

אני מניח שזה קשור באופן ישיר לכך שאין כאן תרבות מוטורית והס מלהזכיר מתן כבוד לרכוש, קל וחומר כאשר מדובר ברכושו של אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה לגמרי לא אאוטסיידר.

גם אני שומר ומתחזק את הרכב כאילו היה שלי(ואפילו מתדלק 98 עד שמישהו בכספים אצלנו יתעורר).

הדבר היחיד שאני עושה איתו ולא תמיד הייתי עושה עם רכבי הפרטי, אני מנדב אותו כשאני וחברים או משפחה צריכים לנסוע לאנשהו ואני יכול לספור על כף יד אחת את מספר הפעמים שמסרתי את הרכב לחבר וגם זה היה על כזה שאני סומך עליו והייתי נותן לו את רכבי הפרטי.

פורסם

לצערי זה לא שייך רק לתרבות מוטורית אלא לתרבות בכלל.

אנשים זורקים זבל ברחוב כי מישהו אחר ינקה, יתנו את האוטו הצמוד שלהם לחבר כי מישהו אחר משלם על הדלק, ישאילו משהו מהעבודה כי למה שהם ישלמו ולא הבוס והכי גרוע זה שכשהם יראו אדם שנאלץ להימלט מביתו כי רצו להרוג אותו שם הם ירצו לזרוק אותו חזרה.

לצערי רק האני שלנו מעניין אותנו וכבר שכחנו מה זה להיות בני אדם

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקליפ הזה היה סיום אדיר לפרק הפתיחה של ארץ נהדרת! :2gunfire:

אין אין...

"מבצע מאחור המלטה של פרה" :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בכלל, ארץ נהדרת סוף סוף חזרו לעצמם. בעונות האחרונות הם פשוט התדרדרו באופן עקבי. לא רק שזו לא הייתה סאטירה נוקבת, זה פשוט לא היה מצחיק. והפרק ששודר אתמול היה לא רק מצחיק מאוד, אלא גם נשכני בדיוק כמו שצריך. בדיוק כמו שסאטירה פוליטית וחברתית צריכה להיות. הקטע עם עבודה ערבית בכלל היה גאוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל היה קטעים קצת יותר מדיי שמאלניים. אני לא חושב שהמטרה של תוכנית סאטירה זה לחנך את הצופים לאידאולוגיה מטופשת שאף אחד לא מעוניין בה.

חוץ מזה היה מצחיק מאוד :lol: אם כי גם השמאלניות עצמה מצחיקה :roll:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...