Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה , 2 מבוגרים 2 ילדות בגיל 9 ו 5.

רוב הנסועה של הבחור לבד.

מה עדיף.

הרכב הוא בליסינג מטעם העבודה , לכן הבחירה היא בין שני הרכבים המנויים בכותרת.

מדובר בג'אז 1.4 שאמורה לעבור כעת מתיחת פנים.

בעלי ניסיון מוזמנים גם לחוות דעתם.

אמש ראיתי אינסייט כזו המתפקדת כמונית. לאור מרווח הגובה הנמוך בספסל האחורי נראה לי קצת הזוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לנו במשפחה ג'אז (מהדגם הישן אומנם), ועשיתי לאחרונה נסיעת מבחן באינסייט, ובצורה מאוד קטגורית: ג'אז. בלי לחשוב פעמיים.

מרווח פנים גדול הרבה יותר, מושב אחורי "חכם" שיודע לעשות אוריגמי, חלון אחורי שאפשר ממש לראות דרכו (בניגוד לחרך הירי של האינסייט), גג שלא נמצא היכן שהראש אמור להיות, ואני יכול עוד להמשיך. הג'אז הרבה יותר אוטו, ולמעשה לא מצאתי שום סיבה לקנות את האינסייט, מלבד, אולי, חיסכון בדלק ותיבת הילוכים רובוטית ומאוסה בג'אז (מה שישתנה כשתגיע הג'אז המתוחה אי שם במרץ).

אצלינו קוראים למצב כזה No brainer.

פורסם

הניסיון שלי עם הג'אז קלוש מאוד, ועם האינסייט הוא פשוט אינו קיים. למרות זאת, הייתי בוחר את הג'אז מכמה סיבות:

1. אני מעריך שהאינסייט יקרה יותר מהג'אז, מה שאומר שגילום המס שהבחור ישלם על הג'אז נמוך יותר מזה שהוא ישלם על האינסייט.
  2. לג'אז, על אף קוטנה החיצוני, יש מרווח פנים מצוין. גם בתפוסה מלאה (2 מבוגרים + 2 ילדים), קשה לי מאוד להאמין שיהיה להם צפוף שם.
  3. האם יש רכב נוסף במשפחה? אם כן - איזה? אם מדובר ברכב שממילא בסגמנט המשפחתיות, אין הצדקה ממשית להחזיק עוד רכב מאותו הסגמנט.
  4. אני לא אוהב היברידיות. אבל זה רק אני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברים מבחינה כספית דווקא עדיפה לו האינסייט בגלל הטבת מס על היותה היברידית.

חבר מהעבודה העדיף לקחת את הפריוס לעומת מאזדה 6 והוא טוען שההבדל בין הפריוס החדשה למאזדה 3 היתה מאוד קטנה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

" הטבת המס" היא 520 ש"ח בהפחתה של שווי הרכב ובשיעור מס של כ 35% פירושה הכספי פחות מ 200 ש"ח לחודש.

עוד נתון לשורת הנתונים.

אלעד גם אני נגד היברידיות , אבל ייתכן והתנגדות כזאת הייתה גם לאנשים שנפרדו מהסוסים ועברו למכוניות?

תגובות נוספות??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן הג'אז אמורה להגיע עם אותה יחידת כוח היברידית המשרתת את האינסייט.

התיבה הרובוטית המציקה תתחלף לתיבת הילוכים רציפה שהייתה חלק מהחידושים שהציגה הונדה בדור הראשון של הג'אז.

בקרוב אמור להתחיל גם שיווקה של טויוטה אוריס היברידית שאמורה להיות מתומחרת באיזור האינסייט אך להציע צריכת דלק וביצועים עדיפים עקב שימוש ביחידה הכוח של הפריוס.

בהצלחה.

פורסם

האינסייט הוא רכב בינוני למדי מכל מיני בחינות. מזה זמן רב נשמעים הדיבורים על שידרוגו. אך לטעמי הוא עדיף על הג'אז הרובוטית והמטולטלת. מה תהיה הג'ז ההיברידית טרם ידוע.

אני בספק שהתמחור של האוריס ההיברידית יתחרה באינסייט. איזו עשיריה אם לא יותר לערכתי נצטרך להוסיף (התמחור מעולם לא היה הצד החזק של טויוטה בארץ).

יש גם לקחת בחשבון שמעבר מ-10 קמ לליטר ל-20 באמצעים טכנולוגיים פשוטים יחסית אכן חוסר לא מעט כסף. אך המעבר מ-20 ל-25 באמצעות טכנולוגיה גבוה למדי למעשה כבר חוסך גרושים.

• תוכן חדש...