Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אלפא 33 לדעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של 10-15 אלף שקל

מה אתם אומרים...?

אני חושב שהיא מושלמת לצעיר נהג חדש

וגם העיצוב הספורטיבי חשוב לי ויש את זה לאלפא...

פורסם

הן פחות מוצלחת , דבר שני אם מצבך הכלכלי ממוצא, אז למה אתה חושב שתצליח להחזיק אלפא???(ובטח שלא אלפא 33 שרמת האמינות שואפת ל-0), ושלא תבין אותי לא נכון אני חולה איטלקיות (אלפא ולנציה בפרט) בכל אופן אם יש לך איזשהי חיבה לרכבים איטלקיים אז תסתפק בנתיים בפיאט אונו או משהו, כי אלפא נועדה לאדם שלא חסר לו כסף להשקיע ברכב הנ"ל ושיש לו זמן, הרבה זמן להיות במוסכים, זה אוטו שרוצה המוןןן תשומת לב...

אם בכל זאת נראה לך שאתה מתאים לאדם השני שתיארתי, תהנה הלוואי עליי אבל אל תלך דווקא על ה-33 הם הרבה פחות מוצלחות לפי מה שהבנתי

Honda hornet 600

פורסם

אוקיי, הבנתי אותך...

אני אחכה לעוד תגובות אולי לעוד מישהו יש משהו אחר להגיד בנושא

ואגב אני מעדיף ללכת ברגל ולא לקנות פיאט אונו...

ואני לא חובב איטלקיות במיוחד אבל על ה33 נדלקתי ואני חושב שאני יכול להחזיק אותה...

מישהו יכול לפרט לי קצת יותר על עלות אחזקה ותיקונים וכאלה.....?

פורסם

ה33 היא הכי "לא אלפא" מהאלפות של העשורים האחרונים - אבל אם אתה נדלקת עליה, לך עם הלב (והכיס).

עקרונית, אם מטפלים כמו שצריך היא לא יקרה לאחזקה משמעותית יותר מרכב משפחתי אירופאי אחר, רק שבארץ רובן נשחטו בברוטאליות בידיהם של ערסים ללא גרוש על התחת, שלא יכלו ולא רצו להשקיע ברכב - ולכן לא הייתי נוגע בהן (אלא אם מוצאים אחת שמורה ממש)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לכם החלטתי שאני לא מתכוון לזרוק עליה כספים

אני אסתדר כבר עם 205 קבריולט או ראלי.....העיקר משהו שיסיע אותי בתקציב של 10 אלף

תודה לכם שוב!! :D

פורסם
תודה לכם החלטתי שאני לא מתכוון לזרוק עליה כספים

אני אסתדר כבר עם 205 קבריולט או ראלי.....העיקר משהו שיסיע אותי בתקציב של 10 אלף

תודה לכם שוב!! :D

אני לא יודע איזה 205 קבריולט/ראלי תמצא ב-10K.

רק דבר אני יכול להבטיח לך, ליסוע היא לא תיסע*...

(*לא אם כן זה על גבו של גרר..)

פורסם

איזה שטויות

אני אמצא 205 ב10-15 אלף שמורה

תיסע כמו גדולה

אני לא צריך אותה בשביל צלות ופתיחות או חרישות מנוע וגיר אחרים...

אלא רק לנסיעות יומיומיות ויציאות בימי שישי

• תוכן חדש...