Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז האמא היקרה שלי החליטה סוף סוף להחליף את הרכב שלה ואחרי מאמץ מטורף הצלחתי להוריד אותה מהרעיון של לרכוש טויוטה ראב4 ממגרש רכבים (הנסועה השנתית שלה מסתכמת בפחות מ10K בשנה וגם זה ... ממגרש).

ברכב שאצלה כרגע - אופל קורסה 95 (יד ראשונה) הקילומטרז' עומד על 135 אלף, אז אפשר להבין לבד שנסיעות ארוכות היא לא הולכת לעשות עם הרכב הבא שלה.

לצערי אולם, היא לא מוכנה לוותר על הרצון שלה למותג טויוטה, כי השכנה והחברה בעבודה שתיהם אמרו שטויוטה זה הכי טוב. אז עם שכנים לא מתווכחים מסתבר.

הפשרה שעומדת כרגע היא על טויוטה אוריס בין השנים 2008-2010, לא משנה לה אם הרכב ייקנה בסוכנות או מפרטי, העיקר שזאת תהיה "טויוטה אוריס שחורה עם ספויילר". לא ידעתי שאמא שלי ערסית.

מה שגם מעניין אותי לדעת האם יש דבר כזה אוריס אוטומטית שהיא לא שנת 2010, ממה שראיתי רק בשנה האחרונה התחילו להביא אוריס עם גיר אוטומט ולא רובוטית.

ביד 2 יש הרבה אוריס שנת 2008 אוטומטיות.

אז כעיקרון אני אשמח להמלצות ללמה לא לרכוש רכב כזה, ומה אפשר להציע לה במקום.

יש לה אהבה בלתי נלאית לרכבים בתצורת האצ'בק מתוצרת יפן, רק לא סובארו כי יש לה דעות קדומות על המותג.

אני לא רוצה להגיד שהתקציב בלתי מוגבל, אבל הוא גמיש מספיק בין ה85 ל130 אלף (לרכב חדש מהסוכנות).

תודה רבה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
"טויוטה אוריס שחורה עם ספויילר". לא ידעתי שאמא שלי ערסית.

:lol:

תכלס אוריס זה קורולה והמוני עם ישראל נוסעים בקורולות ומבסוטים.

האוטו אמור להיות די מוצלח בסה"כ, אאל"ט הייתה לו גם קריאה לריקול בגלל עניין כלשהו (בלמים?)

גיר רובוטי זה עניןי אינדיבידואלי, או שאתה מתחבר לזה או שלא.

חלופה טובה:

סיוויק האצ', מהירה ואיכותית ומעוצבת יופי מבחוץ ומבפנים.

חוץ מזה, כל ערסית צריכה סיוויק :wink:

V5

פורסם

הייתי בדילמה דומה לשלך ואני מצטרף למיכאל פה מעליי - הסיוויק בהחלט תחלופה טובה. אולי אפילו יותר טובה.

אחרי התלבטויות לפה ולשם הבנתי שאמא (שלך ושלי) לא תבין כלום לפני שהיא תעשה נסיעת מבחן. לא לשכוח לנסות כמה יצרנים.

Bimmer

פורסם

לא ממש בליגה של טויוטה והונדה אבל יש את הלאנסר החדשה בתצורת האצ'בק שנראית לא רע וגם לפי מה ששמעתי מכמה אנשים רכב לא רע באופן כללי. אבא של חבר שלי קנה לפני שבוע את דגם הסדאן ספורטבק חדש מהחברה ב 119K, על הכביש אחרי הכל.

חוץ מזה לדעתי אמא שלך לא טועה, טויוטה זה רכב מאוד מוצלח, גם ביפן גם בארה"ב (רק פה אנשים אוהבים יותר מאזדה, לך תבין...), לאבא שלי יש קורולה שנת 2004 משהו כמו 4 שנים כמעט והרכב מאז שיצא מהחברה (היה של דוד שלי לפני כן) נוסע חלק, לא רואה מוסך בכלל חוץ מטיפולים. בקשר לרובוטיות, אני חושב שכדאי מאוד לעשות נסיעת מבחן לפני זה, נהגתי לפני חודש על קורולה של חבר שנת 2008 רובוטית, לי זה הרגיש קצת מוזר (טוב גם אחרי שהתרגלתי לנסיעה של ספינה אמריקאית, לא קל לחזור לנהוג על יפנית, כל יפנית :lol:...) אבל חבר שלי אומר שלקח לו בערך שבוע להתרגל לגיר ולהחלפות ומאז הוא כמעט שכח שזה גיר רובוטי. אני חושב שאנשים פשוט עושים מזה סיפור גדול מידי... וכמובן שיש את החיסכון בדלק לעומת גיר אוטומטי רגיל, משהו שכדאי להתחשב בו כשמחיר ליטר בנזין 95 הולך לעמוד על 7 ש"ח בקרוב...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם אתה מעוניין לחסוך כסף על רכב חדש ,

תבדוק במגרשי הליסינג יש להם מבצעי סוף שנה שהם מנסים להיפטר מרכבים חדשים מהניילונים עם 0 ק"מ בהנחות רציניות.

אולי לא תמצא קורולה אבל אולי תמצא פוקוס 5 דלתות.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...