Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה ברכב-אודי אי3 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מה שלומכם?

הבחור שקניתי ממנו את הרכב ביצע"תיקון חלודה" אצל פחח כלשהו בציד הגג למטה(יותר קרוב לקשתות שלכוון החלון" חזרתי אל הפחח עם הטענה שהחלודה חוזרת והבחור אמר לי שאין מה לעשות שזה "סרטן" ובגלל שזה באיזור הגג אין הרבה מה לעשות חוץ מלצבוע בצבע יסוד שאת זה הוא כבר ביצע...

האם הוא צודק? או שאכן יש מה לעשות ותוכלו להפנות אותי לפחח אמין?

תודה לכולכם

פורסם

אם יש ריקבון, אז בד"כ חותכים חלק מהפח ושמים טלאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד הצעות ?

האם יש פחח מומלץ ? אני נמצא רוב הזמן בתא באיזור המסגרראיתי שיש שם המון פחחים אבל ניראים חאפרים... אך אינני בעל מקצוע אז אינני יכול לשפוט...

אשמח לקבל חוו"ד על מישהו מקצועי ומומחה.

פורסם

ניתן לסלק חלודה ע"י טיפול טוב אם החלודה ממש חדרה לפח ונוצרה "פטרייה" יש לחתוך את החלק הנגוע ולעשות תלאי של פח חדש בעזרת הלחמה שגם אותה צריך לעשות במיומנות כדי לא לגרום לחלודה לחזור, לאחר מכן יש לצבוע בצבע יסוד

כל טיפול אחר יגרום לחלודה לחזור.

ד"א אם אני לא טועה אוודי נותנת אחריות של 10 שנים לגוף הרכב מבעיות של חלודה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ד"א אם אני לא טועה אוודי נותנת אחריות של 10 שנים לגוף הרכב מבעיות של חלודה.

נכון להיות אתה לא טועה.

באמת שווה לבדוק אם עדין יש אחריות על הרכב...

A3

A4

פורסם
נכון להיות אתה לא טועה.

באמת שווה לבדוק אם עדין יש אחריות על הרכב...

חלודה (מנסיוני המר)מתחילה לאחר טיפול בשמשות או בחלקים ברכב בצורה לא מקצועית (שזה בדרך כלל במוסכים שלא מוסמכים מהיצרן) לכן אני מאוד בספק אם מישהו יתן על דבר כזה אחריות .

פורסם

לא מבין אז אני יכול ללכת למוסך יבואן ויסדרו לי את זה חינם?

ואם לא אז אני אשמח להמלצה על פחח סופר מקצועי שיסדר לי את זה אחת ותלמיד (או עד שאמכור את הרכב לפחות)

פורסם

היי חברים דיברתי עם אודי ואמרו לי שיש 12 שנה אחריות על הרכב מחלודה,

אני אקח אותו למוסך תושיה.. האם ממליצים? איפה הפחחות הכי טובה של המרכזי בתא? יש לכם המלצות על הפחחות של תושיה?

פורסם

זה ממש לא מעניין אותי מה היה לפני שרכשתי את הרכב אם יש אחריות על הרכב שיסדרו .

חוץ מזה שלא כולם יודעים שיש אחריות... אם לא היו אומרים לי כאן שיש אחריות לא הייתי מתקשר לחברה כדי לדעת שיש 12 שנה אחריות.

פורסם

איזה מעודדים אתם...

בכל מקרה מי מבין כל המוסכים המרכזיים הפחחות שלהם הכי מומלצת?---אני מדבר על סניפי תלאביב

• תוכן חדש...