Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שג׳יימס אמר רק דרך אייטונס והכל יהיה בסדר.

אם יש לך חתימות שמורות בסידיה של גרסאות 5 כלשהן, אתה יכול לשדרג אליהן ולפרוץ.

אם אין לך חתימות, תשדרג ל 6.1.3 ותעביר אפליקציות פרוצות דרך המחשב בעזרת התוכנה הסינית PP25.

Stay Dirty

פורסם

אין חתימות אסף וריסטור בעייתי. קיבלתי היתר לפתיחת נעילה מAT&T, השאלה היא האם בטוח שלאחר ריסטור האייפון אכן יהיה UNLOCKED? אם לא, האייפון יהפוך לחפץ נוי.

ועוד שאלה - האם במהלך הפתיחה הסים המוכנס צריך להיות של AT&T או אפשרי כל סים אחר?

יש פתרון?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

האם זו פתיחה חוקית שקנית באיביי? אם כן פשוט תעשה ריסטור ולאחריו אייטונס יציג לך את ההודעה המיוחלת:

"Congratulations, your iphone has been unlocked"

תוכל לשים את הסים הישראלי שלך לפני הריסטור, אין צורך בסים של AT&T.

Stay Dirty

פורסם

אסף, AT&T אמרו לשים את הסים שלהם. יש לי את הסים שלהם, השאלה כמה זה הכרחי. והאם יש צורך להוציא את הטורבו סים במהלך הריסטור ופתיחת האייפון?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אוקיי, אז הלכת בדרך הארוכה של באמת לדבר עם AT&T.

חבל, יכלת לקנות אנלוק חוקי בדולר 1 ולחסוך לעצמך כאבי ראש.

בכל מקרה, תוציא את הטורבו סים מהמכשיר, תכניס את הסים של AT&T כרצונם, ותבצע ריסטור.

אין לך מה לדאוג כי במידה ומשהו משתבש, תמיד תוכל לפנות לאופציה של איביי.

Stay Dirty

פורסם

היי

יש אפשרות להוריד אפליקציה המפעילה את חיבור הבלוטוס עם כניסת שיחה וסוגרת את החיבור בסיום השיחה ?

אני מעוניין בכך על מנת שהחיבור לא יופעל כל היום וירוקן את הסוללה.

תודה.

פורסם

צריכת הסוללה של הבלוטות' לא כזאת משמעותית. בטח אם הוא סתם 'דולק' אבל לא מחובר לשום מכשיר,

וגם אם הוא מחובר אבל לא מעביר שמע.

תעשה ניסוי של שעה עם ובלי, מסך כבוי, בלי שום פעולה, ותראה מה ההבדל ואם זה שווה את הטרחה.

ולשאלתך עצמה - באייפון לא פרוץ בטוח אין אפשרות כזאת, אולי יש בסידיה, לא מכיר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נשבר לי מהאייפון!!!

אתמול שטפתי את הרכב וכנראה דרך הג'ינס חדר מים לאייפון שהיה בכיס והמקש בית לא עובד,נתתי מכות על גב המכשיר שמתי אוויר לתוך החור של הטעינה וכלום לא עזר,הסתכלתי על החור של הטעינה וראיתי מן אבק כחול כאילו זה קורוזיה אבל איך יכול להיות קורוזיה תוך שעה ?!

בקיצור,המקש בית נלחץ מעצמו המון פעמים ביום וזה משגע אותי.

זאת ועוד,כשאני עונה לשיחה המכשיר קורס ,אחרי שהשתדרגתי לגרסא 6 ומחקתי את כל התוספים מהסידיה זה ממשיך,זה לא קורה תמיד כמובן (כי אז הייתי שובר את המכשיר) אבל זה קורה פעם ביום בערך,אני עונה הצד השני אומר הלו וזהו המכשיר קורס על התפוח עד שאני מכבה ומדליק.

עזרה לגבי הבעיה הראשונה תתקבל בברכה,לגבי השניה צריך לעשות ריסטור אבל כבר נשבר לי ואין לי עצבים.

עוד מעט 3 שנים עם הצרה הזאת שנקראת אייפון 4,מחכה לסיים את ההתחייבות ולעבור לגלקסי

Miata ND2

פורסם

אפליקציית ה-פתקים נעלמה מהאייפון, אני מגיע אליה רק ע"י שימוש בחיפוש.

איך למצוא אותה מחדש?

זה נכון

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון צור איתי קשר אוכל לעזור לך עם שתי הבעיות (ולהחזיר את האמונה שלך באייפונים :-) )

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
אפליקציית ה-פתקים נעלמה מהאייפון, אני מגיע אליה רק ע"י שימוש בחיפוש.

איך למצוא אותה מחדש?

אין אפשרות למחוק את האפליקציה הזאת ואם אתה מוצא אותה דרך ה״חיפוש״ סימן שהיא עדיין שם .

חפש טוב בספריות שלך , היא שם בוודאות.

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...