Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים -

אחד הפסי קישוט (הכסופים בתמונה) בדלת של הסיריון נפל -

מה הדרך הטובה ביותר להדביק אותו חזרה?

האם סיליקון שקוף יעשה את העבודה ויחזיק אותו במקום? האם הוא יפגע בצבע שמסביב?

Daihatsu_Sirion.JPG

פורסם

אם אין באמת קליפסים והוא פשוט מודבק על הדלת, למרות שלא נראה לי כי הוא נראה דחיף כלפי ימין כדי להוציא אותו,

יש לי דבק דו צדדי לבן איכותי ועבה (שעלה לי 10 שקלים לזוג) כמו חתיכת קרטון, איכותי מאוד אם אתה מאיזור נס ציונה,

ותרצה לקבל אחד חינם - אז בכיף. יעשה את העבודה מעולה!

פורסם

יש במקור קליפסים - אבל הם נשברו ולכן הפס נפל.

הבעיה היא לא הקליפס שנשבר אלא שהפלסטיק על הפס קישוט אליו נכנס הקליפס נשבר - ככה שקליפסים זה לא רלוונטי.

אלעדיקו - אני מפחד שדבק דו צדדי לא יחזיק בתנאים הקשים (חום בקיץ קור וגשם בחורף) - לדעתך זה יתפוס?

בקיצר, לרדת מהעניין של הסיליקון..?

פורסם

דבק דו צדדי של M3 (קנה שחור, הלבן הוא לשימוש בתוך הבית). יש לי ניסיון טוב איתו על BMW שהייתה לי. בזמנו הדבקתי איתן 730I.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צבע כהה? :oops:

הכוונה ללבן ולא שקוף?

שמע, זה ממש אין מצב, מעדיף שיפול ולא ישארו לי סימני סיליקון לבן מסביב לפס קישוט.

גם אם תשים סיליקון שקוף ישארו סימנים, הכוונה שלי היא לסיליקון אפור כהה.

פורסם

אני הדבקתי עם דבק לפלסטיק.גם דבק מגע יעשה את העבודה מצוין.

נ.ב.

שהחלפתי דלת בסובארו ,הודבק פס הקישוט על ידי דבק דו צדדי כמו שהחברה פה אמרו ומאז ,4 וחצי שנים הדבק מחזיק מצוין.הסיליקון נופל כל שנה ,שנתיים :).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הכי טוב לקנות את הקליפסים ולסגור עניין. אם אתה מתעקש להדביק תקנה בטמבוריה הקרובה טיובה של סיקה (חומר איטום על בסיס פוליאוריתן).

פורסם

תודה לכולם, אני כנראה על אלך על דבק ד"וצ.

אביב - הבעיה עם הקליפסים היא שהאיזור שהם אמורים להתפס בו בתוך הפס קישוט נשברו, ככה שקליפסים לא יעזרו לי.

פורסם

יש אפשרות להדביק את הקליפסים לפס עצמו, ואז לחבר לדלת?

ישנה אפשרות להביא פס חדש? מפירוק?

אישית - אני לא "חסיד" של הדבקות למיניהם. אך אין זה אומר שהדבקה לא תחזיק.. אולי אפילו זה עדיף, נתקלתי ברכבים בהם הפס מקובע בעזרת ברגים קודחים.. לך תבין אנשים

M-TECH E46

פורסם

דבק דוצ' לא מתאים. הוא מתאים בעיקר למשטחים ישירים, חלקים ומקבילים.

הפתרון הוא פוליאוריתן. אם אתה לא רוצה לקנות את הטיובה (שהיא לא יקרה במיוחד) קפוץ לכל פחח שידביק לך.

• תוכן חדש...