Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

רציתי לספר (ולהודות) ולהכיר (למי שלא יודע כמובן..) את הסדנה של יוסי האחד והיחיד.

אז קבענו לפני כשבועיים לשעות הבוקר,לאחר שביצעתי "איחור אופנתי" של כחודש וחצי (ביטלתי עקב עבודה ושוב תיאמתי ושוב ביטלתי והסבב חזר חלילה וחלילה) בלשון המעטה יוסי קיבל אותי (למרות שאיחרתי כשעתיים בשעות הבוקר) והתחיל לעבוד על הכלה.

**סוכם כי עיקר העבודה יתרכז בהתקנת והכנת המערכת מהבסיס כלומר כבלים,פלטה אחורית,חיבורי מגברים,השחלת חוטי 2.5 עד לסט קומפוננט הקידמי ועוד ובעתיד הקרוב לרכוש חלקים איכותיים.

רכב : מאזדה 323 2.0

קידמי: סט קומפוננט 6.5

אחורי: סט של INFINITY

פלטה: מונובלוק של RF ,מגבר RF A4 שישודך לסט הקידמי+אחורי.

הכנת פלטת פיבר צבועה מראש( ע"י יוסי כמובן) במקום קונסולת השעון המרכזית במאזדה והשתלת דיבורית ALPINE

יש לציין במעמד זה כי העבודה ללא רבב וכי חזותית הפלטה והקונסולה שהושתלה בה הדיבורית נראית מדהים ומשתלבת עם צבע הרכב בהתאמה של 1 ל1,העבודה החלה לאחר איחור שלי בשעה 12:30 והסתיימה באותו היום (למרות שהייתי המום מכמות העובדה ומזה שיוסי סיים את הרכב עוד באותו היום והוציא אותו באופן מופתי.

כל הכבלים הוחלפו לחדשים,הוחלף בית פיוז בבית המנוע לחדש של KNUKONCEPT ורמת העבודה היא פשוט מקצועית ב110% (ובהשוואה לשאר/רוב המתקינים בארץ..אז זהו שאין מה להשוות).

הושחלו חוטים מקצועיים (לאחר שהובטח לי כי המתקין הקודם פשוט חיבר את הקומפוננט על החוטים המקוריים של הרכב וכשראיתי זאת לא האמנתי פשוט כי כך הדבר) מהמגבר עד לסט הקידמי (מה שבדיאבד לי התגלה כסיוט לאחר שהובטח לי ע"י יוסי כי זה מצריך הרבה עבודה במאזדה כיוון שצריך לעבור דרך הצמה המקורית של הרכב וישנו מחבר פלסטיק קטן שצריך לעבור ויש בו 0!!! מקום פשוט לא האמנתי כשיוסי הצליח להעביר חוטים כלכך עבים בכזו עבודה נקייה ולשלב מקוריות של הרכב/חלק לכל עין מקצועית שמסתכלת על המחבר).

לאחר מכן עברנו לפלטה שגם שם פשוט כל פסיק הובא בחשבון כיוון שרציתי (או יותר נכון יוסי המליץ על נטייה קלה של המגברים וגם כאן הופתעתי מרמת ההרכבה ומהסתכלות על כל פסיק של הפלטה והבאת כל חור וחור בחשבון עד כדי דיוק מופתי וכאן המקום לציין כי המתקין הקודם (שהתיימר להיות מקצועי) פשוט "תפס לי ע"י הרכבת הפלטה כ1/4 מתא המטען וכשיוסי הרכיב/התאים את הפלטה נחרדתי לגלות כי תא המטען פשוט גדל משמעותית.

בסופו של יום כאשר נכנסנו לכיוונים סופיים למע' נדהמתי לגלות צלילים חדשים באותם השירים ועוד יותר עומק מהאלמנטים ובקיצור--שיפור ממש גדול למרות שלא האמנתי למילותיו של יוסי כשאמר לי בתחילת ההתקנה-כבלים איכותיים והתקנה מקצועית זה הבסיס והיא קודמת להתקנת רכיבים איכותיים.השיפור ממש מורגש למרות שהייתה לפני גם התקנה "מקצועית" אך נדהמתי לגלות כמה כבלים איכותיים והתקנה/חשיבה/הכוונה של אומן משפרת את השמיעה.

אז תודה רבה לסדנא של יוסי וליוסי בעצמו-ותתחדש על שיפוץ המקום.

תודה רבה לסבלנותו של יוסי.

תודה רבה לאורי על העברת הזמן שלי ועל העזרה (למרות ששיגעתי אותך,מצטער)

ושוב תודה על הסבלנות.

**ממליץ בחום ובאהבה**

תמונות(אצלם מחר קצת יותר תמונות)

לפני:

2uy6b1t.jpg

2dh9r82.jpg

אחרי:

2psj9fc.jpg

2hnaltw.jpg

o04hls.jpg

תמונות נוספות בקרוב..ושוב תודה ליוסי

פורסם

תתחדש.

גם אני הכנסתי תרכב (כלומר את הרכב בשפה של ערסים) ביום רביעי.

הרכב היה מוכן ביום חמישי בשעה. 12

אין מה להגיד אחד. ויחד

פורסם

נראה מצויין! אני יחסית חדש פה בפורום אבל מה שאני רואה יש ליוסי התקנות ממש יפות ונקיות.

וsahargt אני מחכה בקוצר רוח לתמונות מההתקנה שלך!

פורסם

תתחדש, גם לי יש את אותו הרכב(1.6 ל')

ואני התקנתי את המגברים בצד הפנימי לכיוון הכיסאות, מחשש לפריצות עקב קליטת המגברים.

אבל התקנה יפה ומושלמת!

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אין הרבה מה להוסיף

אתה לקחת מתקין על וקיבלת תוצאות בהתאם.

ואם כבר אלכס הגיב אז

תתחדש ותהנה!

רק לא הבנתי על איזו פלטת פיבר מדובר ולמה לא רואים תמונות של שאר ההתקנה ... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנה יפה ומאוד אסטטית כמצופה מיוסי, תהנה מהמערכת.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

זה לא שיוסי פשוט התקין הוא גם תיקן נזק קודם שנעשה על ידי מתקינים "מקצועיים".

אני כבר מחכה ליום שבו אני יכנס לספא של יוסי ואצא מאושר =)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
זה לא שיוסי פשוט התקין הוא גם תיקן נזק קודם שנעשה על ידי מתקינים "מקצועיים".

אני כבר מחכה ליום שבו אני יכנס לספא של יוסי ואצא מאושר =)

לצערי אני מכיר מקרוב את הנושא, גם על הרכב שלי יוסי וחבריו (בוני ואלכס)שעזרו באותו יום בהתקנה עמלו כשעה וחצי על מנת לתקן נזקים שנעשו ע"י מתקין אחר, ולצערי עד היום יש נזקים שלא ניתן לסדר (שריטה על המגבר בעקבות התקנה לא נכונה מתחת לכיסא, פלסטיקה נפוחה כתוצאה מדחיפת הכבלים מתחת לפאנל).

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...