Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

series 1 ///M Coupe unveiled

B-TON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיכס.

מנוע מוגדש, אוטו מכוער, מחיר קרוב מאוד לזה של M3 (בהתחשב בהנחות שמקבלים היום). לא תודה.

עדיין מעניין אותי כמה הרכב שוקל.

פורסם

שוב איכס פיכס, וכל מי שיראה אחת ברחוב (מאלו שמבינים עניין, וגם כנראה אלו שלא) יסיט את ראשו לכיוונה ויבהה בה כאילו נפלה מהשמיים. במיוחד לאור העובדה שאין כמעט ובכלל סדרה 1 קופה בארץ (אני בעצמי שגר באיזור ת"א ראיתי רק פעמיים, והן מדהימות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

על טעם ועל ריח קשה להתווכח.

בעיני יפה היא לא.

עכשיו נותר רק לראות אם היא "אופה".

המנוע הוא אותו מנוע מהz4 35is שזה בגדר חילול חטיבת M לשים מנוע מב מ וו "רגילה" במכונית הנושאת את הסמל.

אחרי ה-X5M וה-X6M אני כבר לא כל כך בטוח שה- M הזו היא כזו חילול קודש.

בכל אופן המחיר שם אותה קרוב מאוד לטריטוריה של ה-M3.

מחכה לשמוע רשמים ממבחני הדרכים הראשונים.

פורסם
N55 Twin scroll Single Turbo

המנוע האחרון של ה 135 עבר להיות טורבו יחיד.

יחס ההספק למשקל של M1 הוא ~ 228 כ"ס לטון לעומת 250 כ"ס לטון של ה E92 M3, לא הבדל כל כך משמעותי.

היא צפויה לעלות כמעט 15K יורו פחות מה M3, מכוערת או לא, לדעתי היא תהיה להיט מכירות.

פורסם

מי אמר ערסמוביל??

אם זה ערסמוביל תביאו לי מייד גורמט ושימו לי במערכת דיסק של אבי ביטר! :shock:

לדעתי היא נראת מצוין.

רק לא בכתום.

בשבילי אחת שחורה בבקשה. (ערס או לא ערס?! )

V5

פורסם
יפייפיה, הרבה יותר יפה מהגרסה הרגילה!

חבל שבארץ תעלה הרבה.

לא קשה לעשות רכב יותר יפה מהסדרה 1 הרגילה .

בקיצור מכוערת.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
קו אדום ב-7,000?

בדיוק מה שאני חשבתי - זה M זה?

כנראה תקנות זיהום עשו את שלהן.........

מה הבדל לעומת סדרה 1 עם M-טרים?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סדרה 1 היא בימר עם הכי מעט סקסאפיל, אפילו האות המיתולוגית M לא מצליחה לעשות לה (ולי) את זה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
סדרה 1 היא בימר עם הכי מעט סקסאפיל, אפילו האות המיתולוגית M לא מצליחה לעשות לה (ולי) את זה.

בוא נחכה למבחני רכב לפני שקופצים למסקנות (למרות שהתכוונת ליופי, אבל כמו בחיים הרגילים, האופי הוא שכובש,לא?! :-D)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...