Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא, הבן אדם רוצה לעקוף מימין... אבל שלא יסכן אותי.

טוענים שהשליחים הם אלה שמוציאים שם רע לאופנוענים באשר הם, אבל האמת הצרופה היא שאופנועים מכל הסוגים, המינים והמחירים נוסעים כמו מופרעים על הכביש - בעיר, מחוץ לעיר, בתנועה זורמת, בתנועה פקוקה ופשוט בכל מצב.

היתרון שלנו, נהגי המכוניות, הוא שאנחנו סגורים בתוך קופסה כבדה וחזקה. אם הם מספיק מטומטמים בשביל להתנהג ככה על הכביש, עם כל הצער שבדבר, דרווין כבר יקבל את שלו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם העבריין היה מת לא הייתי מזיל דמעה. נמאס מעבריינים שחושבים שהכביש שייך לאבא שלהם, ועוקפים מימין, בשוליים, ב-100 קמ"ש.

אי אפשר להאשים את נהג המשאית כי אתה לא יודע אם הוא הסתכל או לא הסתכל במראה. על סמך מה הסקת שהוא לא? משאית לא יכולה לראות נהג אופנוע שעוקף אותה מימין. פיזיקלית זה לא אפשרי.

טוענים שהשליחים הם אלה שמוציאים שם רע לאופנוענים באשר הם, אבל האמת הצרופה היא שאופנועים מכל הסוגים, המינים והמחירים נוסעים כמו מופרעים על הכביש - בעיר, מחוץ לעיר, בתנועה זורמת, בתנועה פקוקה ופשוט בכל מצב.

היתרון שלנו, נהגי המכוניות, הוא שאנחנו סגורים בתוך קופסה כבדה וחזקה. אם הם מספיק מטומטמים בשביל להתנהג ככה על הכביש, עם כל הצער שבדבר, דרווין כבר יקבל את שלו...

ההבדל הוא בניסוח רוני בלבד.

ליבי על נהג המשאית שעכשיו צריך לעבור גיהינום ואולי גם משפט, עקב התאונה הזו שככל הנראה נגרמה על ידי העקיפה של הקטנוע בשול ימין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דו-גלגליים הם מטרד, אין מה לעשות.

אפשר לצפות/לדרוש מהם שייסעו כפי שהם צריכים לנסוע ע"פי חוק, אבל זה פשוט לא קורה.

פורסם

הדו''ג הם מטרד למי?

לא משנה מה צריך להתחשב בכביש בכולם ולגלות איפוק, משהו שגם אני צריך ללמוד לפעמים.

העיקר שיחלים וייזהר יותר פעם הבאה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא בטוח שהאופנוען אשם

אני יודע שכשאני הייתי נוסע על קטנוע קטן, לנסוע בכביש מהיר במהירות 90 עם המכוניות, זה לא דבר פשוט, לפעמים טוב לדדות על השוליים במהירות 90 ולא על הכביש. אנשים נוסעים באוטו חותכים אופנוע באותו הנתיב שלו, צמודים ס"מ ספורים ממנו. לכן נסיעה על השוליים נראת טריוויאלית.

קצין משטרה ראשי מאפשר נסיעה על שול ימני (כמו שקרה פה) במהירות אשר לא רחוקה ממהירות הנסיעה של הרכבים (כמו שקרה פה) לכן האופנוען לא עבר על החוק כלל. הוא רק שמר על עצמו מבחינתו. הוא לא אמור לדעת, שמשאית בלי להסתכל, תעוף לכיוונו. יותר מזה, אם הוא היה על הנתיב הימינה והמשאית הייתה באה קצת משמאלו, עם סטייה עד השול, היא הייתה דורסת אותו בקלות. אז הוא יצא עוד בזול.

הבעיה היא בנהגי הרכב ללא רשיון על אופנוע וכאלו שלא נוסעים גם באופנוע. הם צרי עין, חושבים שהאופנועים נהנים מזכויות יתר, מאין פקקים, ופשוט חושבים שמגיע להם להיפגע. כש200 אלף אופנוענים יעלו על רכבים, יהיו פה פקקים לא של שעות, אלא של ימים!, כולם פתאום יגידו - "מה זה, תיסע באופנוע אתה סתם עושה פקק".

אני חושב שנהג משאית כזו, דינו כלא לכל החיים. ולו בגלל היכולת לקחת חיים של אדם בידו, והעובדה שהוא היה חסר איפוק לעקוף מהשוליים את המשאית, אלא אם יוכיח כי תקלה קיצונית גרמה לרכבו לעוף לשוליים. בירידה לשול לשביל עפר, יש לעשות זאת במהירות אפסית, ולא על 100. למזלנו האופנוע נסע טיפה מתחתיו במהירות (נובע מכך שהמשאית נכנסה בו עם הקדימה שלה, מה שאומר שהיא הייתה מהירה ממנו, מה שמצדיק שהוא נסע לאט על השול מכיוון שלא רצה לעכב תנועה ולא רצה לסכן עצמו בנסיעה איטית על הכביש.), ולכן הנזק איננו מוות.

פורסם

לא דו"ג הם מטרד, נהגים שעוברים על החוק הם מטרד!

הדו"ג פשוט נפגעים יותר חזק, גם אם הם אשמים וגם עם לא.

פורסם

העובדה שרוני הזכיר טמבלים ואת דארווין - הזכירה לי את התחרות הידוע Darwin Awards לכל הלוחצים על הלינק מובטחות דקות (או שעות) של צחוק על חשבונם של אלה שנכחדו בשל טפשותם הרבה.

דוגמא למקרה עצוב, ועם זאת גם ק-ו-ר-ע

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברה לפני שאתם תוקפים את הנהג משאית שגם לא היה הכי בסדר אני רוצה להדגיש משהו !

שדה ראית ימני של משאית מוגבל מאוד , לא סתם מדביקים מדבקות על הדלתות של הנוסע במשאית עם הכיתוב " הנהג אינו רואה אותך"

אני בתור נהג משאית לשעבר (בצבא) יודע שכמה שתיהיה זהיר תמיד יכול לקפוץ הבן אדם שרוצה לנסוע בשוליים וכמו שזה היה אופנוע במקרה המצער גם יכל ליהיות גשם וכולנו יודעים כמה שהסיפור יכול ליהיות יותר רציני .

אני מאמין שגם המשאית קצת אשמה אולי הוא לא אותת או שהוא פנה במהירות ולא ממש השאיר בררה לרוכב .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אני לא בטוח שהאופנוען אשם.

קצין משטרה ראשי מאפשר נסיעה על שול ימני (כמו שקרה פה) במהירות אשר לא רחוקה ממהירות הנסיעה של הרכבים (כמו שקרה פה) לכן האופנוען לא עבר על החוק כלל.

הרשה לי להיות בטוח בשבילך.

ד"א, למיטב ידיעתי, "קצין משטרה ראשי" נוטה להעלים עין מנסיעת דו"ג על השול הימני בזמן עומס, לא כשהתנועה זורמת.

מכאן ועד חקיקה המרחק נמדד בשנות אור, לכן אין בכלל דיון על כך שהרוכב עבר על החוק, בלי קשר לפן המעשי שלו.

מבחור כמוך, שנוטה ליצור רושם רציני (בחלק מהמקרים) לא ציפיתי לתגובה כזאת.

לענייננו, הקטנוען פשוט מפגר.

לנסוע בשוליים כשהתנועה זורמת זה רעיון גרוע כשלעצמו, אנחנו לא בהודו.

לעקוף משאית מימין זה רעיון גרוע כשלעצמו, שדה הראייה שם מוגבל מאד, ואני מצפה מכל רוכב או נהג לדעת את זה.

השילוב של שני הסעיפים הנ"ל יכול להיות קטלני, כפי שקורה לעיתים קרובות וכמעט קרה הפעם. אין שום תירוץ להתנהגות של הרוכב.

באופן אישי, כשאני על 2, אני בד"כ נמנע מלעקוף משאיות מימין אפילו בתנועה עירונית, זה פשוט לא שווה את הסיכון. בד"כ אפשר

לחכות עוד כמה שניות ולמצוא דרך לעקוף אותה משמאל, רצוי תוך יצירת קשר עין עם הנהג. הרדיפה האת אחרי השניות הבודדות

שניתן לחסוך היא מלכודת שרוכבים רבים נופלים בה מכח ההרגל, באופן דומה לרכיבה על השוליים גם כשאין בזה צורך, או נסיעה

בין נתיבים כשיש רק 2 מכוניות לפניך ברמזור.

טוב שזה הסתיים יחסית בקלות הפעם. מקווה שהאידיוט ילמד את הלקח שלו.

פורסם
אתה יכול להגיד שהוא טמבל, אתה אפילו יכול להגיד שהוא עבריין (אם כי לא הרבה יותר ממני וממך שנוסעים 120 בכביש של 90, או מסתם איזה חרא אחד שחותך אותך בכביש בכוונה או מחוסר תשומת לב) אבל לאחל לו למות?

חלילה לא איחלתי לו למות. רק אמרתי שאם הוא היה מת לא ממש היה אכפת לי, וזאת היתה אשמתו כי הוא הביא את זה על עצמו, בכך שהוא במודע נוסע בשוליים על אף הסיכון הרב שהוא גורם גם לעצמו וגם לאחרים.

פורסם

srack, בנוסף למה שדריש אמר:

הוא לא אמור לדעת, שמשאית בלי להסתכל, תעוף לכיוונו
באמת? אם הוא עוקף משאית מימין ועוד על שול, איפה שכמעט בטוח יש גם שילוט מתריע, הוא אידיוט גמור אם לא מצפה לתרחיש כזה מראש.

כש200 אלף אופנוענים יעלו על רכבים, יהיו פה פקקים לא של שעות, אלא של ימים!
אני מעדיף פקקים "של שבועות" על פני רוכב מפגר שיצוץ משום מקום ויגרור אותי למשפט.

אני חושב שנהג משאית כזו, דינו כלא לכל החיים.
למה להסתפק בזה, תגיד גזר דין מוות וזהו.

המשאית נכנסה בו עם הקדימה שלה, מה שאומר שהיא הייתה מהירה ממנו
ואיך הגעת למסקנה הזו?
פורסם
אופנוענים, עם כל הצער שבדבר, רגילים לעקוף מימין בשוליים - במיוחד בפקקים (לא שזה היה המצב). כשהם עושים את זה הם מסכנים רק את עצמם, ולא פוגעים בשאר משתמשי הכביש (שאשכרה נמצאים על הכביש, בתוך הנתיב...).

רוני

ממש לא נכון. הם פוגעים באדם שבהם פגעו - בין אם כי הביטוח שלו התייקר, הוא עצמו בטראומה, הוא יואשם (בצדק או שלא), הוא יפסיד ימי עבודה, את הרישיון, וכו'.

בכל נסיעה קצרה שלי מהבית לעבודה (10ד'), אני מציל לפחות שלושה אופנוענים/טוסטוסונים, בזה שאני טורח לנסוע "על ביצים" ולהתחשב בהם - מה שהם כמובן לא עושים כלפי זולתם. ירצו - יחתכו נתיבים כאילו הם ב- PS; ירצו - יתפסו נתיב שלם על 30 קמ"ש, כי בא להם. להם, הרי, זה לא יקרה.

אני כמובן לא שמח על אף פגיעה, אבל היה חשוב לי להבהיר שהם כן פוגעים באחרים.

לגבי SRACK: לפעמים אני חושב שכל מטרת התגובות שלו, זה לעורר דינמיקה חברתית לגביהן, כי הרבה פעמים הן לא ממש עושות שכל... (כן, גם אני משתמש בתרגום חופשי של makes sense).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין ספק שהאשמה היא על האופנוען, שכן אסור לנסוע ולעקוף בשוליים כפי שנעשה על ידו במצב שתואר.

למרות זאת, לנהג המשאית יש אשמה תורמת במידה גבוהה שכן ביודעין כי יכולת הראייה של הקורה לימינו

מוגבלת, ביצע פנייה חדה כלפי השוליים ולא ירידה הדרגתית הן במהירות והן במיקומו בנתיב לכיוון השוליים

כנדרש.

פורסם

מבלי להכליל !

בזמן האחרון הולכת וגוברת התופעה של דו"גים שצופרים כדי לפנות נתיב ואולי גם להסב את תשומת לב הנהג שהם עוקפים.

קשה להבחין ברוכבי הדו"ג ולהבין את התופעה ואת החתך של הנהגים . האם מדובר בזבי חוטם או כל מי שעולה על דו"ג,צעירים ומבוגרים כאחד.

מה שבטוח שלרוב הדו"גים שעובדים כשליחים אין אלוהים.מבקש סליחה מהמעט שאולי בכח זאת נוהגים בשפיות.

רבות מדובר על הסכנה הטמונה בנסיעה בשולי הכביש ,ויש תמיד רצון לבדוק את חוקיות הנושא יותר מאשר הסיכונים הכרוכים בכך.

השבוע בנסיעה בכביש 4 לפעמים יש צורך להאיט עד כדי עצירה עם מבט במראה לראות אם הרכב שמאחור הבחין גם בכך .במצבים אלו תמיד יש את האפשרות לברוח לשוליים. במקרה שלי שוליים שמאליים. תוך כדי ההתלבטות חולף דו"ג ששבריר של שנייה הפריד בינו לביני . ואתה ממשיך לנסוע עם החוויה ואז מסתבר שיש עוד לא מעט דו"גים שנוסעים במהירות מטורפת על השוליים השמאליים.

"מה אתם הייתם עושים?"!!!!

סופ"ש גשום ונעים!

נסיעה בטוחה!

צ'צ'יק

פורסם

מה שהייתי עושה לעבריינים שנוסעים בשוליים השמאלים (קו הפרדה רצוף) במודע ושלא לצורך זה בדיוק מה שהייתי עושה לאידיוט שחצה אתמול צומת גדולה ומרכזית בקריות (צומת צבר) דרך הכביש המהיר, בשעות הערב כשהכל חשוך, וכמובן שלא במעבר חציה ו/או באור ירוק - דורס אותו למוות ובכוונה. לצערי אין לי אפשרות לעשות דבר כזה בלי להיתפס ולעמוד לדין, ולכן אני בעיקר מתפלל שמישהו אחר יעשה את זה במקומי.

• תוכן חדש...