Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה לגבי עממית? :-P

בנימה קצת יותר רצינית, לא ממש הבנתי את מה שכתבת, אם אפשר קצת פחות מושגים וקצת יותר הכוונה לדרך פרקטית.

Bimmer

פורסם
שהם יעשו ברכב שלהם כראות עיניהם.

בלי גז, לא עושה נזק. אני בטוח ש-99.99% מהנהגים עושים כך.

אני אוהב להכניס הכל חלק, ותמיד משתמש בגז ביניים.

גם הרגשה שאתה שומר על האוטו, וגם נהיגה חלקה.

גם אני משתמש בגז בייניים באוטו, אצלי זה הגיע מהאופנוע ...

פורסם

תעשה חיפוש, יש טחינות על הנושא הזה.

בגדול, שאתה בהילוך ועוזב דוושת גז, המחשב מפסיק להזרים דלק לגמרי.

שאתה בניוטראל, המחשב חייב להזרים דלק לשמור על סיבובי מנוע מינימליים.

אם הבלימת מנוע מוגזמת, אתה יכול לשלב להילוך הכי גבוה.

אני באופן אישי גולש הרבה בניוטראל.

פורסם

וגם אני כמוך.

הכנסת הילוכים, סל"ד גבוה... אני חושב שאני מעדיף לבזבז עוד טיפה דלק ולעזוב את הגיר והמנוע שלי בשקט.

תודה רבה.

Bimmer

פורסם
וגם אני כמוך.

הכנסת הילוכים, סל"ד גבוה... אני חושב שאני מעדיף לבזבז עוד טיפה דלק ולעזוב את הגיר והמנוע שלי בשקט.

תודה רבה.

יש מעט סיכון בגלישה , נדיר אבל קורה, לרכב שנוטה לכבות בסרק ,אז גם הואקום וגם הלחץ ההדרולי בהגה נופלים ,שניהם ללחץ אטמוספרי.

פורסם

גם שהרכב נכבה, יש 2-3 לחיצות על הברקס, והוא יתפקד כרגיל.

חוץ מזה, שזה ממש לא בעיה לשלב מידית להילוך, או להתניע מחדש אם יש מספיק שהות.

ברכב שלי לשעבר, היה בוסטר חשמלי. הרכב היה בולם כרגיל בכל מצב, גם עם מנוע כבוי.

פורסם
יש מעט סיכון בגלישה , נדיר אבל קורה, לרכב שנוטה לכבות בסרק ,אז גם הואקום וגם הלחץ ההדרולי בהגה נופלים ,שניהם ללחץ אטמוספרי.

לא חשבתי על דבר כזה, הכוונה שאין לחץ לא בבלמים ולא בהגה כוח נכון? באמת נשמע מסוכן, כי אני יודע בוודאות שברכב שלי הלחיצה הופכת ל"ידנית" לגמרי בשנייה שמכבים את המנוע.

גם שהרכב נכבה, יש 2-3 לחיצות על הברקס, והוא יתפקד כרגיל.

חוץ מזה, שזה ממש לא בעיה לשלב מידית להילוך, או להתניע מחדש אם יש מספיק שהות.

ברכב שלי לשעבר, היה בוסטר חשמלי. הרכב היה בולם כרגיל בכל מצב, גם עם מנוע כבוי.

להכניס הילוך עם מנוע כבוי כשהרכב נוסע 100 קמ"ש? :shock:

בוסטר חשמלי נשמע כמו פתרון נהדר.

Bimmer

פורסם
לא חשבתי על דבר כזה, הכוונה שאין לחץ לא בבלמים ולא בהגה כוח נכון? באמת נשמע מסוכן, כי אני יודע בוודאות שברכב שלי הלחיצה הופכת ל"ידנית" לגמרי בשנייה שמכבים את המנוע.

להכניס הילוך עם מנוע כבוי כשהרכב נוסע 100 קמ"ש? :shock:

בוסטר חשמלי נשמע כמו פתרון נהדר.

לא ,לחץ בבלמים יש במידה ונותר תתלחץ, וגם אם לא ,אם כי לחיצה תייצר בלימה עם לחץ נמוך, תת לחץ במגבר אין ,אולי שתי לחיצות.

כן ,אפשרי ב100 לשלב לרביעי או לחמישי עם כבוי.

פורסם
לא ,לחץ בבלמים יש במידה ונותר תתלחץ, וגם אם לא ,אם כי לחיצה תייצר בלימה עם לחץ נמוך, תת לחץ במגבר אין ,אולי שתי לחיצות.

כן ,אפשרי ב100 לשלב לרביעי או לחמישי עם כבוי.

הבנתי, חוץ מדבר אחד, מה בדיוק עושות 2 לחיצות על הבלם כאשר המנוע כבוי?

Bimmer

פורסם

הכוונה ל-2 לחיצות כולל הרפייה מלאה (נשמע לא טוב, אני מודה :lol:).

אם אתה לוחץ בפעם הראשונה שהמנוע כבה, אתה יכול להגיע לעצירה מלאה אם אתה לא מרפה מהברקס.

גם בפעם השנייה. פעם שלישית לא בטוח. בכל מקרה, זה מספיק בטוח בשבילי. אתה תעשה שיקולים משלך ותחליט בעצמך.

אין אחראיות :twisted:

פורסם

ידעתי שיש הבדל.

בקורולה של אמא שלי באמת יש 2-3 לחיצות עד שנעלם הלחץ לגמרי ועל זה בדיוק אתה מסתמך.

לעומת זאת, בגולף שלי, ברגע שמכבים את המנוע הדוושה הופכת אנמית, תקלה או פשוט 2 מערכות שונות?

Bimmer

פורסם
הבנתי, חוץ מדבר אחד, מה בדיוק עושות 2 לחיצות על הבלם כאשר המנוע כבוי?

כל לחיצה אחרי הרפייה מרוקנת את מחסן התת לחץ ,שנותר ללא אספקת תת לחץ .

יצא לך פעם לנהוג או היו לך מכוניות ללא מחסן תת לחץ ?

לי היו תשעה רכבים כאלו במהלך חיי , בלימת חרום היא לא חוויה מרנינה.

פורסם

בחיים שלך אל תשלב ניוטרל בירידה זה קרה לי בצבא עם סופה 2 נכבה לי המנוע סכנת נפשות הברקסים בלחץ אטמוספרי ואני שועט ב110 קמש בכביש הצפון אחרי אוגדה 91 !

מהלחץ רק אתה יכול לדפוק עוד משהו כמו לשלב הילוך בכח או לנסות להניע בלי קלאצ' בנסיעה. זה טירוף אל תעשה את זה בשביל שום סיבה.

• תוכן חדש...