Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו הלך לאחי המנוע באוטו ישן, והמוסכניק הסביר שבמכוניות ישנות צריך להחליף שמן אחת לחצי שנה ולא אחת לשנה. בפעם הקודמת שהחלפתי שמן, במוסך שלי רשמו לי לעשות שוב טיפול שנה אחרי או עוד 10,000 ק"מ (המוקדם מבין ה-2).

יש לי אופל אסטרה מודל 94, ורציתי לברר כל כמה זמן כדאי להחליף פילטר שמן, פילטר אויר ושמן ברכב זה. בנוסף, האם משנה הקילומטראז' שהאוטו עובר? אני לא נוסעת בו הרבה (ב-7 חודשים נסעתי כ- 4,000 ק"מ).

תודה רבה!

פורסם

דנה שלום רב !

אינני יודע מדוע המנוע הלך אצל אחיך, אך בוודאי לא בגלל החלפת שמן ,פעם בשנה בלבד !

בגלל איכות השמנים היום, יש להקפיד על החלפת שמן איכותי, וגם פעם בשנה, לא יגרם נזק למנוע, ובוודאי לא ברכב ישן או חדש.

למרות הסטיגמה, שהחלפת שמן רצוייה כל חצי שנה, או כל 5000 קילומטר, למוקדם מבינהם, ניתן למשוך עד ל7500 קילומטר, עד ל10000 קילומטר, בתנאי שיוחלף כל שנה מקסימום,

ברכב חדש יש להקפיד, על החלפה, לפי הוראות היבואן, כדי לא להסיר את האחריות, במקרה של נזק למנוע, שבו היבואן יתנער מאחריות, בגלל, אי הקפדה, על המלצת היצרן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...