Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת,

בעקבות השרשור של אי לחיצת הידיים עלתה בראשי שאלה.

היות וברזומה שלי עברתי לפחות 2 חברות מאוד גדולות בהן עסקתי בטווח הארוך, כאשר סיימתי את שהותי ב"בית הכסא" (הלא הוא ה-00) הנודע לכולם, וזה כלל לא משנה אם זה מספר 1 או 2 :wink:, לרוב אני משתדל רק את 1 בעבודה...

כאשר הנסתי פעמיי אל כיור שטיפת הידיים והפעלתי את המים, הכל זרם כמו שצריך ואז ניגשתי אל מתקן הסבון.

אוי לי בשימוש מתקן הסבון בו אני לוחץ ויוצא לי נוזל המזכיר לי במעט את הסבון והוא בעל מבנה מולקלורי מיוחד המזכיר את מי הברז

:shock:

ובקיצור, האם גם אצלכם בעבודה הסבון מהול במים במתקני הפינוי הקרובים למשרדכם :roll:

Confidence In Motion

פורסם

ממש משעמם אני רואה הא...

מה הבעיה להביא סבון מהבית???

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
לרוב אני משתדל רק את 1 בעבודה...

במשך שנותיי כאזרח בוגר, עבדתי בשמירה בבתי ספר ובמתנ"סים, בשתי חברות הייטק, בחברת מידע עסקי ובאי אלו עבודות מזדמנות כמו יבואן משקפיים, חברה לאספקה טכנית, מחסן החלפים של צ'מפיון מוטורס ואפילו בשיפוצים, ואני ממש לא מבין מה הבעיה לחרבן במקום העבודה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא, אצלי בעבודה פשוט אין סבון. או מגבות נייר לידיים... :-P

אבל יש נזילה באסלה שהם מתעקשים לא לתקן במשך קרוב לשנה :-(:?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בימים המאושרים של הצבא הסבון לשטיפת ידיים היה הנוזל כלים הירוק הזה. דיי מוצלח האמת.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אם אין, עוברים למתקן ליד.. אין לי בעיה ללכת על מספר 2 בעבודה, מרפד יפה את האסלה ויאללה לעבודה !

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לאור התגובות אני אחדד משהו שכנראה לא הובן בתחילת השרשור, הוא בגדר הלצה :lol:

ועכשיו אגיב לפי הסדר:

מקס - הבנת את נקודתי, ולא רק שזה כבר נהיה משהו מאוד נפוץ, מדוע זה כך :-)

פיטצ' - האמת שדווקא הפאבים הם עוד איכשהוא נחמה כיוון שב2 פאבים קבועים שאני נוהג לבקר בהם הסבון הוא משהו מורגש ביותר

גיל - אף אחד לא נדפק, זהו אוף טופיק וכשמשעמם בעבודה מחפשים דרך להעביר את הזמן, יש פה המון שרשורים הזויים ובעקבות ההיעלמות של לורנס, והיובש שמגיע מצד פרנקוס (מתי באמת יוסי תפציץ באיזה שרשור מעניין) אני מחפש להפיג את הזמן בתהיות מוזרות ביותר.

רמי - אין בעיה להביא סבון מהבית, אבל זה כבר ייראה מוזר שאני נכנס לשירותים עם סבון ביד לא?

שביט - נכון שלא פירטתי ביתר דיוק היכן אני עובד, אך אציין כעת שבמקום בו אני עובד יש תנועה לא קטנה של לקוחות שגם הם משתמשים באותם שירותים, ולצערי ישנו אדם שכאשר מגיע למקום כזה מחליט שהוא מקשט בנוסף לכסא עצמו גם את האסלה וגם את הקירות ועל הדרך מחפש כיצד לצייר קצת על הרצפה, לפעמים זה קצת מרתיע. אין הדבר אומר שאני מקפל רגליים חזק עד שאני מגיע הבייתה :wink:

רוני - טיפת הנחמה היחידה פה, פשוט לקרוא ולהבין שאני במקום שמשקיע בנו :-D

לואדז (מקווה שקלעתי) - אכן געגועים לסבון הכלים שמוריד לך שכבה מהעור אך אין ספק שמנקה בצורה יסודית :lol:

כאוס - גם במתקן ליד הסבון מהול, זו נקודתי בדיוק

שוב חברים בגדר הלצה בלבד, לא כולם מחוייבים להגיב אם לא רואים זאת בעין מחייכת

Confidence In Motion

פורסם

עיקר ההודעה שלי היה פליאה על הרתיעה של אנשים מלחרבן במקומות ציבוריים, במיוחד לאור העובדה שמקום עבודה זה מקום קבוע שאתה נמצא בו רוב היום.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין מקום עבודה שלא חרבנתי בו , מבחינתי זה כמו טקס חניכה , פשוט עושים את שיטת הסטיפלר מאמריקן פאי שכולנו מכירים

מרפדים בנייר טואלט ויאאלה בלאגן.

כנ"ל בצבא , שם הדנה זו אחת ההמצאות של המאה , מנקה כל דבר מכלים דרך ידיים ועד רצפות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אצלי בעבודה השירותים הם חדרונים פרטיים סגורים לגמרי. אין בעיה.

מה שכן - עוד לא הבנתי את ההגיון בטור של שירותים שמופרדים ביניהם בדיקט בעובי של פח רכב עם מרווחים של חצי מטר בין הרצפה למחיצה ובין המחיצה לתקרה.

תמיד כשאתה נכנס לשירותים האלו יש את המשלשל האלמותי שנותן גניחה, משחרר זרם בלתי נגמר מקנח בנאד ועוד שר בדרך החוצה.

ואתה שומע את הכל בסטריאו.

אחרי זה אני מתאפק שבוע.

פורסם

ותגובה שלי:

כשהולכים לקאנטרי (לא מתקלח שם, רק נתתי דוגמא), יש אנשים שמביאים איתם סבונים בתוך מעיין קופסאת פלסטיק מלבנית כזו.

אומנם אני לא עושה את זה (יש סיבה למה, תמשיכו לקרוא), אבל זה משום שהסבון שאצלי בעבודה, זה לא מהול ולא נעליים.

נפתח בקבוק סבון ענק, נמזג מתוכו למתקן הסבון באופן ישיר (שתהיה בריאה גניה, על שהיא סובלת את השיגעונות שלי), כמובן שלפני כן, היא רוחצת היטב את המתקן, מייבשת, ורק אז שופכת את הסבון.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...