Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מוכרים כאשר מחיר המשוקלל אצל לוי יצחק הוא 59K.

לא פרסמנו עדיין בלוחות ורק הדבקנו על חלון הרכב מודעת מכירה.

מתקשר בן-אדם ואומר שראה את הרכב בשכונה ורוצה לקנות ללא בדיקה ויש לו רק 50K במזומן.

זה נראה לכם כמו מאכר ? אני לא מתכוון להתעסק עם סוחרים ונראה לי חשוד שמישהו יציע מזומן ללא בדיקה

מבלי להניע את הרכב אפילו.

יש לי גם חשש למכור לאדם זר במזומן. אין לי דרך לבדוק אם הכסף לא מזוייף.

מה דעתכם ?

נהג ותיק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מסרב להתעסק במזומן, העברה בנקאית או לכל היותר צ'ק ערבות בנקאית. רק אחרי שהכסף יעבר לחשבון אני מוכן לעשות את העסקה.

בלי בקיקה זה ניראה חשוד. פרסם את הרכב עם המחיר המבוקש ותיראה אם יש קונים. אם זה רכב עם שוק טוב, אני מניח שתמצא את הקונה שלך במהרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מאמין שצריכה להיות בעייה למכור בארץ רכב 1600 משפחתי יד ראשונה עם 60000 ק"מ אחרי 7 שנים.

רוב הרכבים מהסוג הזה היו בליסינג ויש עליהם פי 3 ק"מ.

גם לא לחוץ בזמן אז בהחלט יכול להיות בררן למי אני מוכר.

נהג ותיק

פורסם

שאלה לגבי הפרוצדורה. אם הקונה מוכן לעשות לי העברה בנקאית או לבוא איתי לסניף ולהפקיד את המזומן לחשבון שלי,

מתי אני מעביר לו את הבעלות? רק אחרי ששילם לי ? נראה לי קצת בעייתי מבחינת הקונה להעביר לי את הכסף כשהבעלות עדיין

רשומה על שמי.

נהג ותיק

פורסם

אין שחור ולבן - זה עיניין למשא ומתן. אני לא מוכן לעשות העברת בעלות לפני שקבלתי את הכסף. יש כאלה שקודם עושים העברת בעלות ורק אז הכסף. ככה לא מזמן חבר שלי קנה רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין שחור ולבן - זה עיניין למשא ומתן. אני לא מוכן לעשות העברת בעלות לפני שקבלתי את הכסף. יש כאלה שקודם עושים העברת בעלות ורק אז הכסף. ככה לא מזמן חבר שלי קנה רכב.

נראה לי הכי בטוח שהקונה יכין צ'ק בנקאי על שם בעל הרכב

ואז בדואר מבצעים העברת בעלות לאחר קבלת הצ'ק.

הבחור שהתקשר ואמר שיש לו 50K מזומן גם אמר שאת העברת הבעלות

אפשר לבצע בשבוע הבא ושלא בוער. יאנו ישלם ולא יעביר בעלות. בטוח סוחר..נכון ??

נהג ותיק

פורסם

בד"כ אנשים לחוצים לעשות העברת בעלות. סוחר אמיתי ורשמי לא אכפת לו לעשות העברת בעלות, הוא מקבל הפקדת סוחר ולא נספרת עוד יד במכירה.

פורסם

לא היה איכפת לי למכור לסוחר. אפשר לבדוק בקלות שהכסף לא מזוייף, אם לוקחים את הזמן.

העניין הוא שאתה מציין שלרכב יש נתונים טובים - אז למה למכור כ"כ נמוך מתחת למחירון?

זה מחיר שאתה תמיד תוכל לקבל מכל טרייד אין אפשרי בחברות הליסינג או אצל היבואנים, אם אתה קונה רכב חדש.

חבל להתפשר כ"כ מהר על מחיר כ"כ נמוך.

פורסם
לא היה איכפת לי למכור לסוחר. אפשר לבדוק בקלות שהכסף לא מזוייף, אם לוקחים את הזמן.

העניין הוא שאתה מציין שלרכב יש נתונים טובים - אז למה למכור כ"כ נמוך מתחת למחירון?

זה מחיר שאתה תמיד תוכל לקבל מכל טרייד אין אפשרי בחברות הליסינג או אצל היבואנים, אם אתה קונה רכב חדש.

זהו בדיוק העיניין. לא בוער לי ואני מנסה לסנן את הנודניקים הלא רציניים.

אף בן אדם פרטי רציני לא יתן הצעה לקנות במזומן מבלי אפילו להניע את הרכב.

נהג ותיק

פורסם

באיזה רכב וצב מדובר? אם מדובר ברכב במצב טוב במיוחד נסה למכור אותו מעל המחירון, ורק אם תכשל רד במחיר בהדרגה. כמוכן - אם אתה יכול להציב אותו במקום עם תנועה ערה (נניח - חניון של קניון או מוסד ציבורי גדול, או מקום שבו מקובל להעמיד רכבים המוצעים למכירה) עם מודעות חלון ולהמתין כמה ימים. סנן כל מי שמנסה להציע לך מלכתחילה מחיר נמוך, השאר קצת מרווח למו"מ. אם לא יפעל - עבור למודעות באתר יד 2 ודומיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחברות ליסינג הוא בחיים לא יקבל 9 מתחת למחירון,

התמחור שם שונה אולי הוא יחשוב שהוא מקבל 9 מתחת למחירון אבל בפועל זה ממש לא כך.

פורסם

זה ק"מ מאוד נמוך והרכב מבוקש בארץ.

אם בנוסף לכך, הרכב גם שמור, מטופל, בעל היסטוריה ושאר ירקות - הייתי מוכר בסבלנות (אמרת שאתה לא ממהר) ומוצא קונה רציני, שלא תוקע משפטים כמו "יש לי רק X מזומן.." ומוכר לו בראש שקט.

העובדה שאתה לא ממהר למכור עובדת מאוד לטובתך.

Bimmer

פורסם
זה ק"מ מאוד נמוך והרכב מבוקש בארץ.

אם בנוסף לכך, הרכב גם שמור, מטופל, בעל היסטוריה ושאר ירקות - הייתי מוכר בסבלנות (אמרת שאתה לא ממהר) ומוצא קונה רציני, שלא תוקע משפטים כמו "יש לי רק X מזומן.." ומוכר לו בראש שקט.

העובדה שאתה לא ממהר למכור עובדת מאוד לטובתך.

הרכב שמור ויש ספר טיפולים מסודר במוסך היבואן. ברור שבכל בדיקה במכון יצא דו"ח שלא הכול תקין כמו חדש,

אבל זה רכב בן 7 שנים ואם מישהו רוצה שהכל יהיה חדש אז שיכנס לאולם תצוגה וישלם יותר מכפול.

מהנסיון שלי תמיד אחרי בדיקה במכון מתחיל משא ומתן על כמה עולה לתקן כל ליקוי שמופיע בדו"ח וניסיון להוריד את זה מהמחיר.

אני בשלב ראשון מעמיד ליד הבית עם מודעה על החלון, וגם מפיץ בקרב חברים ומשפחה שהרכב למכירה.

אם זה לא יביא קונה בטווח זמן סביר, נפרסם בלוחות.

אני ראיתי בלוח יד2 דגמים זהים יד לא ראשונה עם 150000 ק"מ ומחיר גבוה ממה שאני מבקש.

כמו שאמרתי כבר...לא בוער כלום.

נהג ותיק

פורסם

במידה והקונה מביא צ'ק בנקאי. איך ניתן לזהות שזה צ'ק תקין?

יש הרבה בנקים ואני לא מכיר את כולם. להתעקש על הפקדת הצ'ק לפני העברת הבעלות?

נהג ותיק

• תוכן חדש...