Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ברשותי כחודשיים, ומאז ומתמיד מלווה אותו ויברציה כלשהי שאנסה להגדיר.

הצמיגים היו ישנים, והחולפו+איזון , ירדה הבעיה מרמה של 100% ל30%.

ההגה רועד מעדנות ב110-130.

בוצע כיוון פרונט, שגם עזר קצת , אבל עדיין.

ביצעתי שוב איזון גלגלים (הגלגלים החדשים שאוזנו , יצאו מאיזון, הוסבר לי כי ככה זה עם חדשים, לוקח להם שמן להיישב על הג'אנט או משהו שכזה)

כרגע, יש רעש תהודתי מרגיז ב110-130, ההגה לא רועד, אבל פנים האוטו, הכסאות בעיקר רועדים בטירוף.

כל הבדיקות והתיקונים בוצעו במרכזי, ולאחר נסיעה של הבוחן - נאמר לי כי יש צורך בבדיקה ובאיזון בצורה אחרת מהרגיל (פעם ראשונה שאני שומע על כך)

רעיונות והצעות יתקבלו בשמחה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

יכול להיות שהרכב עבר תאונה בעברו ?

אם כן , אז יש סבירות שהשלדה התעקמה קלות ואז יש רעידות במהירות גבוהה , ואין כל כך מה לעשות עם זה .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון (עדיף מאוחר מאשר אף פעם)

צמיג חדש אחורי פגום, נשלח אחר כבוד ליבואן (continental), ואחד חדש הורכב במקומו.

ובא לציון גואל.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

בעיה מוכרת, בדוק את הדברים הבאים:

1. המתלה המרכזי של הדרייבשאפט (אומגה)

2. הגויבו (תותב גומי שיושב בין הגיר לדרייבשאפט בצד המנוע)

3. תושבות דיפ'

4. המידה והדרייבשאפט פורק אי פעם - שווה לוודא שהוא הורכב חזרה לפי הסימונים ושהוא מאוזן

5. תושבות תת-שלדה אחורית

רשימת הבדיקות היא לפי רמת הקושי של הבדיקה והסיבוכיות בלפתור אותה

סתם מתוך סקרנות, אשמח לשמוע מה היתה הבעיה בסופו של דבר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אינני יודע מה תקול בצמיג, אבל הצמיגאי שעשה איזון לגלגלים על הרכב, לא הצליח לאזן אותו כלל.

את הרכב מסרתי למילר, אתם בבקשה תמצאו את התקלה.

בנסיעה ראשונית של הבוחן, הוא טען כי הוא לא מוצא כלום, לא מהצמיגים, לא מהגיר, לא משום מקום.

ביקשתי כי יבדוק שוב.

לא מצא על מה אני מדבר.

שכנעו אותי לבא לקחת את הרכב, כי חבל שאשלם סתם על בדיקה מיותרת (בדיקה אצל צמיגאי על מתקן שנקרא "אנדי" אם אני לא טועה.)

ביקשתי כי בכ"ז יבדקו.

בדקו ומצאו.

כרגע אחרי נסיעה אחת בלבד במהירות בה הייתי מרגיש את הויברציה הזו, היא פשוט נעלמה, נקוה להמשך שכזה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון מתבקש, ולו רק כדי לתת מילה טובה למילר פ"ת/יבואן קונטיננטל.

אז למכשיר שבודק את הצמיג והג'אנט על האוטו קוראים אנטר, וכפי שציינתי קודם, הוא התגלה כתקול (צמיג די חדש הוא היה הדפוק, בן כחצי שנה/10,000 ק"מ)

מילר שאלו אותי מה אני מעדיף, לקנות עצמאית צמיג / לתבוע את הצמיגאי שלי, שיתבע את היבואן, או שאעדיף כי הם יתקינו לי צמיג, והם יגישו בקשת החזר מהיבואן.

כמובן שהעדפתי את האפשרות השניה, אף על פי שנאמר לי כי זה שרות בלבד, הם לא מחויבים להחזר, וגם אם יהיה החזר מהיבואן, אזי ההחזר הוא יחסי , מתקזז מההחזר הזמן בו כבר נסעתי על הצמיג.

הבשורות הטובות, קיבלתי החזר מלא מהיבואן , זיכוי מלא על מחיר הצמיג.

והכל בנחת, ובלי שום סיפורי אימים.

התנהלות פשוטה ועניינית.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...