Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בהמשך לנושא הקודם שלי (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=347053), יש לי עוד שאלה בנושא המכס.

הזמנתי את הפנסים שsrack פירסם לבן משפחה שמתגורר בגרמניה מפני שהחנות לא הייתה מוכנה לעשות משלוח לארץ וביום שלישי שעבר הפנסים הגיעו אליו.

היום ביררתי עם מישהו במכס והבנתי שיש בעיות להכניס את הפנס לארץ, או בכלל כל חלק לרכב לארץ ושצריך להוציא רישיון ייבוא מחו''ל או משהו דומה.

בקיצור המצב שלי נכון לעכשיו הוא שאני לא יכול לשלוח את הפנסים לארץ בגלל שהמכס ייקח לי אותם

המיסים והמע"מ לא מעניינים אני ישלם כמה שצריך רק אני צריך להיות בטוח שיהיה אפשר להוציא אותם מהמכס.

בדקתי באתר של משרד האוצר ולא מצאתי חוק מסוים בנושא הנ"ל

אפשר בבקשה עזרה כלשהי בנושא, אולי איזה מקרה דומה שהיה למישהו?

אני פשוט חייב להיות בטוח.

תודה, אילן.

פורסם

כל חלק לרכב?

אני הזמנתי כבר דברים, פנסים, חלקים פנימיים של גיר, כל מיני סוגים של מנורות גם כאלו שאסורות בחוק, גריל וכו'.

הכל הגיע לאחר תשלום מכס על חלק מהם.

פורסם

אני הבאתי סט אחד. הוא אצלי.

אתה מוזמן לקחת אותו, לשלם לי את העלות של המכס והמעמ והמשלוח, ולשלוח את הסט שבגרמניה, אליי בשוויץ. אני אביא אותו לעצמי בעוד שבועיים.

חבל על הכסף שלך שילך למכס, במידה ותצליח להכניס את הפנסים.

אגב, זה לא יהיה פשוט. מר ראובן ברדה לא מאשר פנסים בקלילות, גם כאלו עם חותמת תקן.

• תוכן חדש...