Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מותג שקם לתחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רכשתי מעולם רכב של היצרן .

בשבועות האחרונים ראיתי מספר מכוניות אופל קורסה של חברות השכרה/ליסינג.

האם המותג סוף סוף מתחיל לחזור לארץ.

את האמת אני רוצה לראות את כל ציי היונדאים נעלמים הכבישים ובמקומם ציי אופל/ פור / פיגו /פולסוואגן/סיאט ..

אני לא סובל רכבים יפנים אבל נראה לי יותר מכובד לנסוע על קאיה ולא על יונדאי היום, לפחות קצת מקוריות.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה בדיוק מפריע לך שאנשים נוסעים על יונדאי? אגב היא בכלל לא יפנית היא קוריאנית וכמוה גם קיה.

אני לא מבין למה זה עניינך במה אנשים אחרים נוהגים. לא חשבתי לרגע אולי שמדובר ברכב טוב שעונה לדרישות של אותם אנשים?

מי אמר שהרכבים של יונדאי לא טובים?

אני חושב שההודעה הזאת דיי מיותרת ואם אין לך איזה עמדה מבוססת בנוגע לטיבו של רכב מסויים או יצרן מסויים מוטב שלא תקשקש מספר משפטים ריקים מתוכן, אין בזה שום טעם.

פורסם

את האמת אני רוצה לראות את כל ציי היונדאים נעלמים הכבישים ובמקומם ציי אופל/ פור / פיגו /פולסוואגן/סיאט ..

אני לא סובל רכבים יפנים אבל נראה לי יותר מכובד לנסוע על קאיה ולא על יונדאי היום, לפחות קצת מקוריות.

אפשר הסבר על המשפט הזה?

קאיה זה בעצם יונדאי.

קאיה ויונדאי הינן קוריאניות.

למה יותר מכובד לנסוע על קאיה מאשר על יונדאי? :roll:

פורסם

הסיבה שיש קורסה בליסינג, היא שהאוויאו כרגע לא משווקת בארץ עקב העדר בקרבת יציבות, אז UMI החליטה בנתיים להחדיר את הקורסה לציים.

לסיאט יש חברה (שכחתי איזה) שרכשה מספר של איביזות לעובדים שלה.

פולקסוואגן הכניסו את הג'טה לקבוצה 2.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לסיאט יש חברה (שכחתי איזה) שרכשה מספר של איביזות לעובדים שלה.

בורגר ראנצ'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אופל העלו אחוז מכירות באיזה 300 אחוז משנה שעברה. לדעתי מכרו יותר מ400 רכבים באוקטובר.

התקדמות רצינית. כנראה בגלל בעלים חדשים וגישה חדשה. (יבואן חדש - שמלצר, שמוכר את האופילם לשלמה סיקס - שהיא שלו).

פורסם

השבוע הייתי באולם תצוגה של UMI ועומדת שם בתצוגה קורסה כאילו לא היו דברים מעולם!

פורסם
אופל העלו אחוז מכירות באיזה 300 אחוז משנה שעברה. לדעתי מכרו יותר מ400 רכבים באוקטובר.

התקדמות רצינית. כנראה בגלל בעלים חדשים וגישה חדשה. (יבואן חדש - שמלצר, שמוכר את האופילם לשלמה סיקס - שהיא שלו).

אם אני לא טועה אז שלמה יקבל את הרישיון יבוא הרשמי רק ב-1.1.2011 ולכן כרגע זה יותר ריקון מחסנים של UMI ולא הצלחה שיווקית של שלמה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שמיטה והר סיני יש להם קשר ?

לכל אחד נראה מכובד רכב אחר.

וגם לכבוד אין קשר למכוניות.

פורסם

אופל עדין שייכת ל-UMI, עד ה-1/1/11

אחרי זה יהיה זכיון לשני הייבואנים באותה שנה, ולאחר מכן יהיה רק לשלמה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני עדיין מחכה שיביאו את האינסיגניה ,ברגע שהיא מגיעה אני רץ לשמלצר הבייתה להביא אחת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בינתיים אתה יכול להסתפק בביואיק! :wink:

פורסם

+1 אהבתי :)

איך זה שאני אוהב מכוניות כל כך לא יעילות (אמריקאיות) זה משהו מדהים.

אבל מה לעשות עם אהבה לא מתווכחים. (עם הכיס כן, ומה לעשות הכיס מנצח).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...