Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מחשב נייד- ‏Lenovo IdeaPad G560 M276MIV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפאת התקציב, אני משנה קצת את הדרישות

I3 וכרטיס מסך לא מובנה. על יציאת HDMI נוותר אלא אם כן הפוגיטסו שהוזכר למעלה בעל כרטיס מסך לא אונבורד(כרטיס גרפי Intel® HD Graphics up to 1695 MB

).

בלאק גו'קר- ענית על הכרטיס מסך הזה שהוא אונבורד?

תודה רבה לכולם!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן,

גם מעבדי הI3 בעלי מעבד גרפי במעבד עצמו.

להרצת משחקים על נייח ו/או נייד, כרטיס ATI או NVIDIA תמיד עדיף.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חשבתי להעביר את הנייח לLCD שבסלון, מידי פעם שארצה לראות סרטים בHD אחבר את הנייד לLCD (חוץ משימושים רגילים כמובן ) ואת הנייח אנסה לשדרג בעתיד הלא רחוק בע"ה.

אבקש לשמוע את חוות דעתכם בנוגע ל מחשב הזה

ואיך מתבצעת הקנייה באתר הזה? אני יכול לבוא לטרקלין חשמל לשלם להם ולקבל את המחשב (במחיר שרשום באתר)?

אבל לפני הקניה, קודם כל חוות דעתכם כמובן :)

תודה רבה לכולם

פורסם

אם אני לא טועה, פוג'יטסו הם היחידים, מבין המחשבים הזולים, המיוצרים בגרמניה.

בעבר, שקלתי לרכוש מחשב מחברה זו בעצמי. הביקורות באינטרנט פשוט הרחיקו אותי מהמותג, אולי היום זה השתנה.

פורסם

מניסיון של פירוק והרכבה של ניידים, אני מאד מרוצה מניידי פוג'יטסו, איכות חומר ותכנון מצויין. קלות פירוק והרכבה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אוקי, ביררתי לגבי דרך קנייה. אפשר בטלפון ב2540 שח בלי מכרז ולסגור עסקה בטלפון או באתר לתת הצעות מ2190

צריך לשים כ.אשראי כשמציעים הצעה באתר?

איזה הצעה תהיה ריאלית לשים? מותר לשים עד 6 הצעות כך שאם אני אשים 6, את הכי גבוהה הם ייקחו לא ?

תודה.

פורסם

במידה ועדיין לא קנית את הלפטופ הייתי רוצה להפנות את תשומת ליבך ללפטופ שקניתי לפני מספר ימים.

HP COMPAQ PRESARIO CQ-62 200

הלפטופ מגיע עם מעבד T-4500, כ-4 ג'יגה זיכרון, הארדיסק 320 ג'יגה 7200RPM, מסך LED 15.6 WIDESCREEN, יציאת HDMI, כ-3 יציאות USB, צורב DVD, רמקולים דיי טובים של ALTEC LANSING ובניגוד לפוג'יטסו הוא מגיע גם עם מערכת הפעלה (ווינדוס 7 64 ביט).

החיסרון היחיד אם זה משנה לך- אין מצלמת רשת מובנת.

המחיר נע בסביבות 2500 ש"ח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767120

• תוכן חדש...